Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
A joyor-ban nekem az tetszik h nyújtót a lengés csillapitó ezért lejjebb van a taposó, ezért stabilabb és 70Km/h na meg a gyorsulás, nem ragadsz be az autók mögé , inkább azok.
-
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Majd nézegesd a nyomást mert hamar el szokta engedni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
És arról van már infó, hogy az F3/G3 pótakksikat lehet már kapni itthon valahol?
-
-
SoulReaver
veterán
Na ma megjött végre az Ausom DT2 pro, plusz az ajándék bukó.
Vizsgálgattam, végig tapiztam, kipróbálni nem tudtam sajnos, mert locspocs idő van kint.
Szerintem masszív és látszik, hogy odafigyeltek az összerakásnál. Kukirin g2 és g4 hez képest messze jobb és szebb. A két kukirinnel majd lefotózom az ausomot, ha jobb idő lesz.
A joyor t10, az is elmarad szerintem a kis kilógó vezetékeivel. Nekem az nem tűnik felnőttesnek. Nem olyan letisztult.Pár képet készítettem...(Bocsi a kupiért, ez a mindenes szoba.)

-
BlacKSouL
addikt
220volt mennyire megbízható? Szabad onnan tervezni rollert venni? Segwayt..
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem lehet, hogy a 25 km/h a besorolás miatt érdekes a kollégának? Ez a 22 kg is gyanús: a biztosítás kötelezettség csak a 25 kg fölöttieket érinti, ha nem gyorsabb 25 km/h-nál.

Ha van bicikliút, és gyér a forgalom, 25-nél többel is mehetsz.
Ez egy érdekes kérdés lesz, hogy legálisan mivel, mennyit... Ha elbasszák a szabályozást, akkor nem opció, amit írsz, miközben a bringások tolhatják 30-cal.Hogy számolták ezt ki. -
válasz
Golota
üzenetére
Lengéscsillapítós roller nem sok van a pálcikarollerek között.
Az E3 Pro akksija, ahogy már irták feljebb, 10200mAh, ez kb 25km-t tud életszerű használattal, 25-ös tempóval.
Hidegben még kevesebbet.
Kevés lesz a hatótáv igényedhez.Xiaomi 5 Pro
Xiaomi 5 Max
Navee GT3 Max
Segway G2
Segway F3, F3 Pro
Segway G3Ezek közül keress olyat, ami súlyban megfelel. De mindegyik több 22 kilónál. A lengéscsillapító már csak ilyen. Növeli az önsúlyt.
A G2 használtan éri meg inkább csak (szerintem), olyan 150ezer körül ha találsz.
Amit a sebességről írtál:
Ha van bicikliút, és gyér a forgalom, 25-nél többel is mehetsz.
Ha nincs bicikliút, és az út szélén kell menned, akkor meg jobb, ha olyan rollert veszel, ami nem csak 25-el tud menni; városon belül egy 40-50-es tempó nem árt, akkor nem tartod fel a forgalmat, és nem kell raszolnod az út szélén a téged előző autók mellett gyakorlatilag folyamatosan életveszélyben haladva.Itt össze tudod a rollerek adatait hasonlítani, a tömeg is ki van gyűjtve.
Xiaomi 5-ös sorozat ismertető. -
DigitXT
félisten
válasz
Golota
üzenetére
Az ez a verzió volt. Ha látsz hasonlóságot a két roller között, nem véletlen, pár dolog 1:1-ben átkerült rá. Ilyen FLJ / Kugoo hibrid roller volt, szintén szerethető (de nem cipelhető). Ellenben mikor leégett az egyik motorja, rá kellett jönnöm, hogy egész jól hajtható lábbal.
-
heavygrip
senior tag
válasz
Golota
üzenetére
Akkor talán a Xiaomi 5 Pro. Nekem a Max van de akksi, motor, ön súly ugyanaz, alattam (92,7kg) cső gázon 35km hatótáv ilyen hidegben, jobb időben lazán meg a 40-42km.
Maga a váz erős,robosztus (az előző szériához képest mindenképp) de a futómű közepes, kisebb doccenőket kiszedi, de egy mélyebb hasadásra(ketté vált aszfalt) vagy netalán egy kisebb kátyúra érkezve felüt. Igaz ne is várjunk mást egy 180k-s rollertől.Én elég rossz minőségű úton használom, de terepre semmiféle képp nem vinném.
Nem tudom milyen a Segwaynek a futóműve,de sokkal jobb nem igen lehet.
-
DigitXT
félisten
válasz
Golota
üzenetére
Ez amúgy ugyanaz a kis ~12 kg-os rollerecske, csak lett benne egy plusz motor (+1-2 kg), meg a kormányra csavarozva egy vízálló villanyszerelő doboz (+1-2 kg), és benne néhány plusz akkumulátor: nem mondanám, hogy elveszítette pálcika jellegét, de nehezebb lett... Mondjuk ezzel együtt a romboló ereje is nagyobb lett, de nem próbáltam ki csillagokon.
Amúgy azon a képen még csak gyári motorokkal dolgoztam, később beszereztem egy kis dobfékes "tuning" motort, amihez mondjuk saját villát kellett gyártanom, de megérte.

Viccen kívül, ki lehetett röhögni, hogy Kugoo S1 Madmax, de tök jó volt vele közlekedni.
(Amíg el nem engedte magát az elrozsdált első villa, de ez már egy másik történet. Vége.) -
DigitXT
félisten
válasz
Golota
üzenetére
22-re szerintem elég lesz. (Legyen mindig feltöltve.) De 50-et várni tőle életszerűtlen.

néha random módon felmerül
Az első rollerem úgy vettem, hogy megyek ki vele a szerelőhöz a kocsiért: be is vált, csak nagyjából másnap meghalta magát. Híresen hírhedt Kugoo minőség.
Na igen, robogó. Azt nem viszed magaddal a csomagtartóban. Garantáltan két irányú eszköz. Mondjuk ha nincs más, akkor én is hazagyalogoltam az autószerelőtől, de azért rollerrel jobb volt...
Teszem hozzá, hogy télvíz idején azért erősen kompromisszumos tud lenni a rollerezés...
Szerk: az S1-nek 6Ah akkuja volt gyárilag. Hatótávolsága ha 15 km, akkor sokat mondok... Ellenben a fenti képen van benne vagy 3-4 db gyári akku, úgy már egész "túra" képes volt...
-
Golota
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Általában last mile. Mondjuk az esetek 70%-ban. Viszont van pár alkalom, mikor meg kell tennem vele 22 km-t oda-vissza. Ennek kis része (kb 1km) zúzott köves út, amin jó nagy kátyúk vannak. Semmiképpen nem akarok egy tankot, mert erre van egy nagyrobogóm, de néha elég macerás a logisztika és van, hogy odafelé még kocsival megyek, vissza meg ahogy sikerül (busszal és rollerrel vagy csak rollerrel). Jelenleg egy lábbal hajtós rollerem van, ezzel is megoldom, de nem ideális. Nem napi ingázás ez, hetente van, illetve néha random módon felmerül. A Segway E3 pro kb optimálisnak tűnik erre a célra, csak érdekelt volna, hogy létezik-e jobb választás a kategóriában.
-
DigitXT
félisten
válasz
Golota
üzenetére
Természetesen számít a pilóta súlya. Minél könnyebb vagy, annál többet fog elkaristolni, átlagban... (Síkon inkább a légellenállás számít, ami nincs 1:1 összefüggésben a súllyal.)
Szerk: városon belül meg a megállások, elindulások száma. A gyorsítás extra energia.
Ez a csomagtartóba ki/be pakolás és a nagy hatótávolság valóban ellentmondó dolgok... Miért? Mert ha "last mile" közlekedési eszköz, úgy nem kell 22 km-en át csapatni: elmész kocsival adott P+R parkolóig, aztán a városban már csak néhány km-t cruisolsz. Se terep, se nagy távolság, viszont pakolod ki/be, valóban. Ha viszont direktben oda akarsz menni, és egy nagy roller erre jó, akkor kompromisszumot kell kötnöd (hogy az már közel 30 kg). Meg persze határ a csillagos ég, amikor ilyen 100 km-ekre képes vasakról is lehet hallani. (40-50 kg-os vasaknál az ember elgondolkodik, hogy lehet-e még rollernek nevezni őket?)
-
válasz
Golota
üzenetére
Nekem Angwatt f1-em van az ezzel a súllyal és távolsággal megbirkózik, főleg ha csak 25-el mész vele, de a súlya annak is 27 kg. Én ahol lehet 50km/h megyek vele és két oda vissza kijön belőle (2x6km egy nap és 2-t bír kb), de 20km után már nem olyan fickós és csak 45-el megy kb.

-
Golota
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Igen, vágom, hogy a hatótáv és a jó futómű az nem éppen a súly redukálás záloga. Ezért is vagyok meglőve. Nekem tényleg fontos, hogy könnyű és viszonylag jó futómű legyen alatta. Az út nekem oda-vissza kb 22 km. Én 75 kg vagyok felöltözve amúgy, gondolom ez sem mellékes
-
Golota
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
30 km távig együtt tudok élni vele, de annál rövidebb már necces lehet, mert aglomerációban lakom és az út felén tudnám használni a max sebességet, bent a városban már csak cruisolnék.
Látok itt sokaknál az úton Kukirin G2/pro-kat, de valahogy nem hallok jókat a márkáról és sárnehéz is. Nekem fontos, hogy könnyen lehessen ki-be pakolni csomagtartóból, illetve felszállni vele buszra, ha úgy adódik.
-
DigitXT
félisten
válasz
Golota
üzenetére
36V 10Ah a büdös életben nem fog elvinni 55 km-re, vagy tényleg csak csiga tempóban.
Ahogy az előttem szóló írta, mennyit engedsz a feléből?
Csak mert arra számíthatsz. Sajnos ezek egymásnak ellentmondó szempontok: legyen könnyű, de menjen messzire. Messzire menni nagy akkumulátorral lehet, a nagy akkumulátor meg nehéz. És drága.
Szóval az, hogy még férjen is bele 200K-ba, igen erősen lekorlátozza a lehetőségeidet...Ui: arról ne is beszéljünk, hogy terepet bíró futómű: a futóműalkatrészeknek is van súlya. Volt nekem ekkora akkuval szerelt rollerem (Adventure), hátul volt rugózás, elöl semmi... Hatótávolsága nagyjából 22 km volt alattam. Igen, 25 km/h volt a vége, ki is használtam. Azóta ~4x akkora akku van benne, csak az akku 7-8 kg, de el is megy 50-80 km-t, ha kell. (Igazából nem teszteltem ki, mert 45 km/h körüli végsebességgel csak 50 km körül bírt.)
-
Golota
senior tag
Sziasztok.
Létezik jobb választás Segway E3 pro-nál, ha a szempontjaim fontossági sorrendben a következők?
1) súly: legyen 22 kg alatt
2) jó futómű, jó lenne ha enyhe terepet is bírna, de nem crossmotor helyett lesz
3) megbízható márka, jó kivitel
4) ára: max 200K
5) hatótáv: kb 50 km, de tudok belőle engedni
5) max sebesség 30km/h alatt! 25 km/h ideálisA Segway E3 Pro kb az a kompromisszum, amit keresek, de ha van jobb futóművel is roller, azt megnézném.
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Szuper köszi akkor veszek egyet, remélem még lesz szerdán mikor oda jutok. Megérkezett közben a xiaomi bt hangszóró is, eláll az eső felszerelem és reggel karácsonyi zenét nyomok majd a kocsik között szlalomozva, hogy mindenkinek jobb kedve legyen.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Elég sokat. Én hasonlót vettem egy sportboltból, aminek soha nem jut eszembe a neve.
(szerk.: Decathlon). Tavaly lefagyott a fülem a bukó alatt, most meg szinte semmit nem érzek a hidegből. Az egyetlen gondom vele, hogy az orromra nem tudom ráhúzni, mert akkor párásodik a szemüvegem.
Aláöltöző, símaszk, fűthető mellény, téli kerékpáros kesztyű. Így olyan a -4oC, mint egy laza tavaszi este.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
bandigyerek: Ti nem?
-
Van most akcióba a Lidlben sisakmaszk. Ez jó lehet rollerre is? Ér valamit a nyitott fogvédős sisak alatt?
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én ebből rendeltem egy könyök és térdvédő párost. Könnyű felvenni jól állítható. Esni még nem estem vele.
-
matyi0323
csendes tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Mindkét rollernek 10" kerekei vannak amit kinéztem.
Csak összességében azt nem tudom, hogy a Joyor t10 legyen vagy Ausom dt2pro.
Megéri-e a két roller között a kb 160 ezer forintos különbség.. -
SoulReaver
veterán
Védőfelszerelést ki milyet használ?
Bukóm az van. Térd,könyök védő? -
válasz
matyi0323
üzenetére
az utak mint a szántás kb
Akkor a kerék méret a döntő. Minél nagyobb a kerék, annál kevésbé életveszélyes a közlekedés. Ezzel együtt az offroadra tervezett rollerek jobb választások.
Felénk szeretnek nosztalgiázni. Az utak nagyjából rendbe vannak. De a keresztőzéseket szeretik terméskőből kövezni. Autóval lassan kell haladni. Rollerrel az áthaladáshoz speciális beállási pozíciót kell kidolgozni. A felsőtest lehetőleg nem mozogjon a lábak kompenzálják a kövezés egyenletenségeit.
-
-
matyi0323
csendes tag
válasz
norrberth
üzenetére
Nem tudom hol közlekedhet, nem néztem utána, de van autóra és motorra jogosítványom, szóval számomra igazából nem okoz gondot ha korlátoznák, vagy kötni kell rá kötelezőt, védőfelszerelést azt vennék. Most is fizetek 3 kocsi után minden ilyet😀
A válaszod egy kicsit nem értettem, mert az volt a kérdésem, hogy az ausom dt2pro vagy Joyor t10 ami minőségben jobban megérné? Ha van itt aki használja huzamosabb ideje, melyikkel van kevesebb gond?
Csak városban használnám(Nyíregyháza), az utak mint a szántás kb😀
Tehát melyik lehet a jobb vétel hosszabb távon? Bár látom a joyor most elég jó árban van, megéri az ausom a dupla árat kb azzal szemben? -
norrberth
addikt
Joyor T10 megérős..
180 ezer
-
DigitXT
félisten
Srácok, mégis mi lesz 2026-tól?
Pontosan ugyanezeket a köröket futottuk 2012-ben is. -
clon
senior tag
válasz
norrberth
üzenetére
Nem közlekedhet.
Nagy teljesítményű motoros roller: 1000 W-nál erősebb motorral rendelkező vagy 35 kg-nál nehezebb vagy 25 km/óránál gyorsabb, kétkerekű, melynek csak egy kereke kormányozott, és a vezető állva irányítja a járművet.
A nagy teljesítményű motoros roller gyakorlatilag a segédmotoroknak megfelelő szabályok szerint közlekedhet: kötelező bukósisak, biztosítás, tilos vele kerékpárúton és járdán közlekedni. -
BaLee
addikt
Nincs valami jó BF akció Segway G2 maxra esetleg F3 Pro, G3 max? Global verzió lenne érdekes.
Vagy ezeket könnyű utólag unlockolni? Egy 30-35km/h áldásos lenne.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Itt nem olcsóbb? [link]
-
SoulReaver
veterán
-
matyi0323
csendes tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezt néztem én is vagy a Joyor t10-et. Nem tudom melyik lenne jobb városi használatra, amivel kevesebb a probléma hosszú távon. Hátha lesz valami jó akció.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Sajnos nem csak rá kell dugni. Teljesen szét kell mókolni. Én csináltam a videóban lévőt is. (benne van a videó nevében a bolt)
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hatótáv ha kened neki 25km Eső után taposó felszed és belenéz nincs e benne víz. A taposó csavarokat nem szabad megtépni. A csukó hamar ki tud kopni ha nem feszes.
Törést én még nem láttam az már jó jel. A gázkar ritka fos, de azt bármire le lehet cserélni: [link]
-
bandigyerek
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én F1 max-ot néztem, de nincs hozzá semmi. Vezérlő, kerék, piti dolgok. Letettem az Ausomról. Attól még lehet jó. Bár amit rendeltem( blade mini ultra), azzal idén már nem megyek sehová, mert már január a kiszállítás ideje.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Ausom DT2 PRO-t használ itt valaki?
Esetleg tudna pár pro/kontrát írni róla? Jó lenne, ha minél hosszabb idejű tapasztalattal rendelkezne...
Megéri-e, nem hullik-e szét, ilyesmi. Néztem Magyar teszteket, de véleményekre is kíváncsi vagyok.
Első rollernek szeretném.Sok évig tuning robogóim voltak, de most elérve a 40-et, kicsit spórolósba egy ilyen rollert szeretnék.
Köszi előre is!

-
-
heavygrip
senior tag
Bangood, Geekbuying.
Akcióba van.Adnak garit, illetve ha írsz a Kukirinnek ha netalán valami gebasz lenne, akkor el kell küldeni a rendelés számot, fényképes/videós bizonyítás és cserélik is.
Ha ragaszkodol a hazaihoz, Toproller - félig meddig az mert Szlovákia a fő központ - (rengeteg ismerősöm innen vette) vagy Egerben a Berio webáruház, 2 év garit ad az előbbi és utóbb is.
-
pusszycat
nagyúr
Nem tudom, ha ez másokat megnyugtat de én is utálom takarítani főleg a rugó körül, kevéske a hely, mindent bevetek még fogkefét is, temurol vett légfuvót.
-
Emunem
őstag
Közben megvolt az első nagyobb esőben csapatás. Sok levél maradék mindenhol, kicsit sáros is volt az alja. Takarítás után nem látszott semmi, mondjuk 30 perc elment vele. Eddig semmi baja. Ma fogom, 1 nappal később csak tölteni. Biztos-ami…
-
DigitXT
félisten
válasz
Emunem
üzenetére
Hadd ne soroljam fel, hogy hány törésem volt. Igen, tapasztalat...
Egy totálkáros* autót, amit utólag így összetákolnak, simán lehet
hasonlítani egy gyenge vázas rollerhez. Amíg nincs baj, nincs baj.*: és itt nem GTK-ra gondolok, hogy csak anyagilag "nem éri meg".
(Te is írtad, hogy nem félsz tőle, mivel neked nem lehet belőle baj,
kivéve, ha a gyárilag gondosan megtervezett gyűrődési zónát egy
jó erős zártszelvénnyel helyettesítik. Akkor téged is lerombolhat...
Ahogy egy széttörő rolleres is eshet a te autód elé, az meg szar...) -
DigitXT
félisten
-
Emunem
őstag
válasz
alphamooncam
üzenetére
igazából csak balesetkor van ennek jelentősége. India és oroszország, vagy úgy általában keleti régiókban (m.o-n is) sokan boldogan megveszik a harmonika autót is, kb 30% olcsóbban, ami jobban felszerelt, mint a korábbi autójuk, teszik ezt annak tudatában, hogy origami autót vettek. (Luxus verdákról ne is beszéljünk, lásd angolszász vidéken mat armstrong videóiban)
kicsit túl van misztikálva ez a téma, annak ellenére mondom ezt, hogy én sem ülnék be olyan autóba, de énrám, mint másik autós, igazából nem veszélyesebb. (Kivéve, ha rommá merevítik) -
Reggie0
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Ha, azert nem minden torott auto cserel gazdat nem torottkent.
#35916bandigyerek: Ekkora javitas amugy is kiderul kb. 5 perc alatt.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Ez csak akkor lenne igaz, ha nem ültetne soha senkit maga mellé, ha ( gyerek, szülő, házastárs stb. ) meg megcsináltatja és értékesíti, úgy gondatlanságból okozott testi sértésért vagy ilyesmiért is felelős lehet...
Na meg csalás, okirathamisítás stb.
Ez bizony kuka, mert sérült az integritása a karosszériának.
A tető és az oszlopok is része a karosszéria merevségének, ha ezek sérültek, márpedig sérültek akkor, reménykedjünk hogy a biztosító fizet valamennyit.
-
Reggie0
félisten
válasz
bandigyerek
üzenetére
Igazabol csak a hasznalojara veszelyes, az meg majd eldonti.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Ez nettó felelőtlenség. Amelyik műhely ezt megcsinálja, annak a tulaját szénné kellene büntetni, és max. almát szedhetne szezonban ezentúl. Járműhöz meg csak akkor érhetne, mikor felszáll a buszra. Az az alváz rotty. Meghajlott, gyűrődött, a merevségének vége. Ilyen romot csak tovább zúzni szabadna, nem kikalapálni....
Üdv a roller topicban!
-
Reggie0
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ne viccelj, ennek szinte semmi baja. Olyat is kikalapalnak, aminel a villanyoszlop bejott a ket ules koze.
Tessek itt egy hasonlo eset: [link]
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Fog meg a söröm... jó lesz ez még garázsban tartott megkímélt, sérülésmentes, nem dohányzó női tulajtól.

-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
A biztosító fizeti az autó kikalapálását?
-
Emunem
őstag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Hasonló van nekem is, de annak van szép vonala.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Egy akkora szarvas, amikre eddig azt hittem hogy csak az NGC-n vannak.
80-nál kiREPÜLT az autó elé a fák közül. Menekült a hangágyú elől, amivel az út melletti szántóföldet védték. Szerencsére a rendőrök/helyszínelők is hallották, úgyhogy nem próbálták meg fizettetni a szarvast. -
DigitXT
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ezt mivel sikerült összehozni? Elefánt?
(Átment a zebrán? Antilop?) Amúgy gondoltam, hogy ez a baj, hogy simán kézi kapcsolós, amit nem igazán lehet menet közben kezelni. 
Reggie0: igen, az megoldaná a távolsági/tompított kérdést feltéve, hogy nem nagyon kínai az is = nem szar a levágása. Motoromban van ilyen projektor, hát izé... nem tökéletes.

-
xandrush0831
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Oké mester, mindenképp szar, az a lényeg. Bár nem tudom miről beszélsz, de rendben.

DigitXT: az oldalukon van gomb, azt menet közben nem tudom kezelni. Biztos megoldható lenne hogy 1 gombról kapcsoljam őket. De nagy effortot nem akarok belerakni. 15 percet használom összesen egy erdei úton, ahol rajtam kívül még nem láttam senkit. A vadakat akarom csak látni, mielőtt úgy járok mint a rolleres akit agyonvágott a szarvas.
Rohadt sok van itt, 2 hónapja megtapasztaltam négykeréken, azóta fóbiám van.

-
DigitXT
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
Miért nem kapcsoló van hozzájuk?
Azon kívül, ha "nagyon kínai", és nem megoldható... -
válasz
xandrush0831
üzenetére
Eléggé balesetveszélyes hangzik a könnyű billentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy azon a képen még csak gyári motorokkal dolgoztam, később beszereztem egy kis dobfékes "tuning" motort, amihez mondjuk saját villát kellett gyártanom, 

Na igen, robogó. Azt nem viszed magaddal a csomagtartóban. Garantáltan két irányú eszköz. Mondjuk ha nincs más, akkor én is hazagyalogoltam az autószerelőtől, de azért rollerrel jobb volt...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(De egyben sajnálom is, kicsit morbid vicc, tudom)