- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Használt VGA / videókártya ajánló
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
Grillo #37033 üzenetére
Nekünk a gyerek igen beteges volt és igen megviselte mindig, amikor oviba kezdett járni.
Aztán az asszony egy homeopata mellett dolgozott, és követte a javaslatait, oscillo megelőzésnek, stb.
De hasmenésre meg sok egyébre is adta - adja nekünk is. Én mondtam neki hogy nem igazán hiszek benne, de beveszem mert látom hogy használ
Már 14 a csajszi de máig nem igazán támadja meg semmi, ha meg igen, az hamar elmúlik - vagy a cukorgolyók miatt, vagy nem, de nagyon nem akarok ilyen jellegű vitát kavarni.
Azóta se hiszek benne de beveszem ha kell, azt mindig meglepődök mert elmúlik aminek el kell, és sose tudom hogy akkor most a golyók vagy ennyire erős vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest