Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jó neked, gondolom napelemmel töltöd. Nem mintha sokat fogyasztana.

Ismerek olyat aki a rollert beviszi, de a kutyát kint hagyja éjszakára.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem csak az jó amit fel tudok cipelni meg le minden nap az első emeletre/ről. Ezért G4 bye-bye (is)
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Én úgy döntöttem, h azt a 3.5 km oda + 3.5 km vissza azt majd gyalog megteszem mert a 107 kg még felszettem 3kg. Bár szép kerek szám valahogy már nem kényelmes nekem.
Akit érdekel a tömegelés mondom , h sikerült 2 óra alatt 2 l kóla naponta. -
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Te is csak nézed a tüzet, nem oltod.

-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Jó dolog ha nem vagy otthon akkor a telefon riaszt, h gáz van vagyis tűz. Eddig egyszer kapcsolt be este 10-kor kirohantam ,de csak egy molylepke ment bele és a szenzor előtt recskázott.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én szereltem fel tűz és füstjelzőt meg vettem egy poros poroltót. Ha valami van éjjel csak felkölt, mert álmosan nem fogom észre venni a szobámtól 1 m levő rollert ha füstöl. Ja és nem töltöm mikor alszom.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Van benne ABS? Mert láttam valamelyik videoban olyat is.
-
pusszycat
nagyúr
Vannak ugye az erős és drága rollerek, elkaparnak, felkaparnak, mire jó ? Folyton gumicsere.
Egy hibáját találtam eddig a G2-nek hideg van ilyenkor rajta. Lassan 1000 km járok de még a féken sem kellett állitani igaz én nem rángatom, csak finoman. A szerelős videoknak megy 90 % reklám. Képes meglazítani a csavart csak h bemutassa a videoban, h hát muszáj elvinni 30.000 Ft rendebe tenni az új rollert. Nem szép dolog hülyének nézni a másikat.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kellene rá ülés...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
28 km naponta biztos nem tötyögni akar.
Joyor T10 az remek választás lenne a hidraulikus rugójával meg a jó fékjével.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Én használok. Be lehet. De ami nekem van azt minden alkalommal be kell. Annyi hogy ameddig a tükröt nézed nem látsz előre. Valami köre rá is mentem közben.
Ja nekem olyan kicsi van mint a fel tenyerem és a tartója is vagy 2 cm csak.
És azért vettem mert a fülestől nem hallottam az autót. Most már csak a jobb fülemben van füles, mert ugy is balról előznek. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Úgy értem leveszed a taposot és kihuzod a kábelt akkor nem kell bevidd a rollert csak az akkut. Ha útba van pl.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ki is lehet venni az akkut , és melegbe vinni, csak úgy nehezebb tölteni vagyis rakhatja vissza.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Anti-reklám
Elrettentő példa. Még jó h nincs felfestve az áldozat minden tagja más irányban.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Ha nem töltögeted néha, tavasszal lesz vagy 5 km hatótávod.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
lemmy71
üzenetére
Az árán ne mérgelődj black friday kor az allin 50.000 Ft volt olcsóbb a G2 rollerem mint amennyiért vettem. Ez ilyen.
Ha lerakod télen inkább az akku amire ügyelni kellene a gumi elvan csak ne engedjen le. Az akkut meg tartsd 50% körül.
Én most is rollerrel járok nekem nincs hideg, -1 +4 az remek rolleres idő.
-
pusszycat
nagyúr
Most olvastam egy reklámot a Joyor 10T - "Megállithatatlan menetelésre tervezve... Mi az h megállithatatlan? Szar a fék?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kinyújtja a karját.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Itt az emag kommentekben olvasok jót is rosszat is. Nehéz a választás. A joyor 10 videóban meg láttam eltörni a rugót tartó tengelyt, mondjuk nem kímélték de akkor is. (dobozból kivéve szétverték az első útján)
-
pusszycat
nagyúr
Milyenek a lengyel (állítólag) Kamikaze rollerek? Mondjuk a névadás kissé ijesztő.
Jobb mint a kínai társai? -
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezt a kérdésből szűrted le?
Még jó, h nem kérdezted meg azt is, h " és szőke" 
Biciklit szereltem, kocsiban fékpofát, de rollerhez nem értek.
Csak nekiáltam mert hazafele valami úgy csinált h kloty kloty
De most nem hallom lehet valami sár beragadt valahova. -
pusszycat
nagyúr

Van az a mindkét oldalon imbusz fej ami fogja a nyitó fület. Na annak kell forogjon ? Mert meg akartam húzni de forog minkét oldalon próbálkoztam, mindkét oldalon forog, vagyis az egész forog.A stift mellett az a csavar, azon tudtam húzni kicsit.
Csak nem tudom h kell e húzni azon.
Nem lötyög semmi, csak át akartam nézni. Ez az AI mindent húzogatna amit kérdezek tőle.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem ebben a nagyon jó minőségű vízálló tokban van a nyakamba akasztva, ez is egy megoldás. Allin van és olcsó, ezért 3-val szoktam venni.

-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Nekem is izomlázam volt eleinte, már 5 km után is. Most már nincs, megszoktam. Bizonyosan rágörcsöltem.
-
pusszycat
nagyúr
Nem sok köze van a rollerhez, de rég röhögtem ekkorát. [link]

-
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Asszem Bog mondta a videóban róla. Láttad?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
A joyor-ban nekem az tetszik h nyújtót a lengés csillapitó ezért lejjebb van a taposó, ezért stabilabb és 70Km/h na meg a gyorsulás, nem ragadsz be az autók mögé , inkább azok.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Itt nem olcsóbb? [link]
-
-
pusszycat
nagyúr
Nem tudom, ha ez másokat megnyugtat de én is utálom takarítani főleg a rugó körül, kevéske a hely, mindent bevetek még fogkefét is, temurol vett légfuvót.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
A biztosító fizeti az autó kikalapálását?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Látom taposod.
Ennél a sebességnél nem kell félj a szarvasoktól. Nem tudom hol mászkálsz, de itt még a Hold sem világit.
-
pusszycat
nagyúr
Mennyi az esély, h két mozgó jármű és pont kozepen találja el az autót.
Miért mondom ezt? Ha csak az elejét kapja el félrelöki, ha a végét szintén. De pont középen? -
pusszycat
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Irtó unalmas ki be csavargatni folyton, mondjuk én még egyszer sem, valami számzárral nyitható megoldás mennyivel jobb lenne...
Vagy mint az e-bike -nál ki be rakom az akkut, felviszem feltölteni, cserélhetem is ha kettő van.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Jaj, már azt hittem azt írod, h beindult a Dacia és te húztad haza a Ladát.
Szerintem ez a régi Dacia volt, nem ezek az uj-ak. Ez lehet a kukirinnel is a régebbi modellek hasalnak el. És mivel tini star, hát szétugrálják őket.
Nem is kell beázzon, ha hidegből melegbe viszed gondolom benedvesedik odabent és oxidálódik ami csak tud. -
pusszycat
nagyúr
Egyre jobb a szigetelés, gondolom van miből fejleszteni. G2 Ultra csak belülről. [link]
-
pusszycat
nagyúr
Úgy döntöttem veszek egy kis méretű akció kamerát, mert ha nincs szemtanú mondhatom én, hogy elém vágtak ha a másik azt mondja hogy nem. Tele a temu meg az ali velük ami jó minőség az 100 Eu kezdődik.

Ez szuper lenne [link] csak ez nekem sok.
-
pusszycat
nagyúr
Majdnem baleset. Jövök hazafele az egész utca üres (ezért is szeretem a mellékutakat) csak egy biciklis ment előttem szépen az út szélén ahogy illik. Na felgyorsulok, h letudjam, úgy 10 m voltam tőle mikor Kolompárné gondolt egyet és nagy ívben át akart lendülni balra, tököm tudja miért, persze nem jelzet hátra se nézet. Na duda, fék, kerülő manőver volt minden (most látom h jól fog a fékem lesatuzott).
Mikor mellette voltam rákiabáltam - egyenesen menj már hülye...Hát ezért megyek sport módban 35 el, 50-el ha mentem volna akkor bumm telibe.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
A húgom is annyi.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor te nagyon sovány lehetsz, nekem nem megy feljebb 50km/h a 110 kg-mal meg 5 kiló hátizsákkal.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Már közel 2 éve nézem a videoit, addig nézegettem. h én is vettem egyet, szerintem neki "kőszőnhető" h van rollerem. Olyan könnyűnek tűnt csak felállsz és mész. Valamiért azt hittem, itt mindenki ismeri a rolleres yt-ket. Fura, h nem.
-
pusszycat
nagyúr
Kukirin G2 Ultra teszt - [link] kicsit nyekereg.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Próbáld végig az összes variációt és megvagy. Én úgy nyitottam ki a hátizsákom igaz az csak 3 számjegyű.
Neked mondjuk 9999 kell kipróbálj, de ha szerencséd van akkor az lehet sokkal kevesebb is. -
pusszycat
nagyúr
Nekem 680 km van, és a nyuszi hozta a rollert. De én keveset használom, csak bejövök dolgozni meg haza az kb. 7 km egy nap.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
A max 60 nem azt jelenti, h mindig 60 megyek, hanem az ilyen vészmegoldás ha nagyon muszáj, most is tudnék menni 50km/h (majdnem sec írtam
) de általában sport módban használom 35 km/h abban a max.
De jó tudni, h mehetnék többel is.
Pl. egy sötét képű (érts jól) elém húzott a mopedjével és folyton nézet hátra (mi ez ha nem felhívás keringőre) hát felbosszantott és leelőztem majd jól le is hagytam.
De nem csinálok többet ilyet mert veszélyben voltam, meg az is aki kilép elém.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezek után eldöntöttem inkább lassabban megyek. Szerencsére a G2-vel nem lehet 100-al menni, és nem is akarok, rollerrel max 60-ig.
Ez a kar kiegyenesítés jó ötlet mert mindig előre borulok fékezésnél.
Akkor ha jól értem az első lábbal is minél hátrébb akkor a biztonságos.Mindig érdekelt, h állnak meg ha ketten vannak a rolleren, hátra tesszük a dagit?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Akkor 100 fölött minden fék esés? Vagy az első féket ne? Vagy pont kell mindkettő? Vagy csak finoman? Ki érti ezt?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
alphamooncam
üzenetére
"A helyzet az hogy az igazság vélhetően a kettő között van..."
- határeset -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Akkor feleslegesen aggódóm. 5000 km az nálam 4 év, addig meg már jobb akkuk lesznek, az újakban. Gondolom.
-
pusszycat
nagyúr
Valaki elesik 100 fölött rollerrel és még csak le sem porolja magát? Ilyen van? [link]

Jó a motor hang.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
xandrush0831
üzenetére
Az akku mennyit degradálodik 5000 km alatt? Észrevehető?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest