- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
"Azt mondták, menjek pecázni. Azt mondták. jó lesz!"
-
Emu
őstag
Tegnap voltam kint a helyi kis tavon gyerekekkel kárászozni. Jó múltkor a parti bokor tövében egymás után 3x is megtépett minket valami ezért most a hosszabbik spiccbot helyett a match felszerelést tettem oda, max. nem használjuk rajta az orsót.
Fogtunk rengeteg kárászt, keszeget, sneciket és a bokor tövéből is sikerült kivarázsolni egy "előkeszaggató" 2,5kg amurt. Viszont folyamatosan küzdöttem a match orsójával. Már korábban is előfordult, hogy néha lefutott a zsinór róla, de ezt csak a saját bénaságomnak tudtam be. Tegnap viszont rendszeresen, hol bedobáskor, hol csak a parton pihenve leszaladt róla. Az orsó nincs túltöltve, és normális minőségű (jól emlékszem akkor trabuccot tettem rá) 16-os süllyedő zsinór van rajta.
Mit csinálok rosszul? -
vendingo
veterán
válasz
Interceptor #35396 üzenetére
Felénk fogdozzák ezeket az aprókat feederrel. Egyik tag 50 darabot tett az egyik egyesületi tóba saját költségére. Már egész szépek lehetenek.
-
Interceptor
addikt
válasz
vendingo #35395 üzenetére
Múltkor is meglepődtem mikor egy horgász mondta hogy fogott egy kis harcsát, mikor kérdeztem mekkora volt, azt mondta 6kg
Világos, hogy harcsába ez kicsinek számít, pedig ha csak a hal méretét nézem a 6kg már igen nagy, kb másfél kg környékétől nagynak számít nálam egy hal
-
vendingo
veterán
válasz
Interceptor #35394 üzenetére
2-5 kilósak. Nálunk cuppognak rendesen esténként.
-
vendingo
veterán
válasz
sityupityu #35391 üzenetére
Vagy kis hareszok, de inkább süllő.
-
-
Éjjel kint voltam nálunk a csatornán, a szél elvitte a szúnyogokat, kint lehetett maradni.
Sajnos csak törpék jöttek, igaz, elég szépek.
De a lényeg: mi rabolhatott? A balin rablás ugye olyan csobbanós.
De ez ami a balinok mellett folyamatosan ment, és nappal sosem hallok ilyet, ez ilyen tompa puffanásszerű rablás volt.
Süllő lehetett? A csuka elvileg nappali hal. -
A Zéé
addikt
tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol törött bankot javítanak? Lehetőleg Bp-n...
Árban mennyi lehet egy ilyen művelet? -
joe979
aktív tag
válasz
galervin93 #35373 üzenetére
Ha tavaly mondod ezt, akkor itt óbégatnák a Korum bot miatt. Az idén rájöttem a márnázó bottal kapcsolatban, nagyon jó blankokat tudnak gyártatni bagóért. Sőt azt is megteszik, hogy a tagok teljesen más szövést kapnak !
Tanulhatnának tőlük más cégek is. De a Supernova meg Supernova, szerintem hozni fogja a BeastMaster széria sikerét, ez miatt jobban fogja tartani az árát. Vannak előnyök és hátrányok , nem könnyítetted meg a dolgokat -
zsolt1225
aktív tag
Szombat reggel Boldva helyett (mivel nem volt hely) elmentünk Vadnára.
24 óra alatt sikerült hármunknak egy halat fogni összesen, még csak rángatások se nagyon voltak, pedig csónakkal beszórtunk 3x is egy rakat etetőt. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, főztünk és pihentünk
És megfogtam az első amuromat, 8kg -
RufuszX
senior tag
válasz
galervin93 #35375 üzenetére
Ha megírod vagy priviben eldobod akkor azt megköszönném. A keleti horgászboltban elfogadják, de ott nem találtam olyan botot ami tetszene ebben a méretben.
-
galervin93
addikt
-
RufuszX
senior tag
válasz
galervin93 #35373 üzenetére
Ez rossz hír, akkor megfontoltabb vásárlás lesz belőle és nem impulzív
-
RufuszX
senior tag
Emiatt a 15%-os walter akció miatt erősen elgondolkoztam egy 330-as Supernova lighton.
Nem tudjatok hogy a boltokban elfogadják-e az Erzsébet ajándékutalványt? Mert akkor személyes atvetellel egy utalványos fizetést megprobalnék vagy ne is álmodjak ilyenről? -
tomrRRR
senior tag
Horgászik ma valaki? Eszik a hal? Most értem haza,már nem megyek ki, biztos nincs egy üres hely sem.
zsola32 : Igen az xfish-en 3k felett ingyenes a szállítás, jó oldal van mindenük.
-
zsola32
őstag
válasz
galervin93 #35365 üzenetére
kb. 6500 forinttól lehet leküzdeni a postaköltséget, ezzel az engedménnel
nekem csak horog stb. kellett volna, így felejtős. az xfishnél is vannak ezek a horgok, és ott ha jól olvastam 3000 felett nincs posta. -
joe979
aktív tag
válasz
galervin93 #35359 üzenetére
Én az előbb próbáltam felhasználni, az 50% FOX pólót megzsidózni pluszban , de nem jött össze, én kis naiv
-
galervin93
addikt
Tudom nem szeretitek Dömééket, de egy kis "reklám": a Walterland 15%-os akcióját kihasználva vettem egy "By Mester" PowerFighter 5000-est a feederemre (valami 7000 forint lesz, ennyiért igazán baráti). A 4000-es egész jól működik a kis picker botomon, szépen rakja a zsinórt és a fékkel sicns gond, nekem több nem kell arra a max néhány tíz pecára évente. Van rajta két klipsz is, az a kicsin is nagyon tetszik. Majd írok óla véleményt, ha meglesz.
-
tomrRRR
senior tag
Nincs is az orsón 120 méter zsinór
golyós: Hát ez a FermentX csak agyon van reklámozva, annyira büdös, hogy a halak sem eszik meg szerintem
(Ha már HD, akkor a Fluo Energy Fekete erő-t próbáld ki,
kóstold meg finomXD)zsola32: Hát én még kukába sem mertem kidobni, féltem, hogy nem viszik el a szemetet a kukások.
Amúgy ezért a szarért ahova oda kommenteltetek elég sokat kérnek: előrekötött guminő; 1000 Ft 2 darab, 50 ft-ból kilehet hozni.
-
mario1012
tag
Sziasztok.
Vettem egy decathlonos Caperlan ernyőt, első ránézésre elég jónak tűnik majd teszteléskor kiderül, hogy mennyire is az, pl esőben. De amiért írok tulajdonképpen, volt ott hozzá egy fém leszúró, de nem volt benne valami stabil az ernyő, azt vagy csinálok egyet hozzá jobb anyagból vagy valami bevált terméket tudtok hozzá javasolni? -
zsola32
őstag
válasz
golyós #35347 üzenetére
de jó kis biznisz...
0,9 kg a zacskó, és egy ezres felénk. ha még a vizet is kiszedjük belőle, mert ugye elő van keverve, még kevesebb lesz a tényleges súly.
no mindegy leteszteltük tegnap, nálunk ez volt az utolsó vásárlás.
tegnap este 7-re értünk ki, szerintem fél órával előbb is kezdhettünk volna.
így fényváltás környékén, felénk nagyon jönnek a pontyok, kb. este kilencig.
az utolsó 23.15kor jött meg, már pont el akartam tenni a feederes cuccot.süllőztünk is, sajnos csakegy kapásig jutottunk.
-
-
zsola32
őstag
válasz
joe979 #35339 üzenetére
nem tettek még ki a fórumból?
ha már HD...tegnap elvittük a Fermentx "nagy ponty" etetőt a pecára, sokat vártam tőle, de nem jött meg a várt siker.
két kapásunk volt rá, de nem tudtunk vele halat fogni. elég furcsa állagú, és nekem nehezen ment a methodos töltés is.
A magyar betyár/aqua kombó, a walteros bogyóval tarolt rendesen. -
joe979
aktív tag
Kicsit Anettkásan. csókolom, csókolom
Ma én voltam soron ...
-
hermanyi
addikt
válasz
tomrRRR #35334 üzenetére
Ezt meg sem hallottam . Bár olvastam . Haverom ezért fizetett most 50 ezret és fél évre bevonták az engedélyét is . Hiába magyarázkodott ,hogy a Vízkezelő egyesület hetente egy napot van nyitva és akkor is csak 3 órát. Az ajtón lévő táblát (cetlit is lefotózta,hogy ott járt ) ,és a horgászboltban sem árulnak napijegyet . Amúgy Karcag melletti csatornáról van szó .
-
tomrRRR
senior tag
Horgásztatok már engedély nélkül, pl: holtágaknál, csatorna, körös egy része stb... ahol kutya sem jár. ?
-
csƵ
addikt
Úgy kaptam meg a botot a boltból, hogy teljesen össze van szorulva az első tag és a nyél. Nem tudom sehogy se szétszedni. Ötletek?
-
MK VII
veterán
válasz
vendingo #35308 üzenetére
Huhhh.
Nem irigyellek. Jobbulást kívánok...
Én a tavalyi évben bepótoltam előre 3-5 év zakózását.
3x csattantam autóba, egyszer egy picit murvás betonúton kihajtottak elém, befékeztrm, de csúszott is ki alólam. Azóta is a bal térdemen ott a 3 heg. Persze rövid gatyában voltam. Na meg egyszer kilőtt alólam a motor, fordultam volna picit nagyobb gázt húztam mint kellett volna, betonszegélynek nekicsapódtam, jobb visszapillantót kikönyököltem.
Úgy szép az élet, ha zajlik. -
feco70
senior tag
válasz
Szeszkazán #35326 üzenetére
Mintha mondta volna,
hogy egy kilós is van. De majd megkérdezem -
feco70
senior tag
Nyílt egy horgászbolt érden a melóhelyem mellet AQVA néven. Van náluk aqva pellet, azt hittem ez az Osztrák, de nem, azt mondja a tulaj ez Dán és jobb minőségü, és ugyan annyi az ára. Sajnos nem tudtam tovább érd,
mert mennem kellet.
Egész nap gyártják a bojlit az udvaron, van olyan illat -
Steady74
Topikgazda
Walterbolt 15%-os akciót hirdetett a hétvégére.
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
Szeszkazán #35321 üzenetére
Az a baj így működik Magyarország, ha van pénzed megtehetsz bármit.
-
zsolt1225
aktív tag
-
golyós
addikt
Vendingo jobbulást !
Más: Pechnyo mester is lefeküdt Dömének.
Kifejtettem neki agodalmaim, kiváncsi leszek mennyiben változnak a videói ezentúl. -
feco70
senior tag
Bakker pedig de jó motorral száguldozni
-
feco70
senior tag
A multkor már láttam párat felfordulni, hátha elviszi a kórság
őket.
Jobbulást, vendingo -
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek.
-
válasz
vendingo #35308 üzenetére
A fenébe, sajnálom. Nekem a 2015-ös évem volt ilyen, nyáron egymás után két motorbaleset. Június elején történt az egyik, ahogy rendbe jöttem július végén jött a másik. Ráadásul a másodiknál komoly égési sérülésem is volt. Nem az én évem volt, elb@sztam az egész nyaramat.
Jobbulást.
-
vendingo
veterán
válasz
sityupityu #35306 üzenetére
3 nap, 2 mororbaleset. Hétfőn kihajtottak elém, 90-el árokba mentem, a lábam a motor alá szorult, szerdán 130-140-el mentem autópályán és egy komplett gumiabroncs a lábamnak csapódott. Most Horvátországban vagyok, és valszeg mentenek trailerrel hétvégén. Nem tudok vezetni, járni is csak alig.
Hurrá nyaralok.... -
Több tóban is így lett végük, de a kutatások szerint ebbe a vírusban csak akkor pusztulnak el amikor már elvannak korcsosulva, nem nőnek meg nagyra és nagyon sok van belőlük az adott helyen. Amikor ez bekövetkezik már csak idő kérdése a dolog. Itt Esztergom közelében van a Búbánati kerek tó, itt is ez történt. Gyerekkoromban még baromi nagy törpéket lehetett fogni, simán hazavinném most is őket, nagyon jó volt rájuk horgászni. Aztán ahogy telt az idő egyre több lett belőlük és egyre kisebbek lettek. A végén már nagyon nehéz volt mellettük keszegeket fogni a versenyeken, etetőkaját el is lehetett felejteni. Csak a földes szúnyog jöhetett számításba és a vízközti horgászat. Aztán kb olyan 3 éve megjött a kór. Kb 8 mázsa egyéb halat is magával vitt, de szerintem ezt senki sem bánta, elenyésző mennyiség. Viszont a törpék az utolsó darabig kipusztultak. Naponta kellett a döglötteket szedni tömegével a víz tetejéről csónakkal. Kb 2 hónap alatt lezajlott az egész.
-
válasz
feco70 #35300 üzenetére
Á, nehogy azt hidd. A törpéknek nem kedveznek ezek a nagy vizek. Gyerekkorom óta simán meg tudnám számolni a két kezemen, hogy mennyi törpét fogtam a Dunán. Persze a holtágakban amik elvileg még kedveznének is neki. Ráadásul amiket fogtam azok kimondottan testesebb példányok voltak. A legutóbbit 3-4 éve (egy zöldes-arany színű változat volt) pergetve fogtam, fel is raktam a képet ide.
(#35301) vendingo Mi történt a lábaddal. Tengeri sünbe léptél vagy mi? Én egyszer azzal nagyon megjártam.
-
mykos
aktív tag
válasz
feco70 #35300 üzenetére
Egy érdekességre figyeltem fel a törpékkel kapcsolatban, ha ez igaz, nem lehetne simán kiirtani őket ezzel mindenhonnan?
" Magyarországon 2008-ban figyeltek fel először erre a betegségre, amely a Szeged közelében lévő Maty-éri-víztározón a törpeharcsák tömeges pusztulását okozta. Azóta már többször és több helyen is felütötte fejét a kór, melynek egyik jellemző tüneteként pontszerű bevérzések keletkeznek a bőrön, az úszókon és a belső szerveken. Okozója az iridovírusok közé tartozó törpeharcsa-ranavírus, amely fertőz ugyan, de kizárólag a törpeharcsák körében, más halfajokra és az emberre nem jelent veszélyt.
" -
vendingo
veterán
válasz
Grillo #35299 üzenetére
Ne is mond. Azon agyalok, hogy kérjek-e mentést, mert jelen állapotban tropa vagyok. Ma találkoztam magyarokkal, tőlük kaptam gyulladás, és fájdalom csillapítót. Ez most így jó, de attól még szar a lábam, csak nem érzem a gyógyszertől. Mostanság csak ülős peca lesz. Tuti megyek pár hét szabira, lesz idő pecázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest