Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
hát ha mondjuk 0-24-ben használja nagy sáros vízben is, akkor kb mind1 a gyártó, sok mindent takarítani/ápolni/cserélni kell dagonyázások után...
-
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor latom te is megbecsulod.

Helyes. Mas meg panaszkodik, mar 400+ km-nél cserélgetni kel.. a francot kell
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
970
Semmit, minden gyári
-
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Neked hány km van a g2-ben? Cseréltél már benne valamit? Fékpofa stb?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
És mit ír ki 9999 km után?
-
DigitXT
félisten
válasz
.-..-.
üzenetére
Itt nem maga a program rögzíti az útvonalat, tetszőleges GPS logot megeszik.
Akár Flightradar24-ről letöltöttet, csak át kell írni neki GPX formátumba, s arra
nem igazán van felkészítve, hogy a túra nem feltétlenül a földön zajlik.
Ui: ja igen, a neve Relive, fizetős a hosszabb / jobb minőségű videók készítése.
De tud belerakni képeket/videókat is, ami jópofa kiegészítés, de nem tökéletes.Egyszer mondjuk egy Google útvonalterv export alapján rekonstruáltam egy jó
kis hegymászást: kamu időzítést csináltam neki kb. megengedett sebességgel
illetve időzítve pár képhez, hogy a valódi helyükön jelenjenek meg. Pepecselős
volt, nem kicsit, szóval jobb, ha van GPS log, és akkor magától is fogja tudni.
-
DigitXT
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha a dual motoros hogy a fenébe mehet csak 50-nel?
Úgy, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy hány motor van benne...
A motor tekercselése számít, és a használt akku feszültsége.
(Meg természetesen a gumi átmérője az adott fordulatszámhoz...)
(Nekem is volt 4000W-os 10x3-as kerekű tuning rollerem, 2 motor,
viszont csak 48V akku, úgyhogy vége volt 45-nél, mint a botnak.
Ugyanezt az Adventure megfutotta 36V-os akkuval, egy motorral...
12.5"-os kereken: a 60V-os akkuval már a 70 km/h-ba belenyalt.
)Szerk: mindkettő roller 4000W körül volt, csúcsban, mégis egészen
más produkciót hoztak ki belőle... Egyik gyorsult, mint állat, aztán a
nagy menés hirtelen elfogyott, másik lomhán indult majd erősödött.
(Utóbbin viszonylag alacsony, 100A fázisáram korlát volt, és azért...
Előbbin meg jó 230A-be is benézett, és a 2 motor egyszerre húzott.) -
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
na és méghogy a kuki gagyi roller
ha az lenne, nem ment volna ennyit
-
enginev3.0
félisten
G4 5500km
-
heavygrip
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Akkor te az első verzióval mentél. Az driminek is szitált 50-él már asszem.
Nekem is jobban tetszik a G2 és G4 sajátos, laposvasakkal össze "tákolt" szerkezete
már amúgy erősen gondolkodom egy G4en, a 2025 változat már jó lett. -
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
g4 ugyanugy nez ki, mint a g2, csak nagyobb, meg a kormanya masabb azt hiszem? meg nyilvan mindenben jobb

a master az egy kiraly roller, volt szerencsem kiprobalni, fhu az a gyorsulas
de 50-nel mar szital!! ami szerintem nagyon gaz! a g2 sem szital 50 felett -
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Láttam már én is élőben
Nekem nem jön be
Master sem
G4 viszont nagyon -
mars622
tag
Sziasztok! Titeket mint szakértők, rutinos rollereseket kérdeznék
Győr agglomeráciojabol Győrbe járkálásra (oda vissza 30km) szeretnék egy megbízható rollert venni, ami ezt a távot szinte végig "padlógázon" tempomattal tudja (szinte egyenes bicikliutak). Budget 200e Ft környéke, amit én kinéztem: Segway F2 Pro, illetve Xiaomi 5 Pro. Néztem a Kukirint is, mint tempóban gyorsabb rollert, de tartósságában nem vagyok biztos.
Nagyon köszönöm ha segítetek a döntésben, esetleg mást ajanlotok! -
.-..-.
tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Koszonom az infot.
Amugy szep kort mentetek.
Az milyen program ami igy rogziti es kis videoban jatsza vissza az utvonalat?
En Locus-al rogzitek utvonalakat. -
heavygrip
senior tag
Na én meg sikeresen le nulláztam a km -et...
a zéró startot sikerült kikapcsolni de valahogy a km -et is le nulláztam valahogyan. Kár hogy erről nincs semmi ismertető sehol,. már mint a P menüpontról. Egyedül a 2024-es verzióról találtam anyagot de ott más a menü teljesen. -
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
köszi, holnap tudjuk megnezni a rollert, ismet.
amugy baromi szep a kicsike, az en g2 rolleremnel sokall szebb.
kormany allithato, es meg egyeb finomsagok.
de 600w motor
mondjuk nem nekem lesz, szoval mindegy -
kriszti@n
tag
Csütörtkökön megrendeltem a G2 Mastert Alin , elvileg hétfőn ki is szállítják. Bp-en tudtok mondani egy megbízható szervízt , ahoh rendesen üzembe helyezik nekem? Van valami tanács amire érdemes odafigyelni vele?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Van rá kombináció hogy csak 25-tel menjen, ha úgy kapcsolod be
Talán a rendőrök ellen találták ki a kínaiak -
enginev3.0
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
Lehet úgy van kalibrálva hogy a dual motor inkább jobban bírja az emelkedőket, és ne a végsebesség legyen a lényeg
Hisz tudják hogy a G2 milyen jól sikerült, nem szitál, sebességre is elég a legtöbb embernek, viszont emelkedők esetén néha kevés lehet, és lehet ezt próbálták meg kiküszöbölni ezzel
-
Mustármag
őstag
Sziasztok.
Szerintetek ez a holtjáték mennyire vészes? Videó
Van értelme szétszedni?
Segway-Ninebot F2 pro -
Reggie0
félisten
Kugoo S1 plus akkumenedzsmentjet mennyire ismeritek? Ha leveszem rola az osszes akkut akkor brickeli magat, vagy meg ujra felhasznalhato lesz?
Valoszinuleg ugyanaz van rajta, mint a sima Kugoo S1-en.
-
.-..-.
tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ez milyen Ninebot volt? Az is ECO-ban ment?
Az akkuban szazalekosan mennyi toltes maradt? -
xandrush0831
aktív tag
[link]
Kukirin G2, Ninebot-os kollégával ECO-ban haladva. Maradt 4 pötyi az akksiban. A végén már nyilván gyorsabban merül, de szerintem ez feltudna menni 50km fölé egy ilyen lazább nézelődős túrán.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Na akkor teljesítménybe olyan mint a G1 Pro.
Azért is fura ez mert oké, dupla motor, 800W, de lehet a peak nem éri el az 1200at mint a G2 nek. Illetve ugyanúgy 48Voltos... tehát ezért sem megy többel.
Annyi hogy ez az ultra sokkal jobban fog gyorsulni mint a sima G2.Ott a G3 Pro és G2 Master esete. Hiába, hogy papíron erősebb a G3 Pro, 52Voltos mindkét roller - sőt a Masterbe a vezérlő jobb/fejlettebb - így a végsebesség ugyanaz.
Lehet abba 2000W motor is , ha a fesz/vezérlő ugyanaz nem fog gyorsabban menni.
-
heavygrip
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az igen... hát jah, vagy esetleg Mastert.
Amúgy tegnap még sehol nem találtam róla hivatalos infót. -
Enigma1945
őstag
Sziasztok venni szeretnek egy g2 pro 2025-ot tesomnak, de csak 25km/h val megy, hogyan tudom feloldani a korlatozast? 2 hetes roller, kutya baja.
Eddig nem mertem megvenni, mert tudom hogy van olyan kukirin, ami tenyleg csak 25-tel megy akarmit csinalsz.
Es nekunk kene a plusz sebesseg -
pusszycat
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nekem furcsa az a 56km/h, lehet többet csal mint az enyém? Nézted GPS-el is? A yt a 65 kg gyereknek ment kijelző szerint 52km/h-val.
-
Enigma1945
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
48 V-os 18 Ah-s akkumulátor
🕤50 km/h maximális sebesség
⚡55 km-es maximális hatótávolság
⚙️800 W-os * 2 motor
Ha a dual motoros hogy a fenébe mehet csak 50-nel?
Kíváncsi leszek a valós tesztekre mert nekem ez hihetetlen lenne, ugyanis a sima g2 56 km/órával megy alattam.
Szerintem többet tud ez.Xandrush: érdekes az egyébként hogy felemelt kerékkel mennyit megy.. mikor a1 rollerem volt nagyon sok videót néztem, és volt akinek aligment fel 46-ra felemelt kerékkel, és volt akinek 56km/h is volt. Sose értettem hogy most ez mi lehet hogy valakinek gyorsabb, és van akinek lassabb ugyanaz a modell?
-
.-..-.
tag
Tegnap a feleségem Ninebot F3E rollerje kikapcsolt állapotban, de bekapcsolt bluetooth mellett pihent a töltőn. Sleep-ben volt, de ugye töltőre dugva azonnal bekapcsol a monitorozás miatt.
Csak próbából számítógépen ránéztem a bluetooth protokolra és ... hát nem vagyok biztonság szempontjából meggyőzve.
Először is annak ellenére, hogy egy telefonnal+applikációval össze van már kapcsolva, folyamatos párosítás módot használ a BT.
Az összekapcsolás ellenére a párosítás folyamat simán lezajlott egy linux-os géppel.
Lekérve a roller BT MAC address-t már mutatta is a kapcsolat részleteit. Amin kikerekedett a szemem, hogy a PC-vel is "Trusted" kapcsolatot épített fel.
Egy info parancsra már tolta is ki a részleteket.
Egyéb parancsot nem küldtem, nem ismerem a gyártói specifikációt erre vonatkozólag, de nem igazán örülök neki, hogy a rollertől 1.5m-re lévő telefon mellett, egy ~6m-re lévő PC-vel simán csatlakoztam hozzá.
Lehet, ha lesz időm "sniffelem" majd a telefon-roller közötti kapcsolatot.
Sejthetőleg (remélem) titkosított legalább.
Mindenesetre érdekes játék lesz ez ... -
xandrush0831
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kíváncsi leszek a valós végsebességre, mert a sima G2 60-ra megy fel felemelt kerekekkel, a videón meg 55-nél rotty van.
-
norrberth
addikt
Facse roller csoportból.
Joyor Quality
-
heavygrip
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem is, a kijelző elég hülyén van megoldva, de ezt leszámítva jól néz ki. Na meg a dupla motor végre jelen van
-
Emunem
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
nem rossz az elképzelés, csak a kivitelezés felettébb érdekes.
-
heavygrip
senior tag
Kukirin G2 Ultra
💪 [link] -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Autógumisnál is láttam, felújításnál a régit levágják (pl. rejtélyes nyomásvesztésnél), újat behúzza. Ha tömlőt épít be valaki, akkor is levágható.
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Meglepő módon ez egy szelep: becsavarásról szó sincs, szelepbehúzó szerszámmal lehet a helyére varázsolni... Igen, akkor kell kicserélni, ha az eredeti megsérül, elromlik stb.
Vagy ha veszel egy új felnit, és abban nincs szelep, valamit venned kell hozzá, hogy legyen.
-
Keresett valaki korábban Segway index gombot F2 sorozathoz, G2-höz.
Már lehet venni külön is, index kapcsoló nélkül:
https://www.aliexpress.com/item/1005008528997326.html
-
-
norrberth
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
+ lovak
-
-
Nah Banggod már fel is adta a rollert, elméletben szeptember 2.-án érkezik. Tiszta izgi.

Rendelt más Angwatt F1 new-t? -
-
norrberth
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
Hát nem tudom.
Eddig Segway G3 Max akartam venni.
De megtetszett a Joyor T10 is, Kukirin G2 Master is.
Viszont minőségben közük nincs a Segwayhez.
Főleg ami a belsőséget illeti.
De egyébként amit 600-700 ért árulunk Teverun pl.
Hát ettől se fostam össze magam.
Ennyi pénzért szégyen amit árulnak akkor így mondom. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Engem ma kapott el az eső, most látott vizet előszőr. Ahol a motorkábel bemegy a felállóba, ott kicsit veszélyes, oda kellene rakjak egy kis szilikont, h biztosan ne menjen be víz. Igazán nem nagy dolog.
-
Chamoro
tag
Úristen, most olvasom, hogy a Max G2 48km/h val tud menni? Akkor a Max G3-mat mennyire lehet szoftverezni? Most az enyém 40km/h val megy de érződik hogy menne még. Amúgy hozzá kell tennem, hogy iszonyat eltalált roller, nagyon bejön
-
AGE-T
őstag
Sziasztok!
van itt valakinek Ninebot F3 pro rolija? Lenne hozzá pár kérdésem.
Köszönöm! -
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen én is használtam úgy tényleg sokkal menőbb

De annyira utálom ha fel csap a sár, jobb így, bár amúgy a gyári sem annyira sokat ér
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én mondjuk azért sem használom esőben mert nincs fent a hátsó sárvédő
olyan jól néz ki nélküle
Bár 1x mar megszivtam
Saras volt még a tarkóm is -
válasz
.-..-.
üzenetére
Roli IPX6, akku IPX7 védett.
IPX6 = "A termék védett a magas nyomású vízsugarakkal szemben bármilyen szögből, az IEC 60529 szabvány szerint IPX6 vízállósági besorolást kapott, és ellenőrzött körülmények között tesztelték." Azt olvastam, hogy ez megfelel az autómosókban lévő víznyomásnak, úgy van a szabvány kialakítva, hogy azt elbírja.
IPX7 = Gyakorlatilag víz alá lehet nyomni.
Mindentől függetlenül én, esőben, eső után vizes úton soha, ha látom, hogy esni fog akkor bicikli-gyalog-autóval. Egyszerűen sajnálom, nem akarom, hogy tiszta moslék legyen.
-
Enigma1945
őstag
válasz
.-..-.
üzenetére
Szia
Nekem kukirina a1 rollerem volt, emlékszem délutános műszak végén egy hatalmas vihar kapott el és már az úton is nagyon nagy víztócsák voltak..
Nem lett semmi baja..
A g2-vel is kapott már el nagy vihar, egyszer autómosóban is lemostam, szintén semmi baja..Nem mondom hogy jó ötlet volt, mert kicsit paráztam..
Szerintem nem lesz baja a tiédnek sem, de ha rám hallgatsz ilyet hosszú távon nem csinálsz, mert azért a víz meg az elektronika sohasem lesznek barátok, nem beszélve a korrózióról. -
Reggie0
félisten
-
.-..-.
tag
Mennyire jelenthet problémát, ha "Max G3"-al mondjuk elkap az eső és szakadó esőben kell menni vele?
Azt sejtem, hogy van IP védelem, de leginkább az érdekelne motorba kerül-e ilyenkor viz vagy tényleg megfelelő-e a védelem, amivel a gyártó reklámozza?
Van ilyesmivel már tapasztalat? -
kriszti@n
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Végül megrendeltem alin 280ért a G2 Mastert. Itthon 330 lett volna a legolcsóbb, kiderül mennyi baja lesz. Ha egyáltalán megjön 0 értékeléses eladótól

-
Enigma1945
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
En 89kg vagyok fullos akksival 56km/h
Persze itt is szép úton és semmi szél.
Így tudom elérniAmúgy nem tudom hogy miért szidják ennyire ezt a márkát
Ha a két rolleremet nézem összesen már kétezer kilométert rollereztem, egyik kell sem volt semmi probléma..
A g2-ben kozel 800km van, a fekpofa meg mindig teljesen jo, allapotban van én csak normálisan hasznalom, semmi extra, nincs, nem egykerekezek stb -
pusszycat
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
A 2025 G2-vel ami nekem van és úgy 110 kg-val 48km/h ha nincs nagy szél. Nem hiszem, h többel tudna menni alattam. Esetleg lejtőn hátszéllel.
-
DigitXT
félisten
válasz
.-..-.
üzenetére
Miért kerekedett ki a szemed? 630W az nem valami nagy durranás: lassan mentél.

2000W-od van csúcsban, azzal már elég jól lehet karistolni emelkedőn is. 600W körül a réges-régi Kugoo S1 is tudott (csutkára feltöltve 42V x 15A az pont 630W), de azzal egy meredek emelkedőn kínszenvedés volt feljutni. Már ami tényleg meredek volt. Tuning + dupla motoros hajtás mellett viszont felvitt ott 20 km/h-val ami azért nem mindegy...
Szerk: de a régi M365-öket is húzkodták 900W környékére normál közlekedéshez: tudta.
-
.-..-.
tag
Ma direkt figyeltem (kiirattam a kijelzore) hogy milyen teljesitmenyt vesz fel a Max G3E amikor a 110kg-omat cipeli.
Normal egyenesen 100-200W (20km/h) - elegge ugralt a teljesitmeny
Meredek emelkedon ~13km/h temponal 630W+
Utobbira kikerekedett a szemem
Ugy vettem eszre amugy a felesegem F3E es az en G3E ketyerem kozel azonos hatotavval megy. Az ove talan picit kissebb akkuval van szerelve, de konnyebb nalam pont annyival, hogy nagyjabol egyenlo hatotavra jonnek ki. Ez igy eleg klasz.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
En eco módban kezdtem aztán láttam h feltartom a forgalmat jött szemből meg kellett várja amig 25-el eltötyöktem meg nem is húzz olyankor, sport módban szoktam mostanában néha race módban de úgy többet kell töltögetni. Azért race módban elég élvezetes menni vele nem tudom ha kell ennél több. Kinézetre a master jobban tetszik csak sajnos nehezebb, és én cipelgettem az emeletre + az én 108 kg. is. Ami rollerrel már a 140 veri. meg 10 kg. hátizsák.
-
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Annál szerintem kicsit többet kéne mennie, holnap lemérem
-
Trailblazer
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem ismerek itt senkit, teljesen newbie vagyok errefelé.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Én csak race módban használom a G2-t, de szerintem 30at megy el max
Bár sosem mértem -
Troy66
junior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
F2 Plussz
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Fidet kérdezd meg, ö szervizes, hátha nem túl drága.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére

Már kilett tessékelve az ürge, szóval jah
mondjuk amit betett videókat ide az már önmagában röhejes volt...Egy szakmai oldalon, kb 10 másodperces fattyúk által felvett videókat betenni amiről konkrétan semmi nem derül ki... no comment 
A "kedvencem" videóm a rommá tört G4 elejéről készült kb 7 másodperces anyga volt. Beteszi hogy ez a minőség miatt van...jah persze..az karambolozott, de szerinte ha pl egy teverunnak így neki mennek (vagy egy dualtronnak) autóval akkor az autó pattan vissza természetesen...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most pl rá cáfolnék arra a felvetésére is , miszerint nagy bőszen állította (meg ugye az egyik videó is egy szitálásról szólt) mennyire szitálnak a C futóművekkel ellátott rollik, főleg a Kukirinek(milyen meglepő nem?
)Tegnap este sikerült 55el belerongyolnom egy az úttesttől kb 4-5 cm-el lessüllyedt akna fedélbe... mondanom sem kell nem volt kellemes, maga a roller nem adott ki fura hangot, kicsit a teleszkóp fel ütött,de nem volt vészes, hanem ami a lényeg: a szitálásnak a halvány jelét nem adta ki a Master
ugyanúgy mentem egyenesen tovább mintha mi sem történt volna. Nincs stabilizátor, illetve még a gyári rugós tagok vannak benne. A széles kormány önmagában nem jelent semmit, nyilván kanyarba jó,meg ilyen jellegű süllyedéseknél,de ha annyira szitálásra hajlamosak a Kukirinek,akkor fejre álltam volna így is úgy is az biztos... -
Trailblazer
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen, látom, hogy szétszereli a középkonzolt ahhoz, hogy kihúzza az indexdrótot. Viszont az kizárt dolog, hogy ebbe így belemélyedjek (a szétszedés mindig jól ment, vissza kevésbé), tehát ebből szerviz lesz. Kösz azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a zéró startot sikerült kikapcsolni de valahogy a km -et is le nulláztam valahogyan. Kár hogy erről nincs semmi ismertető sehol,. már mint a P menüpontról. Egyedül a 2024-es verzióról találtam anyagot de ott más a menü teljesen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)