- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
galervin93 #92038 üzenetére
Jó kis tó az, anno mi is voltunk ott, de akkor még nem pecáztam, csak ittunk meg sütögettünk.
Fel sem merült bennem, hogy nem lehet vele halat fogni. Jövő héten mi is megyünk pecázni, bár nem tudom fogok e pergetni. Nem feltétlenül szeretnék napi 20+ rongyot kicsengetni, a sima feederes + pergető napijegyre.
Vettem 3 és 5g-os jig és chebu+offset kombókat, 0.2 fluo előkét, és olcsó 5-10cm közötti gumihalakat meg twistert.
Tetszik a bot, de kár hogy nincs rajta horog akasztó. Eddig egy botomom se kellett, ezen viszont pont használtam volna.Jó kis peca lehetett, szép halacskák!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest