Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
Zoli bácsi #39591 üzenetére
Ezzel az orsóval én is találkoztam élőben, tényleg kicsi.
csƵ Én ebben nem látok annyira kivetnivaló dolgot, a vevő sokszor szeretné tudni, hogy miért adja el a holmit a gazdája. Meg kell írni hogy felesleges, nem használod, nem kell mert vettél jobbat stb. Sok eladó eleve úgy rakja fel a hirdetést, hogy egyből odaírja, hogy miért adja el. Így legalább megnyugszik valamennyire a másik fél.
-
csƵ
addikt
Kedvenc adás-vételi párbeszédem mostanában:
- van valami baja?
- nem, tökéletesen működik
- akkor miért adod el? -
galervin93
addikt
válasz
Illik előtte valahogy utána guglizni, súly, szél-hossz-stb. méretek. 154 gramm az borzasztóan kevés. Egy átlagos 30-40-es orsó jellemzően 30 deka körül van, de egy konyhai mérleggel lemérve valamely meglévő orsódat, nagyjából be tudod lőni vaktában is, mekkora is lehet a kiszemelt orsó. Persze sok függ a felhasznált anyagoktól, de azért nagyon nem lősz mellé ezzel a becsléssel.
-
tepenzed
őstag
válasz
sityupityu #39589 üzenetére
köszi, kár, szóval csak fel kell cipelnem őket Pestre
-
Grillo
őstag
válasz
Ilyet vettem én is online, engem is meglepett a mérete. Zsinórképe szar. De kiscsaj szeretne idénre engedélyt, kapott is egy decathlonos mini botot, arra jó lesz.
-
Melorin
addikt
válasz
Interceptor #39577 üzenetére
Itt most nem is az a kérdés, hogy 1 alkalomból egyszer sem fogtam halat
A kérdés arra irányúlt, hogy vajon a kép alapján itt lehetnek halak, szeretik az ilyen helyeket, és vajon csukák is lehetnek, vagy ez nekik túl kicsi víz, esetleg gyorsfolyású. Nem csak ezen az egy kis szakaszon voltam egyébként hanem egy kb 1km-es szakaszt végigdobáltam, de halnak jelét sem láttam. -
Zoli bácsi
őstag
Hitrelen felindulásból rendeltem egy orsót a Pecaplázából, a napi akcióban le volt akciózva 2200ft-ra, fémdob, 3+1 csapágy, 2500-as méret....Láttam képen is hogy kicsi, de az egyik Bolo-mon egy hátsófékes, Shimanö Hyperloop van, szörnyű durván állítható fékkel, helyette gondoltam, rendeltem. Meg is jött a csomag pénteken, szépen becsomagolva, felfújt zacsik a csomagban helykitöltésnek......Korrekt a Pecapláza, többször rendeltem. Nade az orsó.....Nekem a 2500-as méret az a 25-ös méretet jelentette....De ez valami nagyon pici holmi. Tenyeremben elfér. Tanulság:: Ahogyan botot, űgy orsót is csak személyesen veszek ezután.
Az aprósággal nem tudom mi lesz, amúgy egész jó a fékje (Árához meg a hátsófékes Hyperloop-hoz képest).
[lŐ az] -
hermanyi
addikt
Igen ezeket javasoltam . Match re jók is . Tubi amúgy jóval nagyobb mint az angol horgok ugyanabban a számozásban . Ugyanez elmondható a Milo ra is , Az A serie Milo 16 osbol kötöttem tora pontyozni ,mert akkora. De mondjuk elég erősnek is tűnik ,ahhoz képest ,hogy nem túl vastag húsú . De a puding próbája az evés
-
sityupityu
veterán
válasz
tepenzed #39586 üzenetére
Fund Károly (lehet, hogy nem pontosan írom a vezetéknevét, de így kell kiejteni) van hozzánk a legközelebb. Piliscsabán lakik, de Pesten van a szervize. Ott csak egyszer voltam, meg nem mondom az utca nevét (szerintem Steady tudja vagy más fővárosi). Ő szervizel a Shimano-nak is. Vagy már csak szervizelt, nem tudom.Rég beszéltem már vele.
-
A Zéé
addikt
válasz
hermanyi #39582 üzenetére
Egyelőre nekem még ez is kurta kicsi... Én akkor békés halaztam utoljára komolyan, amikor a finom cucc a környezetemben a 360-as heavy feeder botom volt, a 25-ös zsinórral, és 10-es horgokkal. Mindenki más hajingálta a 30+-os zsinórokat, meg a 20-as fonottat a 4-es, meg 2-es cápázó horgokkal.
Akarok még venni kisebbet is, de elsőre annak is örülni fogok, ha ezeket meg tudom majd kötni.
Ez a hsz-ed volt az iránymutató (az előkezsinórokat meg is vettem jól!), itt írtál 15-ös horgot, ez alig nagyobb. Mondtam az eladónak, hogy keszegezni kellene match-re, azt mondta 14-től visszafelé méretekben ezt, meg a Drennan Fine Maggot-ot ajánlja,azért is gondoltam először ezt. Kötést gyakorolni jó, aztán ha megy már, akkor jöhet a 16 v a 18. Nektek lehet, hogy fura, de én még tényleg nem merem ennyire leaprózni, mert még bánni sem tudok a matchbottal.A másik két horgot amúgy még tavaly vettem, és márnákat akartam fogni velük a nagy Dunából!
-
tepenzed
őstag
Sityu, van itt a környéken olyan hely, ahova a helyemben be mernéd adni az orsóidat az éves karbantartásra
?
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #39583 üzenetére
De nem a linkeltet mérted
-
sityupityu
veterán
Van még ettől lejjebb? Pont lék feederezés megy Döme Gabival a tévében. Rendesen minden ami kell: method kosár, csontis kosár stb....aztán fogja, és nyílegyenesen lelógatja maga mellé a lékbe....
tween Ne vegyél Trabucco előkezsinórt, pont nem rég írtam, hogy mennyire méret pontatlanok. Minimum kettő, de sokszor akár három mérettel vastagabbak mint ami rájuk van írva. Tubertini Dragon-t vagy Colmic Xilo-t vegyél. Drágábbak de legalább méretpontosak.
-
hermanyi
addikt
14 es Tubi horog . Nem keszegezéshez kerestél horgot ? 12 es Guru LWG megint pontyozó horog én a 14 esel megyek kifejezett pontyos vízre ahol 2-20 kiló között mászkálnak a halak .
tween én is azt a zsinórt használom amit a fiuk javasoltak . Nem egy rossz zsinór ,bár egy kicsit lehetne lágyabb.
-
tween
őstag
Mi az űber fasza előke zsineg manapság? Kell vennem pár méretben. Köszönöm fiúk!
-
A Zéé
addikt
Elmentem bótba, venni kacatokat.
Szakáll nélküli keszegezős horog nem volt, azt mondták ilyen fajtáknál nem véletlenül nem szokás, így Tubertini Serie 2 horog lett, 14-es. Van ezen kívül korábbról 12-es Guru LWG, és 10-es PR478, de ez utóbbi inkább feederhez.
Előketartóm is lett, de így utólag lehet, hogy a longot kellett volna, hogy a 30 cm-es előke is egyenes legyen, ne félbe hajtott...
Horogkötőből csak nagy volt, szóval azt nem vettem, viszont ez a fül kötő cucc nagyon nagy találmányIndulhat az előke gyártás!
-
Melorin
addikt
Ma ilyen helyeken voltam horgászni a Zagyván. Kb 1,5m mély.
Sajnos halnak hírét sem hallottam.
Próbáltam gumihallal, wobblerrel, körforgóval de kapás sem volt. Annál több beszakításom, odalett kb 5 csalim is
Mit gondoltok a kép alapján, az ilyen helyeket mely halak kedvelhetik? Én elsősorban csukára, domolykóra utaztam. Elképzelhető, hogy itt nincs is hal vagy a legtöbb most vegetál és várja a tavaszt? -
A Zéé
addikt
Sportegyesületet vezetek, ugyanez a szitu tulajdonképp: ha összeverődik legalább 10 fő, akkor már alakíthat bármilyen egyesületet. Tulajdonképp csinálhatnánk Ph!eca HE-t, mi is. Megvan a jogi kottája a folyamatnak, ha az lezárul, akkor már meg is van a nagyja. Kérvényezni kell a felvételt az illetékes országos szövetséghez, és utána már lehet is hivatalosan a tevékenységet folytatni.
Az egyesületnek nonprofitnak kell lenni, szóval nyereséget nem termelhet. Kell szedni egyesületi tagdíjat, kell fizetni szövetségi tagdíjat. lehet pályázni mindenféle pénzekre szövetségi, állami, akár uniós forrásból is, elsődlegesen programok, rendezvények lebonyolítására, utánpótlás fejlesztési célokra, de akár üzemelésre is. A biznisz ebben van igazából, ha valaki ügyesen tud pályázni, jó pénzeket lehet nyerni
amiket okosan, de vissza lehet forgatni akár saját magukhoz is.Egyesületi vize nincs minden egyesületnek (az enyémnek sincs), itt asszem 2015-ben volt a változás, amikor pályázni lehetett a vizek vízhasznosítási jogaira, amiket 20 évre (vagy 25?) adtak oda. Fateréknél itt volt a para, hogy volt esélye annak, hogy nem az az egyesület kapja meg a jogot, amelyik kezelte mindig is a tavat, épített rá vendégházat, fejlesztette a környezetet... Ekkor kapta meg a FŐHÉSZ a Duna fővárosi szakaszát, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit zRt. a Balatonét, a Pölöskei Tó Nonprofit zRt. a Pölöskei nagy tavat... és lehetne még sorolni. Ők állítják ki a területi jegyet, amiből nekik a bevételük lesz, és amit az adott vízre kell fordítaniuk.
Hogy miért van ennyi egyesület? Ha a naiv választ akarod hallani, akkor azért, mert ennyi sok egyforma, de mégis különböző célt lehet megvalósítani akár a Fővárosban is, így van igény ennyi egyesületre. Ha a reálisabbat, akkor azért, mert annó Laci megharagudott Petire, ezért csinált valami sajátot, hogy majd ő megmutatja, hogy mennyivel jobb.
Vagy pedig szimplán azért, hogy a "Csakaponty HE" által megnyert pénzeket valahogy vissza lehessen forgatni a "Csakaponty Pecabolt"-on keresztül Laci zsebébe. -
gerii
addikt
válasz
sityupityu #39568 üzenetére
Lehet, hogy ez az.
Pesten melyik egyesülethez érdemes belépni, (ha az Országos horgászsport területi jegyet veszem minden évben)?Most nézem, hogy 37 egyesület van pesten, sőt még Ürömön is fent a hegyen...
Ezek miből élnek, minek vannak ennyien? Nincs olyan sok folyó erre, mindegyik ugyanazt a vízterületet kezeli, vagy mi?
Ha valaki nagyon unatkozik elmagyarázhatná. -
gerii
addikt
Most olvasom a MOHOSZ területi jegyek pdf-et, és a horgászsport jegynél a Személyi feltételek 2. pontjában van egy ilyen, hogy horgászszervezeti tagság igazolása - ez mi?
-
Hdani73
újonc
http://alushop.hu/termekek/3-aluflokk
Valakinek tapasztalata az aluflokkal kapcsolatba? -
gerigorrd
kezdő
válasz
Interceptor #39556 üzenetére
Semmi baja nem lett, szépen elúszott. Csak a gyors fotó erejéig voltam kénytelen letenni. De igen, nyilván nem esik jól egy halnak a hó, ahogy nekünk sem esne.
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu #39555 üzenetére
Köszi!
Reggel nem mentem ki végül, mert 8 után ébredtem, de amúgy is azt álmodtam, hogy zajlott a jég az öbölben.
-
kesjarlo
csendes tag
Úgy tudom vannak itt balatoni pecások.
Asszony már rágja a fülemet hogy menjünk a balcsira nyáron, és úgy gondoltam, hogy akkor megnézném a balatoni keszegeket is, Tudtok olyan helyet/szállást mondani ahol ez minél könnyebben kivitelezhető? Illetve hogy van most a balcsin? Nappal a családoké este a horgászoké a part? Vagy hol lehet egyáltalán horgászni? Bármilyen info jól jön -
gerii
addikt
Közben ezt találtam.
Remélem jó lesz. -
gerii
addikt
SIR kártyát Bp-en (vagy Óbudán) hol/hogy lehet igényelni? Horgászsport jegyet váltanék majd ki, ahhoz kéne.
-
csƵ
addikt
válasz
galervin93 #39539 üzenetére
Az utolsó mondatot nem helyeslem, mert DG jattol Steady-nek és egyből ott lesz a Haldorádó az első sorban félkövérrel.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93 #39539 üzenetére
Alagút, akcióban -15%.
-
galervin93
addikt
válasz
joe979 #39537 üzenetére
Hú ezt akartam kérdezni, ti honnan szerzitek be a klasszikus alagútkosarakat? 400-500 forint rablás ezekért az apróságokért, kosárméret és súly alapján összeállítani egy sort kisebb gtk.
Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy melyek azok a hazai webáruházak, akik jó árakon is dolgoznak, valamint az ügyintézés (szállítás, esetleges garanciáztatás) flottul megy? Ezeket esetleg bele lehetne szerkeszteni a topik Összefoglalójába (kerestem, de nem találtam, vagy csak vak voltam). -
joe979
aktív tag
Rendeltem újra a 25gr-os Eurostar kosárból , és meglepődve látom kisebb lett. A régebbi szériában teljes mértékben passzolt méretre a 30-as kosárral.Ha emlékeim nem csalnak . Sebaj , 220 ért jó áras most .
-
gerigorrd
kezdő
Megvan az induló match felszerelésem. És most várhatok, ki tudja meddig, minden be van fagyva errefelé.
-
csƵ
addikt
Ezt elteszem emlékbe, ha kékvérűvé válnék.
Egy lájk a Főnöktől. -
Grillo
őstag
Megyek délelőtt 10-re megont a Váci útra, gondolkodom, hogy előtte beugrom megint az öbölbe. 8 felé már szerintem fagyni sem fog.
Bár nem tudom, van-e értelme. -
mano660
tag
válasz
peterkiss9 #39525 üzenetére
Pont így csinálom, annyi különbséggel, hogy én M8-as csavart használok, max M10-est, mert csak azt képes befogadni a tokmány.
-
zsolt1225
aktív tag
Jövőhét hétfő-keddre 10-12 fokot ír az előrejelzés. Ha jó idő lesz lehet megtartom az év első pecáját
Már nagyon hiányzik november óta -
hermanyi
addikt
válasz
mano660 #39524 üzenetére
Nem azt írtam ,hogy nem szánok ,hanem ,hogy annyiért már szerintem über orsót kellene ,hogy adjanak . Shimanonál szerintem tudásához képest 40%+ a név az árban .
És ha 15 felett van az orsó amit megveszek annak valami nagyon nagy dolgot kell ,hogy tartalmazzon . (Úgy néz ki meg is találták számomra ezt a dolgot és nagyon csábít a dolog . ) Hüle Frenzee -
peterkiss9
csendes újonc
válasz
Zoli bácsi #39513 üzenetére
Szia.En akksis furoval szedem le a regi zsinort. Egy regi, ures zsinor spulnin atdugok egy 12es csavart, anyaval raszoritom. A kilogo csavar veget befogom a tokmanyba. Aztan csak kicsit feszesen kell tartani a zsinort es mehet. Lassu fordulaton is hamar lent van a zsinor. Legutobb 4ultegra dobrol szedtem le a zsinort percek alatt ezzel a modszerrel.
-
galervin93
addikt
Hát köszönöm a fentieket, akkor nem parázok annyira a dolog miatt.
-
mano660
tag
válasz
hermanyi #39519 üzenetére
Véleményem szerint, az itt fórumozó horgászok már rendelkeznek olyan rutinnal, hogy a szükségesnél ne lendítsenek nagyobbat.
Három éve használom a Zauberem műanyag klipszét kiakasztásra, és sem a klipsz, sem a zsinór nem sérült.
Volt Shimano Baitrunner DL 40-es orsóm, mely fém klipsszel rendelkezik, sorra sértette a zsinórt, mert a fém pöcök a dob fém anyagára zárt.
Ebből levonható, hogy nem minden műanyag klipsz alkalmatlan, illetve nem minden fém (amennyiben hiányzik alóla a műanyag alátét) alkalmas kiakasztásra. -
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #39518 üzenetére
Ahol a kiakasztásos horgászat van az a picker feeder . De azok az orsók 99% ban fém klipszesek ,jobb esetben rugósak is . Ha jól tudom a Black Magic is fém klipszes . A műanyagnál még az szokott lenni gáz ,hogyha túl lendíted a botot akkor elszáll a klipsz ,mivel épphogy csak ott van , Nem arra van tervezve ,hogy azzal dobálózunk . Hanem tényleg csak arra ,hogy mikor dobot cserélsz beleakaszd a zsinórt ,hogy ne legyen vele tele a táska láda stb .
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #39517 üzenetére
Hm, azt mondod? Olyan élesnek tűnnek ezek a műanyag izék, meg sokszor még a drágább cuccokon is csálén áll meg ilyenek, mintha amolyan "mostohagyerek" lenne a gyártók részéről, rárakják oszt jó'van. Tudom persze nagyrészt csak arra kell, pl. egy pergetőorsón, hogy beleakasszuk a damilt tárolásnál, de azért manapság nagyon sokat horgásznak picker/feeder-vonalon, ahol azért jól tud jönni.
-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #39515 üzenetére
440 szerintem jó a Dart ra .Nem kell nagyobb . Browningok nem rosszak . Műanyag klipsz nem fogja elvágni a zsinórt hanem szép lassan fordítva .
-
galervin93
addikt
válasz
Dob levesz, majd egy éles (!!!) sniccerrel a dob két pereme közt egyszerűen elvágod a zsinórt, így annak nagy része pár másodperc alatt leszedhető, a maradékot meg további vágással, ollózással gyorsan le lehet kapni. De tényleg észnél kel lenni, nehogy megsértse az ember a dobot, pláne ha az nem fém (meg hát ha az is, nem arra van tervezve, hogy "célszerszámmal" vagdossák, szóval tényleg csak óvatosan).
Volt ma a Walterban tapizni, a 360-as Dart II-re keresek valami kompakt kis orsót, eddig a SW Evo 5000-et nézegettem, végül is kézbe véve is kellemes kis masina, nem terhelném sokat, szerintem ő lesz majd a befutó. Azért nem vettem meg, mert... ...a Browning milyen orsóban? Van nekik egy Black Magic fantázianevű darabjuk, adatok alapján meg kézbe véve is tök szimpi, csak kár, hogy ilyen pici, pedig ez jobban tetszik. Igaz a majdani rövid light feederre jó lehet, és bár tudom, hogy ez nem szabadna, hogy szempont legyen, de nekem bitang mód tetszik külsőre is.
Van valakinek tapasztalata Browning vasakkal? (Nekem csak etetőm volt tőlük, az nagyon bejött, de elég kevés helyen kapni.)
szerk.: ja igen, a klipsz fontos lenne, van sok tetszetős orsó, de nem merem a műanyag klipszet megkockáztatni, hogy elvágja a zsinórom. -
Steady74
Topikgazda
válasz
Konyhai turmixgép vagy robotgép, amivel a tojás fehérjét veri fel az asszony. Rákötöm a zsinór végét, 30mp alatt leszedi a zsinórt.
-
Zoli bácsi
őstag
Azt szeretném megkérdezni, a régi zsinórt hogyan szeditek le a dobról? Én kézzel nekiálltam leszedni, a másik karom könyöke-ujjai közé karikába feltekertem, a végén lehúztam és kidobtam.Babra monoton munka..
Láttam hogy van hivatalos, elemes zsinórleszedő, de ezt már túlzásnak gondolom, évente pár alkalomhoz felesleges beruházásnak tartom.
A feltöltésre megvan a módszerem, a tartalék dobra felcsévélem a 150-200m főzsinórt, aztán feltöltöm alátétzsinórral. Ezután átcsévélem a fő dobra, és pont jól lesz a zsinór magasság a dob széle alatt pár mm-rel.
Bár a legegyszerűbb hogy 1000m-es kiszerelést veszek (pl CXP fém dobozos zsinórok), és alátöltés nélkül felcsévélem, egyre jobban divat hogy nincs pótdob az orsóhoz, vagy más méretű.Képzeljétek, már megvan az éves horgászjegyem, tegnap elmentem Fertődre a Solaris-hoz, megvettem az állami jegyet, és a megyei folyóvízi engedélyt, ami jó a Répcére, Rábcára, Rábára, Főcsatornára.....Stb. Még lesz egy tavi területi jegyem is, szülőfalum kavicsbányatavára szeretnék területi jegyet venni, de még nem adnak ki. Remélem kapok, elég zárt egyesület, de elég sok emlék fűz a tóhoz........
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #39510 üzenetére
Papp Józsi, Walter is volt, hogy írt, szerettem olvasni. Csabival azóta jóban vagyunk, tök jó fej srác.
-
tepenzed
őstag
válasz
BlackmMmDog #39507 üzenetére
pár perce léptem be, alig várom, hogy befogadjanak
-
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog #39507 üzenetére
Viccelsz? A HD pontyhorgász napok egy igazi ünnep! (de nem megyek
)
Pityu: igen, jókat lehetett vitatkozni, tényleg jó volt az a fórum bár a vége felé jeszyék teljesen szétkrták azt is.
-
BlackmMmDog
aktív tag
[Haldorádó VIP Club ],mindenki itt van már?
HD-nap(ok)ra valaki jön?,nekem közzel van így megyek
-
Steady74
Topikgazda
Olvasom a feedermania fb csoport beszámolóit, élménybeszámolóit. 6-os lányomat most készítettem fel 6 osztályos gimi felvételire. Kb ilyen szintű fogalmazásokat írt. Tele vannak helyesírási hibákkal, olyan rövid mondatok vannak benne egymás után, hogy bántja a szemem... szörnyű, hogy itt tartunk. Tényleg visszasírom lassan, amikor még a Polyák Csabiék írtak a Haldorado-nak cikkeket.
-
Steady74
Topikgazda
-
tepenzed
őstag
Valakinek van ilyen pontymatraca
?
[link]Ilyesmit keresnék, amiről nem tud lecsúszkálni, de ennél csak drágábban találtam. Szóval megéri a HD?
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest