Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
heavygrip
üzenetére
Hát ha te mondod biztos így van.. nekem régebben több motorom is volt, te meg egy olyat próbálj ki egyszer...

Látom nem esett le a mondandóm. Vett 170k - ért egy rollert, és nem akar rá költeni többet, mér nem tudod ezt elfogadni??
Sok éven keresztül motoroztam, és csapatostul túráztam külföldön is.
Teljesen irreleváns az hogy mennyibe került a kétkerekű, és hogy új volt-e ennyiért, vagy használt, mert csak az számít hogy ki hogyan árazza be a testi épségét.
Ilyen négydugattyús nyeregre cseréltem le a gyári olajos kétdugattyús nyergemet , (értsd olajost, olajosra*).
Csak a nyerget - költséghatékonysági okokból - a tárcsa maradt.

Ezzel több mint kétszer ekkora fékfelületre tettem szert, mint az eredeti, ami az mellett, hogy sokkal hatékonyabb ( vélhetően kitolódik az ideje a cserének is ) az mellett még érezhetően javult a fék adagolhatósága is.Csak ez az utóbbi tulajdonság önmagában is életmentő lehet.
Azt elismerem, hogy szakismeret hiányában sokan nem mernek maguk belevágni - az esetemben ez nem volt kérdés, hogy magamnak csinálom - de ez megint csak pénzkérdés.És igenis tudomásul kenne venni, hogy a közlekedésnek költsége van - időszakosan költeni kell rá.
Aki nem tudja viselni, az legalább legyen tisztában az alacsonyabb színvonal hátrányaival, ide értve egy elkerülhető balesettel járó fájdalmat, kieső jövedelmet, anyagi károkat.
Ez mindenkinek magának a döntése.
Azzal kampányolni, hogy egy biztonsági fejlesztés drága lehet igaz, de lehet pont az ellenkezője is.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel több mint kétszer ekkora fékfelületre tettem szert, mint az eredeti, ami az mellett, hogy sokkal hatékonyabb ( vélhetően kitolódik az ideje a cserének is ) az mellett még érezhetően javult a fék adagolhatósága is.