Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Az még csak az előfutára a hidegfrontnak, ami most éri el a Tátrát észak felől.
Eddig egy rontott kapás mellett egy törpe, egy 32-es dévér (ment vissza, 30 a max), meg egy bő kettes töves. Illetve ahogy ezt írom valami birizgálta az egyik csalit, de egyelőre nem fajult kapássá a dolog. Hűvös, ködös, őszi idő van, kellemes. -
törölt tag
válasz
Steady74 #37097 üzenetére
Kb 70- 80m szerintem, nem valami jó a távolság érzékem, de a 360-as c1-gyel pont nem érem el
Illetve volt, hogy elértem de akkor erővel kell neki esni, hogy az már pontatlan lesz.
Van egy pár nevis legend carp 390 3.5lbs, azzal simán megy, (kicsit persze nagyobb ólommal a zacsiban) , de nem szeretem mert, kisebb halakkal érzéketlen. -
Emu
őstag
válasz
galervin93 #37095 üzenetére
Nálunk már esik, kitartást...
-
törölt tag
Sziasztok.
Olyan botot(kat) vennék amivel nagyot tudok dobni de fárasztáskor érezni lehet rajta egy közepes dévért is. Pva zacskós technikárol lenne szó, ezt csinálom a bojlizás mellett. Amit pva-zni használok most az a prolo c1 360 3lb.
Vannak drágább botjaim, nem sorolnám őket, ezt a kis c1-gyet a fent említett tulajdonságai miatt nagyon szeretem. Dévértől a 10 pluszos amurig minden jött idén, a kis c1 mindenhol megfelelt, de van egy nád sziget, úgy 80 méterre amit jövőre el szeretnék érni. C1, c2 390 esetleg?
A bojlis botjaim mind merevek, nagyon erősek de "kispecára" nem jók.
Ha valaki esetleg jártas a temában akkor szívesen vennék tapasztalatokat. -
galervin93
addikt
válasz
j.davidovics #37093 üzenetére
Mindenképpen. :-) Most értem ki, de csak 6.30-tól lehet pecázni addig hallgatózom (mert vaksötét van, és még köd is). Locsognak a halak, pontyos "veretést" (azt a tipikusat, amikor a farokúszóval "megsorozza") is hallottam, meg kisebb fordulások ia folyamatosak. Nem rossz előjelek, bár itt sokszor előfordul, hogy mutatja magát, mégis nehéz fogni. Meglátjuk.
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #37092 üzenetére
Fakk, még én is terveztem, hogy délben eljövök melóból, és hazafelé az Újpesti-öbölben dobálok kicsit, de úgyis arra romlik el az idő, vagy simán el sem szabadulok...
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93 #37092 üzenetére
Hajrá, aztán írd le, hogy mi lett az eredmény
-
galervin93
addikt
No úgy néz ki mégsem lesz olyan fényes idő a holnapi pecán, délelőtt még csak-csak, de aztán dél körül megjön a hidegfront, szél, eső... Mindenesetre maradok, amíg nem lesz vészes (illetve legfeljebb fél háromig), aztán meglátjuk.
-
winotto
tag
Pontoon 21 Gad Gancho 10.5-32 casting botot keresek vagy valami hasonlóan feszes bot ami otthon porosodik érdekelne 😀
-
Steady74
Topikgazda
arra nem. bobco tackle fb oldalán fent vannak a tavalyi bf akciók, orsók, rakósbotok, botok voltak jó áron.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93 #37084 üzenetére
Red devilt nem kaptam, kolbászosat vettem. Meg halibut pelletet tokra
-
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93 #37084 üzenetére
harmanyi vette észre, hogy az anglingdirect oldalon durva leárazások vannak.
-
galervin93
addikt
válasz
j.davidovics #37057 üzenetére
Na közben voltam én is boltban (immár végre itthon vidéken), FeederGuru Red Devil Eper-málna az, ami az általam látogatott vízen nagyon jól működik. Más kajákat is próbáltam mellette nem egy alkalommal, de egyszerűen ezen a vízen verhetetlen.
Tudom sokan nem szeretik itt a Tímárt, nem reklámnak szánom, elnézést, ha valakit zavarna. -
LazacX
tag
válasz
Csirekk #37064 üzenetére
Ha lassan is, de beindul a ragadozó a Szikin is. Ja, ehhez kellett 1 q csuka is pluszban.
A nyár nekem is gyenge volt itt, meg a szeptember is. Egy-egy beugró csuka, kisebb süllők, utóbbiak inkább kishalra. Az elmúlt pár héten viszont ha meg is kellett dolgozni a kapásért, de egy-két hal vagy minimum rávágás mindig volt, másoknál szintén, ahogy kérdezgettem. Azért özön halat sem mondtak. Szóval most már érdemes pergetni. Ami kiakasztó, az az állandó verseny. A mostani hétvégén különösen bosszantó volt, hogy mindhárom napra jutott belőle.
-
Grillo
őstag
válasz
Steady74 #37069 üzenetére
Váci úton majd novembertől lesz szopóroller, most csak ráutaló magatartás van. Bár tény, hogy az M2 szélesítés sem segíti a dolgot, reggel fél 7-kor ha nem indulok el, akkor már a 2-esről rákanyarodva a külső Vácira van, hogy egyből állnom is kell, mert úgy feltorlódik a lámpák miatt.
-
galervin93
addikt
válasz
mano660 #37073 üzenetére
Szintén. Hivatali ügy, bevásárlás, vagy éppen peca, mind mehet hétköznap, nem kell szabit kivenni. Nem is váltanék szívesen hétfő-péntekre... Mondjuk egyrészt ugye piros betűs ünnep meg egyebek nem szent (bár engem spec nem zavar), másrészt meg emberhiány miatt egyre gyakrabb a hármastúr (48 helyett csak 24 pihenő éjszaka után), az meg azért fárasztó, ns ez már kellemetlenebb...
Mindegy, pénteken megint peca, és tuti nem lesznek sokan. :-) -
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996 #37076 üzenetére
Simán megvan. Csak aztán napközbeni mozgást, délután 2 gyerek logisztika ( 3-1/2 8-ig) nem tudnám megoldani binyóval.
-
musli26
tag
válasz
j.davidovics #37046 üzenetére
Pontosan melyik Homokbányában mész?
-
gban
veterán
válasz
sityupityu #37068 üzenetére
Próbálnák nálunk - megy is a víz, uszadékkal is tele van majdnem mindig, gyakorlatilag a fenekezés bármilyen formában erősen nehézkes, mert a víz viszi a zsinórt akkor is ha a fenékre súlyozom a bot előtt (igaz, akkor kevésbé, de mivel nem túl mély, mindig jön olyan uszadék ami leér a fenékig).
Alternatíva egyeseknél, hogy a víz felett átviszik a zsinórt, ki a part felé, ott van valamin (fán, karón) egy csipesz, azon átvezetve viszik vissza a zsinórt. Kapáskor a csipeszből kiakad, így szabadon megy már a zsinór. -
mano660
tag
válasz
hermanyi #37066 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő!
Én folyamatos műszakban dolgozom. 12 órás nappali műszakot követ 24 órás pihenő, aztán 12 órás éjjeli műszakot 48 óra pihenő követ. Folyamatosan, tehát a hétvégén, illetve ünnepnap is megyünk, ha a műszak rá esik.
Ebből kifolyólag többet horgászom hét közben, mint hétvégén. -
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #37070 üzenetére
Ezt anyóséktól nem messze forgatták Rajka határában
csak azért néztem meg annak idején, mert szoktunk arra sétálni a gyerekekkel. Az egy csatorna, folyik, de Szigetközben az egy csatorna. Ha megkeresed Rajkát a térképen és elindulsz É felé kifelé a Duna felé, lesz egy két csatorna (Szivárgó és a másikat nem tudom mi). Különlegessége ennek a víznek, hogy a nemismerem csatorna vize kristálytiszta (2-3m-ig átlátszó), míg a Szivárgó hömpölygő vize (egyenesen a Dunából jön) hozzá képest kávé, ezek keverednek és nagyon vadregényes helyek vannak végig mellette.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi #37066 üzenetére
Ezt utálom a legjobban ebben a városban. 8 km-re lakom a munkahelyemtől, normál menetben reggel 20 perc. Most, hogy a Váci úton szpóroller van minden reggel, 40 perc alatt nem úszom meg a bejárást.
Pityu: olyan mint a Holló színház, csak ők megjátszották, ezeknek meg ez a természetes. De hát ez kell a népnek
. Ez nem az a rész amikor Szigetközben pontyoztak nappal és éjszaka?
-
sityupityu
veterán
Folyóvízi pontyozás címszóval ment a műsor, ami valójában egy csatornarendszer volt. Kb 0,5 km/h-val folyt a víz, az égvilágon semmi köze nem volt ennek egy folyóvízhez. Ezek szerintem azt sem tudják, hogy mi az.
Csak azért vagyok így fennakadva mert a film végén elmondták, hogy annak ellenére, hogy folyóvízen horgásztak ahol mindenféle hal megtalálható, az ő bojlis módszerük segítségével csak pontyot fogtak. Szerencsétlenek, egy igazi folyóvízi hal (márna, paduc, szilva) be sem megy ilyen vízbe. -
sityupityu
veterán
A két egyik legnagyobb haldorádós droidnak pont most megy a műsora a F&H-on. Felolvasóművészek.
-
hermanyi
addikt
-
Csirekk
csendes tag
A környéken mindenhonnan ezt hallom, látóképen talán kicsit jobb a helyzet, de ott mindig rengetegen vannak. Évek óta csak pergetni szoktam, idén kezdtem igazából a feederezést, szoboszlón a téglagyári tavakon, de azok meg tele vannak razbórával. Még a pontyok is eszik őket. Törpe viszont a 3 (4) tóban 0.
-
csƵ
addikt
válasz
sityupityu #37060 üzenetére
Elvileg munkanap volt ma.
-
Csirekk
csendes tag
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93 #37051 üzenetére
Oké! Most tartok a boltba, hátha talállok hasonlót. Rétegesen öltözök majd, van itthon pár vadászruhadarabom 😁😁
-
csƵ
addikt
válasz
galervin93 #37045 üzenetére
-
galervin93
addikt
válasz
tepenzed #37052 üzenetére
Őszintén szólva én nem thermozok, azon egyszerű oknál fogva, hogy bár nem ér véget a szezon számomra sem ősszel, de annyira ritkán járok a téli időszakban pecázni, hogy egyszerűen nem éri meg nekem ilyesmibe fektetni. Ettől függetlenül persze hideg lehet kora tavasszal meg késő ősszel, amikor még azért pecázgatok, ilyenkor a sokat (és nem véletlenül) emlegetett réteges öltözködés híve vagyok. Trikó (nagyon fontos, nem gondolná az ember, pedig sokat számít!) olyan anyagból, ami az esetleges izzadtságot felszedi és mindenképp olyan, ami testhez simuló. Erre póló(k), vékony pulóver(ek), vastagabb pulóver(ek). Kívülre időjárástól függően vagy olyan széldzseki, ami vízlepergető anyagból van, így két legyet ütök egy csapásra (esős, szeles, taknyos időben), illetve ha mozgalmasabb pecát tervezek (pergetés) akkor szintén ez, ha meg statikusabb a peca, akkor vastag téli kabát, de lehetőleg ebből is olyan, amiben azért lehet mozogni.
Alulra meg nem szégyen a harisnya, jégeralsó, ugyanolyan legyen, mint a trikó (természetes anyag, testhez simuló).
Ha már felsoroltam a palettát a cipő se maradjon ki, ezt túraboltban vagy a cipőboltok "túrázós részlegén" érdemes keresni, horgászboltban nem éri meg, rátesznek egy "fox-mix-max" márkanevet, aztán jól lehúzzák az embert... Egy sima cipőboltban is lehet venni már akár 10-20ezerért is normális bakancsot, ami - ha a nyelve jól be van varrva, akár 10 centiig vagy ha magasabb szárú tovább is vízálló (harmatos fű, esős-vizes környezet, hó...).
Visszatérve a réteges öltözködésre azért nagyon fontos, mert a ruhadarabok közötti vékony légréteg szigetelő hatású, de - megfelelő anyagválasztás mellett - a nedvesség (izzadtság) nem a testfelületen fog tocsogni.
Mondjuk egy hosszú ujjú vékony polárfelsőn már gondolkozom egy ideje, de még nem jutottam el oda, hogy komolyabban körülnézzek a kínálatokban. -
tepenzed
őstag
btw megjött a pergető szettem: mitchell mag pro advanced spin 5-21g és zauber orsó.
Kérdésem lenne,hogy milyen fonott főzsinórt ajánlanátok és milyen és mekkora előkét (fc legyen???) csukára.
-
tepenzed
őstag
válasz
galervin93 #37051 üzenetére
te milyen termo ruhát használsz? én már egy ideje keresek, de vagy csak 50 ezer körül találok normális szettet vagy über gázul néz ki. a legtöbb márkáról meg nem tudom mennyire megbízható
-
galervin93
addikt
válasz
j.davidovics #37046 üzenetére
Először is termoruha, meg valami vízálló cucc, mert bitang egy idő lesz...
Másrészt meg én tuti, hogy édes kaját viszek, epreset, és nagyon keveset. Csali minél kisebb, max 6-8 millis pellet, 2-3 szem csonti, attól függ, mindez 12-14-es szakáll nélküli horgon felkínálva (hajszélelőke vagy tüske).
Én hűvösebb vízen a Feederguru Red Devil kaját használom, intenzív epres, édes ízvilág, némi aromával lehet bolondítani, alkoholossal lehetőleg. -
hermanyi
addikt
válasz
Szeszkazán #37049 üzenetére
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93 #37045 üzenetére
Vasárnap én is megyek, homokbányató, 5-6m-es víz. Ponytra, fehélhalra etetőt, vagy mikropelletet vegyek? Te milyen kaját viszel? Pickerezek szerintem én is, hagyományos és method szerelékkel egyarátn próbálkoznék.
-
galervin93
addikt
Nyálcsorgatás on.
Hogy esznek a halak?
Én pénteken megyek, lehet az idei év utolsó békéshalas pecája lesz részemről, aznap este hidegfront jön elég ramaty idővel, hétvégén már az sem kizárt, hogy havazik a hegyekben... Szóval holnapután megyek, csökkenő légnyomás, hátha meghozza a kapókedvet... Még nem döntöttem el, hogy pontosan hová, bár csak két hely játszik. Egyiken most voltam kétszer is, viszonylag jól fogtam, a másikról semmi hír, majd holnap érdeklődőm a horgászboltostól. Egy peca method, másik még nem tudom mi legyen, vagy a 270-es pickerrel egerészek, vagy... vagy nem. -
joe979
aktív tag
válasz
Interceptor #37040 üzenetére
Nincs biza, tween ránéz a meritőnyélre és helyrejön
-
joe979
aktív tag
Horgászatért Érdemérem
kitüntetést kapott Erdei Attila Csaba világbajnok horgászsport versenyző három évtizede a magyar horgászsport hazai és nemzetközi képviseletéért, a versenysportban világbajnokként, szövetségi kapitányként végzett kiváló teljesítményéért, sikeres szakírói munkájáért és
Szénási Béla világbajnok horgászsport versenyző és szövetségi kapitány, két évtizede a magyar horgászsport hazai és nemzetközi képviseletéért, a versenysportban versenyzőként, szövetségi kapitányként végzett kiváló munkájáért.Egy-két év és Holler mester is kapja majd
-
tween
őstag
De igen, haszontalan az összes, bizonyítottan csak placebo, semmi más...
Pár hete rogyásig taknyos voltam a kollégámmal együtt, ő homokospátiázott, én meg neocitran. Mondja hogy minek iszom, tele van minden káros anyaggal. 2 nap alatt kimentem belőle, ő még egy hét után is taknyos volt .. Lesz@rom, káros vagy nem káros, nem fogok hetekig kínlódni, közben bizonygatva a testem, hogy a homeopátia jó, a homeopátia használ.. Bulshit ..
-
Emu
őstag
Mi 2 évig próbálkoztunk mindenféle homeopátiás sz@rral, szinte arra kerestem, hogy az orvos fel tudja írni a gyereknek. Azt nem mondom, hogy mind haszontalan, mert volt amelyik kicsit segített rajta, de 10/9 esetben antibiotikum lett a vége a 3 hetes szenvedésnek.
Azóta dokit váltottunk, ha kell megkapja az antibogyóját, és 1 héten belül felgyógyul, és mi több betegségenként nem hagyom ott egy horgászbot árát a patikába...ezek a homeopátiás vacakok csak azoknak jók, akik nem igazából betegek. -
gban
veterán
válasz
Grillo #37033 üzenetére
Nekünk a gyerek igen beteges volt és igen megviselte mindig, amikor oviba kezdett járni.
Aztán az asszony egy homeopata mellett dolgozott, és követte a javaslatait, oscillo megelőzésnek, stb.
De hasmenésre meg sok egyébre is adta - adja nekünk is. Én mondtam neki hogy nem igazán hiszek benne, de beveszem mert látom hogy használ
Már 14 a csajszi de máig nem igazán támadja meg semmi, ha meg igen, az hamar elmúlik - vagy a cukorgolyók miatt, vagy nem, de nagyon nem akarok ilyen jellegű vitát kavarni.
Azóta se hiszek benne de beveszem ha kell, azt mindig meglepődök mert elmúlik aminek el kell, és sose tudom hogy akkor most a golyók vagy ennyire erős vagyok? -
Grillo
őstag
válasz
sityupityu #37032 üzenetére
Ez velem is így volt egészen addig, amíg a nagyobbik gyerek el nem ment bölcsibe. Azóta legalább 2 évente hazahoznak valami olyat szezonban, amin ők túl vannak 2 nap alatt, én meg 1 hétig fekszem.
És akkor a kalicziról nem is beszéltünk... -
MK VII
veterán
válasz
sityupityu #37027 üzenetére
Jobb minél előbb túl lenni rajta én azt mondom..
Tél előtt egy jó kis ágynyomó takony megalapozza az immunrendszert télre.
Én örülnék, ha most átmenne rajtam egy ilyesmi betegség.. -
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #37029 üzenetére
Nálunk is most gyógyultak meg a gyerekek . Hál istennek én kimaradtam
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #37027 üzenetére
Rendben . Gyógyulgass és a csónakban mindig jobban fel kell öltözni ezt te is tudod
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #37020 üzenetére
Egy kérdés sityupityu . Mikor mehetek Steady vel hozzád Sityura pergetni ?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #36998 üzenetére
Na, előszedtem a dobozokat, nevishez megtaláltam a papírját, robbantott ábrával. Az átlátszó alátétnek is meglett a helye, a Lineaffe orsó zsinórvezetőjéből hiányzott, ebben is a robbantott ábra segített. Nevis zsinórvezetőjét jól raktam össze, csak valamikor fordítva rakhattam össze a műanyag alátétet, deformálódott, ezért szorul. Mentem egy kört a csavarboltba, műanyag alátétjük nincs, csak fém, de mondta is a boltos, hogy a kenés miatt van itt műanyag.
Hogy valami hasznosat is mondjak, az esős idős karbantartás egyik tapasztalata: Ilyen gombnyomásra behajló hajtókaros orsót ne vegyetek..legalábbis olcsót ne. A Nevis Frreway-ek közül egyik két teljes szezont ment, komolyan mondom a behajtásnál van akkora lötyögése a hajtókarnak, hogy hamarosan szerintem használhatatlan lesz, úgy kotyog tekerésnél. A másik szerzett tapasztalatom: Ezeket a krómozott műanyagokat jobb kerüln az orsóházon, jobb ha sallangmentes az orsó (Pl a Nevis Pantera), jobban ellenáll az időnek, a SIlstar orsók krómozása erősen kopásnak indult, alatta a fekete műanyag...kiábrándító, mindezek ellenére a Tierra, és Tierra Feederek belseje teljesen rendben van, Érdekes hogy a négycsapágyas Neviseknél a hajtókar jobb oldalánál műanyagpersely van, a háromcsapágyas Silstarok ide is csapágyat kaptak, viszont a zsinórvezető görgőben nincs.
A pár szezont futott orsókban 100-150 peca lehetett, kissé fekete volt bennük a zsír, de szerintem szétszedés nélkül is lefutottak volna még pár szezont, de most a gyakorlás miatt szedegettem szét őket. -
tomrRRR
senior tag
Ősszel milyen ízvilág a nyerő, mivel vagytok a legeredményesebbek pontyfogás terén, milyen csalival pellet,bojli,kukorica stb. s milyen izesítésű? Kiváncsi vagyok, mert én a halas büdösebb csalikat preferálom krill-rákos,kagylós,tintahalas csalikat de a múltkori pecámból nem fogtam semmit velük, míg mások az ananásszal tudtok fogni.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
ez egy ilyen hónap
-
hermanyi
addikt
válasz
Van egy kögazdag ismerősöm aki olcsón adja a D36 os ládáját . Rakott bele vagy 5 pecát ,de nem tetszik neki mert nagyon fekete ,és vesz helyette egy ugyanolyat csak kicsit más színben és más felirattal .
Steady remélem igazad lesz . Whisker szerintem nem lesz de egy C3 vagy egy 2ex-s 40#1 között vacillálok . De úgy is a pénztárca dönt .
-
MK VII
veterán
válasz
Interceptor #37015 üzenetére
Na igen.. Igazad van..
Valamiért a nyári szezon maradt meg bennem a turistajeggyel kapcsolatban. -
Interceptor
addikt
válasz
MK VII #37008 üzenetére
Csak egy ötlet volt, amúgy sem feltétlen jó ezen idegeskedni. Az is gáz, hogy így lesz@rják a horgászt, hogy nem adnak ki új iratokat a fogási naplóra hivatkozva. Simán meg kellett volna már központilag oldani, hogy akár mobilon keresztül is fel lehessen vinni az adatokat vagy otthon utólag gép előtt. Ugyanez van bármilyen okmány irodában a fél bagázst ki lehetne szórni ha lenne egy normális rendszerük, de a 30 éves hulladékot használják, a rendőrséggel közösen ami rendre lehal összeomlik stb. 2017
-
MK VII
veterán
válasz
Interceptor #37007 üzenetére
A sunyogás nem az én műfajom...
-
MK VII
veterán
-
zsola32
őstag
válasz
MK VII #37000 üzenetére
küszt és vörösszárnyút tettünk el a fagyóba, 8-asával várják a bevetést.
hétvégén még tudtunk fogni kishalakat csukázáshoz, remélhetőleg pár hétig még nem apad el a forrás.
a 10-es naphalat simán eltüntette a csukesz, nem is akartam elhinni.egyébként sokkal sikeresebb a csukázás nálunk élőhallal, mint pergteve, talán szívesebben is úszózok mint pergetek.
sajnos nincs meg még a csukás/úszos botom, de kezdi magát kiforrni a történet, egy teleszkópos pálca lesz a befutó.
-
MK VII
veterán
válasz
j.davidovics #37001 üzenetére
Egyben természetesen.. Úgy ahogy a természet megalkotta.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest