Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
Másfél méter mély vízre mennyire kicsi egy 10ft float bot?
-
hermanyi
addikt
Urak !
Van egy felesleges vásárlásom . Ryobi Arctica II . 1 pot dob ami ugyanúgy sekély és alu . 4000 res orsó ,használva csak annyit volt ,hogy zsinór lett rá feltöltve ,majd leszedve róla .
Itt kedvezményes áron vesztegetem . Akit érdekel az ....
Holnap hirdetem majd máshol is kicsit drágábban . -
Grillo
őstag
válasz
Interceptor #39178 üzenetére
Csak a legvégére álltam be a kerítés mellé. Időm sem lett volna kisétálni a torkolatig. De a víz nem volt nagyon zavaros, meg úgyis az volt a cél, hogy legalább lássam, hogy jutok oda legegyszerűbben.
-
Grillo
őstag
válasz
sityupityu #39176 üzenetére
Jaja, utólag én is realizáltam a dolgot. Mindegy, tanulságnak éppen jó volt.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
hermanyi #39186 üzenetére
Ez a milo egy h@nyadék. Ilyet ha még fizetnének sem vinnék vizpartra. Nem tetszik a Colmic ládaépítesi koncepciója, ettől még másnak bejöhet. Legszebb a FM oszlopos tagjának a Colmic ládája volt, böszme nagy Drennan felirattal. Bmw Merci logoval
Javított tag sajnos eleve árlehúzó tényező, akarmennyire szakszerüen javított is a tag.
-
hermanyi
addikt
Ha 60 at fizetsz jöhet . Steadyvel egyet értek gusztustalan a Colmic láda (mondjuk láttam Milot ami rusnyább volt)
Bár egy előnye van jó nagy lábrácsot adnak hozzá . De nem lépnék vissza D36 rol 30 ra .
SW rakot (Gold) nem oly rég nézegettem mert árban jó lett volna ,és bementem Walterlandba ,hogy kézbe vegyem . Riogatni az embereket a rákozástól kitűnő botnak tartom . KB olyan kézben tartva mint a ZR5 14,5ben + a mini toldóTe írtad javított 4 es taggal . Abból gondoltam ,hogy durrant .
Steady titulusa meg csak úgy jött ép úgy mint a Rakos tudása (Húshorgász ) -
hermanyi
addikt
-nagy oldaltálca ernyővel
-duplakaros ernyötartó
-szett tartó
-kézmosó
-colmic táska
-kiskocsi
-sok csavar meg betét
-tubertini pipa (nincs a képen,egyszer sem használt)
-colmic rövid feeder kar(nincs a képen)ez 110 ért ment el .
Rakosok kb amit Steady irt bár az 50 el kicsit túl árazta szerintem ,de annyiért ha szakszerűen javított(nem összehúzott )akkor elmehet .
Nem szeretem SW botokat . Gold volt a kezemben és majdnem sérvet kaptam 13 ba
szerk : Utóirat :
Van itt aki úgy cseréli a ládáit mint más az alsóneműt -
gbp
csendes tag
válasz
Steady74 #39182 üzenetére
Kb 1hónapja kerestem a fotelt,csak külföld vagy használt volt.Mondjuk a 60k+ ára eléggé odaver
Holnap összerakom a ládát és teszek fel róla képet.A silver javítása a spro forgalmazónál történt egy pici lyuk lett rajta(kb gombostű fej méretű).
Szubjektív,én pont a kissé futurisztikus külseje miatt vettem meg. -
Steady74
Topikgazda
Fura amit írsz, nekem első találat a google keresésben épp' egy magyar bolt (WL).
Beárazással kapcsolatban kb annyit, hogy a Receptor in 15 ezer, a Silver Carp a javitás és az egyetlen top okán talán 50k. A ládáról jó lenne fotó is, bár őszintén én Colmic ládáért egy fillért nem adnék, bűn rondák számomra.
-
gbp
csendes tag
Üdv sporttársak!
Néhány dologtól szeretnék megválni,viszont nem tudom milyen összeget tegyek a jövőbeli hirdetés után.Beárazást szeretnék kérni tőletek,íme a pakk:
Spro receptor rakósbot:11m,szálban,2,5 maver csőgumival szerelve.(kb 20 éves a bot)
Spro seria walter silver carp:13m,szálban,fekete hydro-val szerelve(6 éves,újonnan vettem,4 tag javított)
Colmic one airon láda:2 kihúzható,2 felnyíló rekesz,száktartó,Fox lepkeháló, rövidpipa,bottartó(oldalsó)adapter(4 éves kitűnő állapot)
Jvs görgő,Cralusso shark folyóvízi úszók:6-40 g-ig.Köszönöm a segítséget!Remélem nem sértettem meg a topik szabályait.Az összefoglalóban nem találtam erre vonatkozó tiltást.
ui:preston monster fotel,fellelhető hazánkban egyetlen ismert weblapon sem találtam?!
-
gban
veterán
válasz
Interceptor #39171 üzenetére
Múltkor írtam, nekem se ad ez a szín soha semmit
Nem is tudtam hogy te is zuglói vagy és innen jársz Újpestre. -
sityupityu
veterán
válasz
Interceptor #39167 üzenetére
Én már nem megyek, nagyon meguntam ezeket a kiállításokat. Mondjuk tavaly is megfogadtam ezt és mégis elmentem igaz, inkább a haverok társasága miatt.
Én egyébként a hit csarnokos kiállítást szerettem a legjobban, szerintem az volt a legjobb. -
Grillo
őstag
válasz
Zoli bácsi #39165 üzenetére
Na, azért -10 nem volt, csak -2.
Először csak bot nélkül mentem le a partra, de mivel épp akkor szállt le egy kormorán, és kezdett el halászni, valamint egy burványt is láttam, visszamentem a botért.
Kb. negyed óra után kétszer is bogoznom kellett a zsinórt az orsó dobjánál, nem is értettem, másfél év alatt egyszer sem esett ez meg. Aztán elkezdett a twister farka állandóan beakadni a horog hegyébe, pedig az elején nagyon szépen mozgott.
Aztán a bot végébe akadt be a zsinór. Vagyis azt hittem, de valójában simán csak befagyott a felső 3 gyűrű.Úgyhogy egy 45 perc után feladtam, de nem volt egynek rossz, legalább már itt is voltam.
-
Interceptor
addikt
válasz
hermanyi #39169 üzenetére
Engem idén elhívtak, szóval megyek. Tervezem, hogy megnézek jó pár pergető botot meg orsót. Nem tudom mennyivel leszek ezzel előrébb, az igazi teszt az mikor a vízparton próbálja az ember
(#39168) vendingo: szerencsére viszonylag közel vagyok hozzá, 14. kerben lakom.
-
hermanyi
addikt
válasz
Horgászatról alig szól
Ráadásul idén teli lesz szőrős talpúval .
Én tuti kihagyom -
vendingo
veterán
válasz
Én mennék, ha nem kéne ennyit utaznom hozzá.
-
Interceptor
addikt
válasz
Erről jut eszembe szokott valaki menni a fehovára?
-
Steady74
Topikgazda
válasz
-
Zoli bácsi
őstag
Előjelzés szerint -10 fok is lehet.....
-
Grillo
őstag
válasz
Steady74 #39160 üzenetére
A régészetet a bölcsészkaron oktatják.
Munkámnál fogva elég sok olyan feladatom van, amikor a megbízókkal, hivatalokkal, alvállalkozókkal kell tárgyalnom.
Reggel a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-nél kezdek, mégpedig az M4 autópálya Cegléd-Abony szakasza miatt.Ásni is szoktam, de az elmúlt jó 7 évben keveset, mert a hozzám tartozó 30-100 ember munkáját szervezem.
Kápís?
És akkor is kimegyek reggel.
-
sityupityu
veterán
válasz
Zoli bácsi #39150 üzenetére
Nem tudom a botok nevét, de olyan sárga teleszkópos szovjet spiccbotom nekem is volt gyerekként.
Ráadásul ez a típus gyűrűzött változatban is létezett, az egyik gyerekkori barátomnak volt. -
zsolt1225
aktív tag
A F&H műsorait valahol le lehet tölteni vagy megnézni?
-
Zoli bácsi
őstag
Mit lehet csinálni ebben az időben....(felénk hó szálíngózik) a netet bújom, míg anyukám (asszony) ebédet főz.. A régi, szeretett pecabotomat próbálom beazonosítani, amivel pecázgattam ifiként. Akár vennék is egyet, de ahhoz a pontos típus kellene. Külföldi hirdetési oldalakon találtam képet, ide feltenném. Germina Standard a típus ha minden igaz, és talán 180cm. Magyar oldalakon semmit nem találok, pedig akkoriban elterjedt típus volt (82'-83' körül vehettem). Ha valaki be tudná azonosítani képről (pontos név, hossz, dobósúly..), megköszönném. Ezenkívül beazonosításra vár egy hasonló évjáratú, sárga színű, üveg, szovjet spiccbot, emlékeim szerint 4m-es volt. Erről nem találok képet. Szülői házba fatert megkérdeztem, nem-e tudja a régi horgászcuccaim merre vannak, de nem emlékezik merre kallódtak el..... Tudom hogy ma már semmire nem való, csak egy kis nosztalgia. Ha valaki képről felismeri, kérem jelezze.
Aki kiment pecázni, annak görbüljön! Otthon maradottaknak meg merevedjen...! -
zolee0307
őstag
Nézegettem csalikat az ebayen, úgy látom Kínában van mindenféle, ez mennyire lehet fogós csali[link]
-
sityupityu
veterán
kukorica és az élő, ámen
Ennyi!
Egyedül ott látom értelmét a különböző pelleteknek amikor a kukoricára nagyon ráállnak pl a kárászok és a kisebb pontyok.....akkor lehet szelektálni a bojlikkal és pelletekkel.hermanyi Szunyogot tudni kell tálalni is
A másik nagy igazság....
-
tween
őstag
Tavaly kettő féle gumikukit használtam, édes és fokhagymás. Ennyi. Egész évben elegendő volt, minden helyzetre, szarrá fogtam magam. Egy hatalmas baromság ez a sok csali, meg persze marketing. Régen is és ma is ugyan az favorit, a kukorica és az élő, ámen.
-
tepenzed
őstag
válasz
vendingo #39131 üzenetére
hát pedig úgy tűnik ez a helyzet. Emlékszem tavasszal kimentem, a csoki narancsommal fogtam 20 pontyot, míg mellettem csontiztak az emberek és jó ha fogtak 4 halat. Persze ezen kívűl sok más okozhatta a különbséget, kezdve az etetőanyaggal, viszont csontizni én nem nagyon tudok, mivel nincs hol tárolnom
A híres szúnyogod se ment sehol
-
tepenzed
őstag
válasz
galervin93 #39128 üzenetére
érdekes, korábban én is ananászoztam, mindenhol nagyon ment, stégeset használtam. Tavaly viszont sehol sem tudtam egyik márkával sem annyira fogni. Tavasszal a ringers csoki naranccsal tudtam szépen fogni, illetve gumikukoricával. Utána ezek egyáltalán nem mentek és inkább süllyedő halibut pellet, bait tech juice (csak a sárga) és fűszeres csalik voltak csak kiemelkedőek,popup csalik nagyon nem akartak működni a környéken, hiába figyeltem a balanszra.
Idén kipróbálom a walter csalikat (egyelőre a vajsavasat,epreset néztem ki, aztán még lehet a halibutot is kipróbálom), illetve hd chilis hybrid method pellet
-
csƵ
addikt
válasz
Zoli bácsi #39122 üzenetére
Stég mézeskalács itt se. Pedig olyan jó illata van.
-
hermanyi
addikt
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
tepenzed #39119 üzenetére
Szerintem ne kótyavetyéld el, ha lejárt a szavatossága attól még semmi baja nem lesz....A stég mézeskalács nekem sem jött be, de a másikak fogósak lehetnek. A gyömbért idén akarom kipróbálni.
Én legtöbbször methodozni használom ezeket a csalikat, de meglepő módon hagyományos feeder szerelékkel vadvízen használva verte a csontit fogósságban, illetve kiszelektálta az aprókat és a gébeket.
Szerk: vadvízen a stég füstölgő ananászt használtam, jól működött. -
tepenzed
őstag
Szevasztok,
Íme a nagyrészt tavaly vásárolt csalik, melyek itt nem működtek. Van néhány ami lejárt (most nézem, hogy már a vásárláskor is lejárt, szemetek
).
Valaki érdekelne esetleg ez a pakk? Pl valami műcsaliért cserébe vagy bármi. Idén megint újakat próbálok ki, így ezeket már nem szeretném magammal cipelni.
-
zsola32
őstag
mi keverősszárral keverjük a kolbászhúst is.
mondjuk egy picit erősebb mint ezek a belinkeltek -
gban
veterán
válasz
hermanyi #39113 üzenetére
Semmi nem olcsó ami 'mindenálló' - amikor a régi Astrámban kirepedezett a benzincső, lehidaltam hogy egy 20 centis gumicső 11k.
Szerencsére volt utángyártott is, valamivel 4k fölött.
Ugyanekkora sima gumicső 200 Ft, szóval az 'ajándék ár' is horror azért, de örültem annak is. -
gban
veterán
válasz
sityupityu #39110 üzenetére
Megnéztem kíváncsiságból ebay-en, 7k alatt nincs
Hajtogasson már valaki pár szál drótból, 1k alatt.... -
fess
őstag
-
tween
őstag
Walter emberi, Döme mehet a levesbe.
-
gban
veterán
válasz
sityupityu #39103 üzenetére
A világért se akarom hogy a főnök elessen a bortól, de jópár helyen van hasonló, igaz, elég sok vicc áron.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #39103 üzenetére
Szétnézzek a cuccaim között? talán vagy 6-8 éve vettem egy maros mixet, azóta sem használtam, lent hánykolódik szerintem a pincében. Két üveg jófajta borért elcserélem, ha megvan
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #39100 üzenetére
Az itthoni árakat is a Walter alakítja. Nézd meg, hozzájuk áraz mindenki. Ügyesen felépítette, mondjuk EB, VB címekkel hitelesebb, mint bárki más itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest