- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem akartam már a HB100 féle vegyes nyereggel kapcsolatban saját tapasztalat nélkül ezt felhozni, de a bowdennek tudvalévőleg minél hosszabb, annál nagyobb az un. nyúlása, az ami a fékezést olyan nyúlós, ragacsos tejbegrízes érzéssé teszi, szemben az olajos pontos, feszes adagolhatóságával.
Szóval vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, mert a bringás tinikorszakomra visszaemlékezve nem vagyok biztos benne hogy nem csak egy fél előre lépés lenne a csere.
Én mindenképp ragaszkodnék a második meghatározó elem, a bowden elhagyásához is.
Technikai akadálya nem lehet a cserének, mert ahol a bowden elmegy ott az olajos fékcső is.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Air 3s Fly More Combo RC2 drón szett - 4 akku, kemény koffer, szűrők
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest