Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Steady74 #38193 üzenetére
"Prestonnak pl. akár mennyire világmárka, katasztrófális az ellátása. "
Sajnos, nem csak az ellátása! Én több üzenetet, illetve levelet váltottam a Preston "Customer Support"-tal, miután a Korum részről sem a Facebook oldalukon, sem levélben, többszöri megkeresésemre sem volt hajlandó senki válaszolni.
Pedig több horgászbot és egy fotel megvásárlása miatt írtam nekik; információkra volt még szükségem.
Először nem győztek elnézést kérni, majd mondták, hogy "azonnal szólnak a Korum referensének, és az majd azonnal válaszol"... Természetesen ebből sem lett semmi. Még egyszer ugyanezt eljátszottuk, aztán feladtam.
Végül is nem kötelező nekem Korum termékeket vásárolni...
A Wychwood, Browning és Drennan cégekkel viszont ilyen szempontból csak pozitív tapasztalataim vannak.
-
Piftuka
veterán
válasz
zolee0307 #38166 üzenetére
Apró kosarakkal minden további nélkül és teljes nyugalommal.
A MAP Quick Change kosarak alkalmazása például erősen ajánlott. Vannak nagyon aranyos mini kosarai (15, 20 és 30 grammos méretben), ráadásul anélkül lehet őket csereberélni, hogy megbontanád a szereléket.
Nagyon okos megoldás, és típus választékában lefedi mindazt, amire ebben a műfajban a gyakorlatban szükséged lehet. Ráadásul a piacon kapható legolcsóbb ilyen (minőségi) megoldás.
(A Preston, Guru, stb. legalább a duplája árban, és semmivel nem jobb, sőt.... a "quick change" rendszer nagy fegyvertény.)
-
vendingo
veterán
sityupityu Shimano spiccbotok hogyan vannak? TE 1-2-3 tű, TE 4-5 cső spicces?
Találtam egy Speedmaster CX TE4 7 méteres botot 48 ezerért, kicsit gondolkodóba estem.Alapvetően keszegezni kellene, de gyakoriak lennének az 1-2, nagyon ritkán a 3 kilós pontyok.
Gumi semmiképp se játszana, odaveszne a bot lényege, karaktere.
Ha a nagyobb halak elmennek, nem gond, de azért az 1-2 kilós pontyokat jó lenne megfogni. Erre milyen erősségű bot lenne a megfelelő, hogy még ne menjen a keszegezés rovására?Mi lenne az ideális főzsinór/előke vastagság? Csatornán is használnám, ahol elég sok a vízinövény, a sodrás elenyésző, éppen csak csordogál.
Jövőre ha tudok időt és pénzt áldozni a versenyzésre, akkor lehet beneveznék egy komolyabb botra, mint ahogy már évek óta tervezem.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #38189 üzenetére
Túl jó a memóriád
Amúgy itt is csak olyat szabad rendelni, amiből van készlet. Prestonnak pl. akár mennyire világmárka, katasztrófális az ellátása. Nagy cégekről, mint a Walter mindig ez a vicc jut az eszembe:
- Hová ül le egy 400 kilós gorilla?
- Ahová akar.Nem törik magukat azért, hogy a vevői igények ki legyenek elégítve, mármint olyan téren, hogy ha valamit be kell szerezni extra módon. Míg a feederstore pl simán utána jár, két mail, telefon, és megvan az infó. Gyanítom Tamáson és még a versenyzőin kívül senki sincs megfizetve rendesen, ahogy hallottam év végén sem kapnak semmit (sok helyen szintén), de amikor 7-8 millió/hó az osztalék, akkor ez elég nagy baj. Szóval szerintem jó üzlet, ha van nekik készleten ami kell, akkor azt gyorsan küldik, saját márkás cuccaik jók, de a kiszolgálás minősége személyes vásárlásnál kritikán aluli.
-
Interceptor
addikt
válasz
j.davidovics #38185 üzenetére
Gondolkoztam daiwa x4-en az első fonott zsinórom megvásárlása előtt, de inkább a bokor full contact 8 szálas teflon zsinórja mellett döntöttem. Azt sajna hamar szétbarmoltam az első nem túl jó orsóval, ezután egy L&K szintén teflonos fonottat vettem az új orsóhoz(Ryobi zauber tm), bár egy baja van ennek a zsinórnak szerintem, hogy hangos. Következő zsinórom szerintem Valami Power Pro lesz, sok jót olvastam róla eddig és még ez is megfizethető ha jó helyen veszi az ember. Bár úgy tűnik még jó ideig ki fog tartani a jelenlegi zsinórom.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
galervin93 #38190 üzenetére
Kb ez, meg kövesek a célhalak
Max 3ezer körül néztem fonottat, de lehet majd kastking lesz belőle, majd elválik
Én is tervezek valami úszósat jövőre, ott a holtágon lesz majd fehérhal
-
galervin93
addikt
válasz
j.davidovics #38185 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél, de a Daiwa 4X szerintem egy korrekt kis zsinór, én is ezt használom.
Amúgy szvsz. egy 210-es bottal (meg úgy önmagában UL-cuccal) nem a nagy távolságok elérése a cél, a célhalak (gondolom sügér meg egyéb apró ragadozók) úgyis a part menti zónában vannak, inkább a pontosság az elsődleges. Egy-egy jó bokor megcélzása, nádszálak, beugrók, hínárfoltok stb.
(Nem UL-eztem sosem, bár könnyű pergetővel és kisebb csalikkal sokat egerésztem part mellett, és ott az 5-20 grammos 240-es bot nagyon sok volt, egyszerűen kényelmetlen volt a rövid, többnyire parttal közel párhuzamos dobásokra, pláne szűk helyen.)---
Bár - sajnos - még nagyon messze van a következő szezon, de az idei "federesebb" évem után jövőre inkább az úszós pecára próbálok ráfeküdni. Szegény spiccbotok ott árválkodtak idén egész évben a sufniban, és nem peccantotam velük, pedig nagyon szeretem őket. Illetve úgy tervezem, hogy a Maver Black Ice Match mellé veszek valami lágyabb match-cset fehérhalakra, előbbit meg picit erősebb cuccal "pontyosítom". El is kezdtem az apróságok vételét az előkezsinórokkal, Trabucco T-Force-ból vettem egy sort (0.08-0.14). Szeretem, évek óta használom, meg vagyok vele elégedve. Következő körben a horgok jönnek. Mindent csak szépen lassan. :-) Kellene majd egy jó csúzli is, van most egy jó Drennanom, de az elég erős, valami vékonyabb, lágyabb gumival szerelt kellene... Bezsongtam, mikor lesz már tavasz?
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Interceptor #38184 üzenetére
Így sem rossz, de nem akarom a 12-es fonottat felrakni, ha az megszívja magát, akkor az sem az igazi
(Nevis secure braid). Milyne fonottat használsz, a daiwa x4 jó?
-
Interceptor
addikt
válasz
j.davidovics #38172 üzenetére
Amúgy mono zsinórral könnyebb messzire dobni azonos zsinór vastagság esetén, mondjuk a te esetedben a 6-os mono az elvetemült lenne
Teflon bevonatú fonott javít valamit a dobás távon. Jövőre 8-as fonottban gondolkodom, most 10-es van, ezzel is jól lehet már dobni.
-
oxox
addikt
Kérdés: harcsázó bottal tudok-e uszóval csukázni? vagy csak szenvedés lenne?
valami "hibrid" boton gondolkozok, nagy maximális dobósúly mellett, amivel akár uszózhatok, akár fenekezhetek is.pl Black Cat Passion Pro DX Boat Spin harcsázó horgászbot egy Black Cat Passion Pro FD harcsázó orsó-val
-
tween
őstag
Szombaton rendeltem egy Monster fotelt a Walterlandból, ma jön az e-mail, hogy rendelés feldolgozás alatt, szíves türelmét kérjük. Ez ennyire nyögvenyelős?
-
tween
őstag
válasz
j.davidovics #38175 üzenetére
-
tween
őstag
válasz
j.davidovics #38168 üzenetére
Ne a pecán járjon az eszed, inkább legyél jó kisgyerek és vágd szépen össze azt a fát a fólia alatt
Amúgy jó ez a Fradi színösszeállítás
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Interceptor #38171 üzenetére
Egy durung kompozit bot után álom ez a méretés súly. (90g a súlya kb, majd lehet lemérem). Mivel nagyonnehéz helyekre, fák között járkálok, kell a rövid bot. Viszont most 16-os mono van csak itthon, szerintem 0.06-os fonottal a világból is kidobok vele. Mindjárt készítek képet. Amúgy azért fotóztam ott, mert ott a toldás a tű és a cső picc között
-
Interceptor
addikt
válasz
Nagyon jó a szín összeállítás tényleg, egyedül a fehér részbe nem vagyok biztos. Egyben kéne látni. Amúgy a 2m-es bot(főleg az 1,8-s) nem túl rövid már érzésre? Nekem 2,1-es van ami a legkisebb, az is elég fura volt először a 2,7-es után(most meg az a fura), persze most már megszoktam és kézre is áll, gyorsabban is lehet vele dobálni, meg mintha kevésbé "rezegne" be dobásnál, ellenben 14g-os csalinál már kisebb a dobástáv néhány méterrel, és nyilván gyengébb is a bot tőben a rövidsége miatt. Ez utóbbi mondjuk nagyobb hal fárasztásánál lehet probléma
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
sityupityu #38169 üzenetére
Jaja, itt is tombol :$
-
sityupityu
veterán
válasz
Elég jó időt mond. Most sem lenne rossz (10 fok van nálunk) ha nem lenne ez a bolond szél.
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
hermanyi #38163 üzenetére
Ettől félek :/ Az nekem jelenleg sok. Majd pár év múlva visszatérünk erre
Jankovich: fonott dobóelőkét nem lehet használni, de megkérdeztem a tógazdát, telibefonottat lehet. Csak óvatosan fárasszunk, nehogy elvágja a hal száját.
Első kérdés? A horogelőke ezek szerint lehet fonott, az el tudja vágni a hal száját?
Második: Ha dobóelőke nem lehet, akkor a telibefonottat miért lehet használni? Amúgy nincs semmi bajom vele. Csak sok az ellentmondás szerintem, vagy bennem van a hiba? -
Steady74
Topikgazda
válasz
j.davidovics #38162 üzenetére
Bekunak igaza van, 25 körül leharcolt ládát kapsz, kiegészítők nélkül. Lehet rakózni lábrács nélküli ládáról rövid rakóval, mint pl a Walter féle 8,5-es power carp. Kompromisszumokal de lehet találni ládát szerintem 40 felett. Az a rakó is kb annyi asszem. De számolj a sok lommal ami kell: görgő, szerelékhez úszó, ólom, stb, gumik, és még sorolhatnám.
Zolee: szerintem lehet. A Prestonnak vannak a mini kosarai azok jók pickerre is.
-
hermanyi
addikt
válasz
j.davidovics #38162 üzenetére
25 ért nem kapsz ládát . Annyiba kerül egy normálisabb első bot tartó
szoroz 2 vel és annyiért van már ami használható .
-
j.davidovics
csendes tag
válasz
Steady74 #38151 üzenetére
Ha azokat meguntad, van Jankovics féle is friss, én még nem néztem bele
A rakóhoz visszatérve, használtan, olcsó láda, max 25 körül érdemes keresni? Tanuló vagyok még, és nincs fix munkahelyem. De érdekel a dolog. Mondjuk most az ul pergetésbe ugrottam bele egy akira-val. 🤣🤣 Lehet ez a végére sem kerül sokkal kevesebbe. Múltkor 5 jiget téptem be 1,5 óra alatt 😂😂
-
zolee0307
őstag
Sziasztok! Picker boton használható method szerelék, vagy inkább gubancgátlócsöves cseppkosaras szerelék?
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #38156 üzenetére
Nekem is az lenne az ideális . 80m
de nincs. Igy autókázom 15-40km ert ha csatornázni támad kedvem .
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #38152 üzenetére
Mi számít közelinek ? Én idén voltam a kunsági csatornán a duna tiszán a 30 as csatornán a Dömsödi árapasztón . Ezek 40km en belül vannak és jó rá az engedélyem .
Rakóval az átlaghoz képest nagyot lehet horgászni . De nagy buktába is lehet futni ,van (volt ) olyan ,hogy egy pöccintés nem volt ,mintha hal sem lenne benne .
-
vendingo
veterán
válasz
sityupityu #38152 üzenetére
Bocsi a csesztetésért, felénk ilyen is van
Lassan itt is beáll a rend. -
Steady74
Topikgazda
válasz
j.davidovics #38150 üzenetére
az első 5 perc után, amibe kétszer beletekertem, otthagytam.
Inkább ilyeneket nézek, ha egyszer az öreg mellett állhatnék...
-
j.davidovics
csendes tag
Na, első benyomás az új hd-s japános témáról? 😋😋
-
Steady74
Topikgazda
-
BlackmMmDog
aktív tag
[shimano-karacsony.hu],berakom ide. hátha találtok valami hasznos dolgot
-
Steady74
Topikgazda
Alan Scotthorne videókat néztem meg tegnap este. Nagyon tud az "öreg".
-
tween
őstag
válasz
sityupityu #38142 üzenetére
Haverod nem a FT-on adta el véletlenül?
Foxi! Sima cérnakesztyű, ezt találtam a kocsiban
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #38143 üzenetére
Azt akartam ,de mivel nem reagáltál idehaza maradtam . Pedig feeder is mehetett volna finoman .
-
FireFox1996
őstag
Ez téli kesztyű vagy csak vmi kerti munkás féle?
Én egy ilyen Cormoran Neoprént használok több éve, ilyen időben 3 órán még simán bírja a kezem, a dobó újnál nem húztam vissza a kesztyűt, így is lehet kényelmesen dobni.hermanyi: (csak most olvastam) mindig van nálam kis hal, akár fagyasztott, akár élő (jelenlegi kínálat: kárász, ponty, vörösszárnyú, aranyhal
), telefonon üzenj, így gyorsan tudok reagálni. Ma is szép idő volt, lehetett volna úszózni pár órát
-
tween
őstag
válasz
sityupityu #38140 üzenetére
Kitettem magamért
Milo Mithos 1300 a ládád?
-
sityupityu
veterán
válasz
Steady74 #38137 üzenetére
Köszönöm, de nekem nem kell.
Nem variálok.
Anno a horgászboltos cimborámmal együtt vettük a ládánkat (2 mithos-t). Ő idén csak lecserélte, de már megbánta. Mondta, hogy rám kellett volna hallgatnia. Ugyanúgy van mint én, ha 10 év alatt hozzászoksz egy ládához akkor nehéz váltani. Egyszerűen nincs bajom a jelenlegi ládámmal. Egy csomó hely van benne, preston kiegészítőkkel van felszerelve (kivéve a görgős bottartót). Akárhány ládára ráültem, egyiket sem éreztem olyan kényelmesnek és testhezállónak mint a jelenlegit. Pedig én is a riveket nézegettem (sok volt kirakva belőlük tavasszal), na meg prestonokat. Jut eszembe, görgős bottartó.....a mai napig senki sem csinált annál jobb bottartót mint amit a milo anno. Koppintották is azóta rendesen. És a molo is árulja a mai napig, nem véletlenül.(#38138) tween De látom, hogy azért összekalapáltál pár halat.
-
Piftuka
veterán
válasz
Steady74 #38137 üzenetére
"Peca után a feedereket nem szoktam eltörölni, ez adódik abból, hogy eleve etetőanyagos kézzel nem nyúlok a bothoz, előtte mindig megtörlöm a kezem. "
Én is. Van mindig egy vödör víz a botok közelében, hogy ha az egyiket éppen csalizom, és közben a másikat viszi a hal, akkor gyorsan bele tudjam mártani, nehogy etetőanyagos kézzel kelljen megfognom.
"A Drennan botokat a bobco tackle-től rendeltem, korrektül, merev papírhengerben küldték."
Ezt a boltot nem ismertem eddig, de köszi a tippet! Impresszív a kínálatuk választéka.Találtam is néhány remek horgászbotot.
Kár, hogy elég drágán postáznak Magyarországra, és ingyenes postázás nincsen náluk! Ebben az "Angling Direct" sokkal kedvezőbb feltételeket biztosít.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Piftuka #38127 üzenetére
Peca után a feedereket nem szoktam eltörölni, ez adódik abból, hogy eleve etetőanyagos kézzel nem nyúlok a bothoz, előtte mindig megtörlöm a kezem. Következő peca alkalmával meg az anya részbe belefújok, apa részt kézzel lehúzom és kész. Eddig bajom nem volt se a match se a feeder botjaimmal. Rakót viszont minden peca után még a vízparton nedves puha ronggyal eltörlöm, száradás után rakom csak el.
A Drennan botokat a bobco tackle-től rendeltem, korrektül, merev papírhengerben küldték.
Orsókat 2 évente szervizbe szoktam vinni karbantartani. Bár Imre videóját megnézem, és lehet utána a Stradic-oknak nekiállok szétszedni
Pityu: impulzusvásárló vagyok
ezt a Frenzee ladát érdemes lehet megnézned
-
hermanyi
addikt
Az övé is Daiwa
Mondjuk egy kicsit újabb kiadás meg nagyobb halacskás . De tuti bot. Én egyből beleszerettem mikor tavasszal a kezembe vehettem . Nehogy így járj te is, és nyártól már csak a rako
Nem nehéz megszeretni ,főleg ha egyből egy jó botot vehetsz a kezedbe és hal is akad . -
Interceptor
addikt
válasz
sityupityu #38131 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy magam miatt is takarítom a cuccaimat, mert nem szeretem ha retkes, nem lenne jó ránézni. A gyűrűket meg szerintem mindenképp érdemes legalább 2 alkalom után megpucolni(de inkább minden alkalom után), de ha már azt megcsinálja az ember akkor végig tudja tisztítani az egész botot.10-15 perc összesen, szerintem megéri.
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #38129 üzenetére
Ugye vette a Browningot amit a Rive gyártott . Kicsit leharcolta és megunta és eladta nekem . Már akkor ezt a Gurut nézte ki de ,hogy nem veszi meg mert drága stb stb . Én akkor mondtam már neki ,hogy hüleséget csinál ha nem azt veszi meg ,mert úgy is az lesz a vége . Á nem mert húzós stb stb
De ismerem annyira és tudom ,hogy tavasszal a narancson fog kezdeni . De ezért is szeretjük a drágát
-
sityupityu
veterán
válasz
vendingo #38130 üzenetére
Szerintem ebbe kár belemenni, mert mindenki más ebben. Írtam él is korábban, hogy a rakó, spicc és boló botokat leszámítva a többi botjaimat én is ritkán takarítom. Viszont a csatlakozási pontokat minden boton tisztán kell azért tartani, mert az tényleg meg bosszulja magát ha nem tesszük meg.
A kocsival úgy vagyok, hogy szeretek tiszta autóba ülni, viszont utálom takarítani.
Viszont akárhány motorom volt azokat mindig tisztán tartottam, azoknál allergiás vagyok arra ha a koszos. -
vendingo
veterán
válasz
Piftuka #38127 üzenetére
Azért nem takarítom, mert első használatnál úgy is retkes lesz.
Ugyanez érvényes a motoromra, 1x mostam le amióta megvan, akkor is csak azért, hogy ne sárosan kerüljön a szerelőhöz. Kocsit évente 3x mosok, mert az első peca alkalmával full dzsuva lesz. Poros, eső után sáros az út amin járok.
Nekem ha lenne rá időm akkor se takarítanám a cuccaimat. -
sityupityu
veterán
válasz
hermanyi #38128 üzenetére
Én már nem mondok semmit.
Amikor írtam, hogy tavasszal nézegettem a rive ládákat, de aztán meggyőztem magam, hogy jó nekem a régi milo mithos 1300 ládám is (amúgy is úgy megszoktam már, hogy nem is érzem jól magam más ládán), akkor még mondta is, hogy nem érdemes rive ládát venni mert ugyanazt megkapod más márkában.
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #38126 üzenetére
De
Erre fáj kicsi szíve mégis csak
-
Piftuka
veterán
válasz
Steady74 #38022 üzenetére
"De nem kefélem, meg babusgatom, ezek használati tárgyak."
Ilyen alapon az életünkben előforduló többi használati tárgyat sem kell tisztán tartani. Ruhák, szerszámok, autó...
Szóval szerintem ez nem ezen múlik, hanem hogy ki mit tart fontosnak, kinek mire van igénye.
Én nagyon vigyázom mindezekre, és természetesen a horgászfelszerelésemre is. Minden horgászat után áttörlöm a használt botokat, orsókat. Soha nem is fogom meg dzsuvás kézzel sem az orsót, sem a botot. De az apró cikkeket, csalikat, aromás flakonokat sem. Így persze könnyű is tisztán tartani őket.
A hálókat, halkímélő eszközöket is minden horgászat után elmosom otthon. Elképzelni nem tudnám, hogy bármelyiket halas, nyálkás, büdös állapotában bevágom valahová a garázsban, hogy ott "rohadjon"...
A ~10-12 éves orsóim is olyan állapotban vannak, mint az újak.
Értem én, hogy a profi versenyzőknek verseny közben erre nincsen ideje, módja, kedve... Talán ezért (is) nem érdekelt soha a versenyzés világa.
(Mondjuk azt már soha nem értettem, hogy Dömének, Jankovich Krisztiánnak és a többi "horgász celebnek" miért nincsen arra igénye, hogy legalább a forgatott filmek alkalmával ne etetőanyagos kézzel markolássza a botot és az orsót...)
-
Piftuka
veterán
válasz
Steady74 #37946 üzenetére
Ez igen! Csodálatos "műszerekkel" lettél gazdagabb!
Sajnos élőben még nem volt alkalmam megvizsgálni egyetlen Acolyte horgászbotot sem, de Martin Bowler és a Drennan termékek régi rajongójaként tudom, hogy a világ egyik legjobb feeder botját vásároltad most meg.
Ebben még mindig az angolok a legjobbak. Kívánom, hogy sok örömöd legyen a használatában, és igazi, örök horgászélményekkel ajándékozzanak meg ezek a botok!
Melyik üzletből rendelted, és milyen csomagolásban küldték?
-
hermanyi
addikt
FireFox1996 Ma peca?
Van kishalad? -
fess
őstag
válasz
galervin93 #38113 üzenetére
-
hcs57
addikt
Talán még nem volt... [link]
-
hermanyi
addikt
válasz
sityupityu #38112 üzenetére
mellé kellett volna raknom a Mavert
Amúgy tud 16m felett is csak a toldót rá kellene húzni a 16 os tagra ,de így első összerakásnál nem mertem ,főleg ,hogy tartóba volt a bot .
-
hermanyi
addikt
válasz
FireFox1996 #38106 üzenetére
Ha az első randimat kicsit komolyabban veszem akkor olyan idős fiam lehetne mint sityupityu
-
hermanyi
addikt
Bakker mindenki ilyen fiatal itt?
-
L_YKing
addikt
válasz
sityupityu #38103 üzenetére
Marmint lecidazni Gabit?
-
tween
őstag
Má megin én
Szégyelljétek a pofátokat! ( Most megyek, és lecid@zom Gabit) ...
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #38100 üzenetére
Nagyon szeretem, eléggé esetleg és vicces az egész, de pont emiatt jó. Egy picit éltem abban a korban (na jó, annak a kornak a végén), emiatt is tetszik nekem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest