Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Pont ez a baj a féloldalról nyomó egypálcás biciklis fékkel: nem fog, nem fog... fejre állsz. Ez az úgynevezett rosszul adagolhatóság... Mivel alapból szarul fog, nagyobb meghúzási erőt igényel, viszont akkor meg már képes lehet "beharapni", ami meg nem cél: sokkal, de sokkal jobban adagolható már egy félhidraulikus szett is, pl. az említett kétpálcás HB100. 120K-ért vettem a rollert anno, de már másnap feldobtam rá 2 db HB100-at. Ég és föld.

Ui: érdekes gondolat ez az elszakad a bowden, és jajj mi lesz? Hány ilyen eset fordult elő? Hidraulikus féknél meg felmerül, hogy a fékfolyadék folyik el, vagy hosszabb lejtőn felforr, de itt is kérdéses, hogy ez statisztikailag mennyire jellemző. Nyilván egy félhidraulikus fék ötvözi a két megoldás potenciálisan problémás pontjait, azért írtam, hogy kétpálcás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest