- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steady74
Topikgazda
-
jimhun
senior tag
-
törölt tag
válasz
Kelvin #65020 üzenetére
Szintén bojlis bot párti vagyok távoli fenekező pecákra . Eleve ha messzire horgászom akkor pontyra megyek. Nem fogok 100 méterre fenekezős cuccal keszegre horgászni. Többet kellene tekerni az orsót mint horgászni, ha eszik a keszeg.
Nem beszélve arról a távdobó feeder se egy keszeghorgászatra ideális cucc , durung keszegezéshez. Azt, hogy ne jöjjön sűrűn a keszeg ilyen pecáknál a csalival tudom befolyásolni. Ha pedig olyan csalit használok ami kizárja valamennyire a keszeget (legalább annyira nem veszi fel 5 percenként) akkor már a horogméret nagyobb mondjuk 10-esnél. Akkor már mindegy, hogy 22- 25 ös előkén van vagy 18-ason.
Dömének vannak nagyon komoly filmjei a témában mikor lemegy a Balatonra és fog 20 telepített pontyot feederrel 100 méterre dobálva pontyozó végszerelékkel és csalival. Mellette pedig fognak 1-2 darabot. Ebből leszűri, hogy a feederbot miatt történt mindez. Aminek konkrétan ehhez semmi köze nem lehetett mivel a végszereléke egy sima pontyozó végszerelék. Persze a boteladások biztos megugrottak tőle.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Kelvin #64338 üzenetére
Kollégám kb ennyi idős kisfia is most kezd pecázni, én is spiccbotot javasoltam...De a gyerek hallani sem akar róla, orsós bot kell, azt lehet tekerni...
Azért itt már nem is említettem, főleg azok után hogy írja a sporttárs, használt már gyűrűs botot.
gg72: Ragadozós, fenekezős pecához majdnem kevesellem a dobósúlyt, inkább 50-100gr-os kellene. Persze ez az én véleményem. Mondjuk kis csalihallal, kis ólommal süllőzni talán elég lehet.
Orsóból szerintem mehet rá nyugodtan a negyvenes, harmincasból ritkán kapni nyeletőst. Fenekező, letett botnál, nem látom akkora jelentőségét a súlynak, mint egy pergető, úszós botnál. És a nagyobb orsó, nagyobb alkatrész...masszívabb. Elvileg....Sokszor csak a dob más. -
-
hermanyi
addikt
válasz
Kelvin #62155 üzenetére
Vedd kézbe mielőtt ítélkezel . Az anyag az egy dolog , az ,hogy hol gyártják megint csak egy dolog . A blank ami a bot 80% át adja az a lényeg . Nekem volt a kezemben és a rövid nyelet eltekintve azt mondom nagyon jó . De 175 cm alatti embereknek meg pont jó ,hogy kicsivel rövidebb a nyél . Walter bot színvonal simán megvan és nem a dart magasság
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Kelvin #61199 üzenetére
Ezzel a Korda dobozzal már én is szemeztem korábban, egyértelműen a bundle éri meg legjobban.
Véleményed szerint hány kiegészítő dobozt érdemes hozzá beszerezni (ami még kényelmesen használható), elég az, amit a csomagban adnak a doboz mellé? (1db leader safe large, 1db 9 rekeszes mini box, 1db 16 rekeszes mini box, 3db accessory box)
-
KunEmber
senior tag
válasz
Kelvin #61397 üzenetére
Írj Harkainak, szerintem válaszolni fog, de tényleg. Amúgy meg azt szerintem ne keverjük, hogy egy hal a természetes élőhelyén veszélyeztetett lett, meg azt, hogy 80 millió példányt telepítettek egy darab tóba.
Én csak - veled együtt - abban bízom, hogy egy életre megtanultuk a példát, miszerint nincs üres ökológia "zseb", egy meglevő rendszerbe mások kára nélkül nem lehet belenyúlni. Talán 50 év múlva nem fogunk már az angolnáról beszélni, az szerencsésen megoldódni látszik. Ellenben az amur és a busa, de legesleginkább az utóbbi halat még sokat fogjuk emlegetni, mint az elrontott telepítések iskolapéldáját. Ha nem kezdik el állami támogatással a tényleg ipari méretű szelektív halászatát (bár félek, hogy már késő), 50 év múlva a Tiszán és Dunán fognak készülni a legendás missisipi csónakba beugrós videók.
-
DanielLong
senior tag
válasz
Kelvin #60859 üzenetére
A 73 faj az sok, ráadásul rengeteg a hasonló típus és csak egy szögből kapsz róluk képet. De mint korábban írtam, szerencsére a 10 képből 6 az őshonos fogható fajokból kerül ki, ami azért kisebb merítés.
Úgy gondolom, hogy nem attól lesz valaki jó horgász, hogy megnevezi a 73 halfajt, de szerintem ebben mind egyetértünk.
Be is fejezem itt a vita generálást. -
KunEmber
senior tag
válasz
Kelvin #60859 üzenetére
Erre értettem: "nehéz memorizálni" cirka 30 halfajt" - szóval sokan buknának, ha a 72 halból lenne rendesen kép és életmódbeli kérdés.
Amúgy hidd el, egy oldalon állunk, gyűlölöm a horgászok 80 százalékát és simán elvenném az államit tőlük.
De azért a szabályok is sokszor bonyolultak. Ki hányszor írta be a horgászat végén a füzetbe a
bokorba a patkányoknak bedobottkifogás után kíméletesen leölt gébet, melynek tetemét veszélyes hulladékként kell kezelni, ha nem esszük meg? -
@mriya@
őstag
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Kelvin #58192 üzenetére
Hát engem sosem érdekelt milyen anyagból, milyen karbonból készül egy horgászbot. Nyilvánvalóan tudom/sejtem, hogy a 120 ezres Daiwa feederbotom anyagköltsége nincs 15 ezer forint, de lehet sokat mondok. Könnyű a bot, van gerince, jó vele dobni, élmény a fárasztás. Kb ennyit kell tudnia. A MAP botok könnyebbek mint a Daiwa botok, harmadával olcsóbbak, Kínában készülnek. Ráírhatnak akármit, egyrészt úgysem értem (XT12 power carbon, vagy bármi), másrészt sosem tudom meg, hogy tényleg az-e. Sok botot kell kézbe venni (boltban, vízparton), vagy meghallgatni mások mit mondanak.
-
hermanyi
addikt
válasz
Kelvin #58192 üzenetére
Azt tudom ,hogy hol : KINA
Blank anyaga ránézésre karbon .
Szerintem az ,hogy hol készül már nem szempont ami szempont ,hogy mennyire követelik meg a minőséget a gyártótól .
Kínaiaknak megvan mindenük a prémium kategória legyártásához ,csak ugye azt nem annyiért fogják ők sem gyártani ,mint a mezei tucat árut .
A lutriról pedig annyit ,hogy a legnagyobb lutri megszületni ,mert közöd és béleszolásod sincs ,hogy hova milyen körülmények közé születsz . -
Sungoo
addikt
válasz
Kelvin #57719 üzenetére
Ebbe most teljesen felesleges volt beleállnod. Én is olyan helyekre járok, ahova oda lehet állni a partra. Nem ülök benne, pl ma nagyon jól jött, két zápor is elkapott, bele lehetett hányni a cuccot. De megértem azt is, aki beleül, és nem a diszharmóniára koncentrál. Van, aki 25 milliós csónakból lógat...
-
@mriya@
őstag
válasz
Kelvin #57719 üzenetére
Igen, be lehet állni a partra (párhuzamosan) kocsival.
Nem tudom, mi ezzel a problémád.
17 hektáros víz, érdekes lenne mindig becipelni a cuccot.
Neked nem tetszik, így nem is jössz ide, nincs ezzel semmi gond.
Nekem a gerincproblémám, és a rheumám miatt már gond lenne mind a gyaloglás, mind a cipekedés.
Van, amikor a kocsiban üldögélek, van amikor a parton.
Tudod, nyuggerpeca. 😎 -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Kelvin #51769 üzenetére
Válaszolt a Walter, sajnos nem azok.
Elég szomorú, hogy a tavaly vásárolt saját márkás botokhoz a válaszlevél szerint nincs lehetőségem spiccet vásárolni, ennek fényében kicsit megbántam, hogy ezt választottam. Egész pontosan az volt a válasz, hogy 3oz-osból elvétve 1-2db talán akad, de másban ne reménykedjek. (1oz és 2oz kellett volna..)
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Kelvin #49328 üzenetére
Meggyőződésem, hogy semmivel nem hagyja el nehezebben ezt sem, mint a félfixet. (Tegyük fel, hogy nem kb. 25 méter ezeréves rongyos zsinórral együtt szakad a teljes cuccod féltávon, hanem valahol a kosárhoz közelebb. Ha nem, akkor valóban szerencsésebb a félfix...) Kb ugyanannyi erővel tudod ezt a gumibogyót arrébb húzni egy 20-23-as zsinóron, mint amennyivel a félfix esetében kihúzod a forgót a kosár végéből. Sőt, általában el is mozdul felfelé egy idő után, vissza kell igazítani.
Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy ha nem kimondottan nagy halakra horgászol, hanem keszeg-kárász is játszik a szabvány max 3 kilós pontyok mellett, akkor a félfixet gyakran otthagyják, túl hamar (azonnal) jön az ellenállás. Nekem a felül ütköztetett cucc eredményesebb, sőt, a csúszónál is eredményesebb volt eddig.
-
válasz
Kelvin #45476 üzenetére
Kicsit visszaolvasgattam. Valójában ezt nem neked szánom, csak a te hsz-hoz kapcsolom.
Ez a lerágott csont valamiért folyton előjön, hogy Kínában készült a motyó. De hát már kb mindenki Kínában gyártatja a cuccait ahogy pl te is írtad. A microsoft-tól kezdve az apple-ig, a sok sportszergyártó...egyszóval szinte mindenki.
Egyszerűen egy dolgot kell csak szem előtt tartani amit végül is leírtál te is: Különbséget kell tenni a Kínai kínai (tehát jó esetben gagyi), és a szimplán Kínában készült cuccok között. Ennyi. -
BogyóBP
addikt
válasz
Kelvin #45476 üzenetére
Volt egy orso aminek elöl a fékcsillagon volt a nyeletőfék kapcsoloja de nem tudom már melyik volt. Vannak ugyan gyorsfékes megoldások is, de azt még nemtudom milyen lehet sose fogtam. Mondjuk nem értem hogy miért van az hogy még a drágább orsokhoz se adnak pluszba pót dobot...
-
válasz
Kelvin #43654 üzenetére
Erjesztett magmix videó: a termék áránál csak a kommentek jobbak.
Azt kívántam horgászhassak Döme Gáborral. És aki találkozott már vele ugyan olyan a való életben vagy csak videóban olyan rendes pecásnak tűnik?
Persze, csak azért van boltja és csak azért tolja a marketinget ilyen szinten, és azért ilyen árakon hogy minél több áfát tudjon befizetni mert az jó az országnak...
Szerinted ha szántóföldön szedek kukoricát,lefejtem,és egy nagy vödörbe téve leöntöm eperszörpel az hatásos?
Van lopott eperszörpöd azért akarsz mellé a szántóföldről kukoricát is lopni?
-
mano660
tag
válasz
Kelvin #43654 üzenetére
Nálam is az erkélyen érlelődik, két vödörben 5 kilónyi száraz kukorica és egy kis pohár joghurt (összesen: 400 forint).
Három éve kezdtem erjeszteni félve az "illattól", mivel társasházban lakom. Kellemesen csalódtam, semmi szagot nem észlelek az erjedés folyamán, csak ha merítek belőle a horgászathoz, de az sem vészes. -
jansky1
senior tag
válasz
Kelvin #43654 üzenetére
Ezt nekem találták ki. Nincs tápbolt a közelünkben, ha lenne sem tudnám, hogy kell házilag ilyet készíteni. Olvastam már annyi félét, "öntsél bele cukrot, kefirt, sört" stb, nincs kedvem vesződni vele. Ezzel meg le lenne tudva. Kényelmes megoldás.
Pont kerestem a napokban erjesztett magmixeket, azok kilós áron még drágábbak, talán 690 forint a legolcsóbb topmixes. -
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #43040 üzenetére
Van mikor az hozza meg az étvágyukat, de ezt nem lehet előre tudni. Áradás is van, ami az öbölhorgászatnak jót tehet a magasabb vízszint. A legjobb mondjuk az mikor folyamatosan változik a vízállás, de csak kis mértékben pl lassan növekszik, olyankor lehet látni az öbölben, hogy egy kicsit áramlik a víz a bejárat irányából. Majd meglátom holnap milyen a helyzet, aztán lehet lemegyek
-
FireFox1996
őstag
válasz
Kelvin #43016 üzenetére
Nekem nem a kártyával van a gondom, hanem azzal, hogy 5 évente kell új, és akkor fizetned kell. Hol van a leírás, hogy 100 éves ember nem horgászhat? Hol van az a leírás, hogy xyz idő után kell ismételni a vizsgát? Tehát miért nem lehetne végtelen érvényességű a kártya?
Tehát én is f***ságnak tartom.
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #43013 üzenetére
Itt most nem azon van a hangsúly, hogy 5 évente fizetettnek ki 2k-t, hanem az elvi része a lényeg, hogy ezt valójában indokolatlanul teszik meg(persze biztos jól meg tudnák magyarázni ez miért is van). Ha mindenre csak legyintünk és hagyjuk úgy ahogy van egyre többet szednek el tőlünk, és ez most nem csak a horgászatra igaz hanem bármely más területre is
Amúgy ettől függetlenül az egyszerűsítésnek én is a híve vagyok.
-
mano660
tag
válasz
Kelvin #43013 üzenetére
Tapasztalat szerint, ennek sem mi átlag horgászok leszünk a haszonélvezői: 100 milliárdos üzlet
-
válasz
Kelvin #43016 üzenetére
Fogási napló nem csak arra kell ha elviszel halat.
Be kell karikázni az adott napot a horgászat megkezdése előtt.
Na ennek az értelmét meséljétek el - amennyiben más mint a statisztika, meg napi átlagfogás, ami ugye eleve bukik ha nem viszed el és így nem is írod be a halat.
Talán itt is mesélte valaki hogy azért büntettek mert nem volt bekarikázva az adott nap.
Ilyen erővel ahogy megkapom bekarikázom az összes napot előre. -
hermanyi
addikt
válasz
Kelvin #43013 üzenetére
" papírlapú fogási napló
fennmaradása várható"Olvastam és ez miatt tartom faszságnak és pénzlehúzásnak az egészet . Fizethetsz ezért is pluszba 5 évente .
Teljesen felesleges mert a horgász igazolványodba szépen elfért minden ,területivel fogásival egyetemben .
A számítógépes nyilvántartás meg eddig is működött sok helyen .
A ládába meg pont faszán befér a mostani . -
-
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #41765 üzenetére
Valószínűleg ez is lesz, így felváltva fogom használni egyenlőre az előre kötöttet meg a sajátot, így arról is lesz tapasztalat, hogy van e különbség eredményességben, bár ezt nagyon nehéz jól leszűrni, sosem esznek egyformán a halak. Van aki szerint előke sem szükséges, lehet direktbe kötni balinozáshoz a műcsalit rikító zsinórral is, mondjuk ilyenkor vagyok a legnyugodtabb mivel ez a legbiztosabb megoldás ha féltjük a wobblert(és persze a halat) és csak egy not a knot kell. Van aki szerint legalább másfél méteres, de maximum 25-ös vastagságú fluoro előke kell balinozásnál és pl dupla unival összekötni a fonott főzsinórral(vagy nanoval). Próbáltam már ezt a módszert is, csak nem bízok benne, igaz sosem engedett el a kötés.
Fogtam már csukázás közben rikító zsinórral és wolfram drótelőkével balint, kg körüli példányt. Nekem eddig még nem sikerült eldönteni, hogy van e értelme balinozásánál a fluoro előkének. Talán a nagyon tiszta vízben, de ez is bizonytalan. Mindenesetre úgy vagyok vele, hogy még egy jó ideig használni fogom, lehet mikor jól esznek próbálgatni kéne direktbe kötve és fluoroval is. Van egy videó ahol domolykózás közben az egyik horgász direktbe kötött rikító sárga zsinórral fogja a halakat a másik meg fluoro előkével vagy "átlátszó" damillal, és semmi különbség nincs eredményességben. Gumizásnál szerintem mindenképp van értelme használni fluoro előkét az akadások meg a zsinórt érhető dörzsölő hatás miatt. Elakadásnál inkább szakadjon a csomónál minthogy a fő zsinór fogyjon. Befürödtem tavaly egy nem megfelelő fluoroval és bennem él még, hogy egyszer megadta magát wobblerezés közben a csomónál trilene kötéssel a hal alatt(remélem kitudta rázni magából később, csak az egyik ág akadt a szája szélén). Az egy "gagyi" haldorados 25-ös nem is pergetésre szánt fluoro volt. Nem tudtam mit veszek akkor még mivel a tavalyi volt az első teljes pergetős évem
Nanofil esetében azt menyire bírja a zsinór, ha wobblerezés közben véletlen belehúzom egy lebegő faágba vagy gallyba amit épp nem látni a partról?(#41766) tween: akkor amit most használok az még nem gáz? Ez pont 40-es vagy valamivel fölötte, gondolom inkább csukázásra szánják. A dobozát is megtartottam előke tartónak, elég jó benne tartom a drót előkéket is
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #41739 üzenetére
Igen, ezt a zsinórt ajánlották már többen is, biztosan nagyon jó. Van most L&K fluorocarbon zsinórom 40-es, abból kötöttem már pár előkét, most csak clinch csomóval a trilene helyett, de ezt csak gumizáshoz akarom használni, ha akadok nem akkora tragédia elveszíteni a csalit. Wobbelerezéshez azért vettem(és szeretnék még) előre kötöttet mert abban biztosan nincs kötési hiba, ez esetben csak felszíni vagy felszín alatt maximum fél vagy egy méterrel közlekedő "drága" wobblereket(salmo, rapala) használok. Sőt erősen gondolkodom, hogy a másik dobra wobbleres balinozáshoz veszek 10-es nanofil zsinórt amivel még jobb a dobástávolság és ahhoz rakom fel az előrekötött fluoro előkét. Gumizáshoz meg marad a fonott főzsinór és az általam kötött fluoro előke. Szerinted?
(#41738) tween: köszi a választ!
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #41591 üzenetére
De igen, amúgy meg már rég leívtak a balinok azon a részen. Sosem értettem ezt a mereven az írott szabályokhoz való ragaszkodást, egy tudatos horgász tudja mikor, hol és mire lehet horgászni. Nem árt tisztában leni a VALÓS ívási időszakokkal főleg, hogy lehetnek csúszások plusz mínusz. Nyilván elvinni nem érdemes a szabályok miatt a halat, bár amúgy sem szokásom. Sokkal nagyobb gáz az amikor az ikrától kirepedő süllőt kifogják februárban aztán elviszik, de még zaklatni sem korrekt olyankor azokat a halakat! Süllőt ilyenkor április közepén is még hanyagolom, lévén keveset tudok róluk és amúgy sem lenne jó dolog kihúzni a fészkéről a halat ha esetleg úgy van.
-
-
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #41313 üzenetére
Azok a kis csalik hány g-os fejjel merülnek jól?
Pontoon 21 Gad Gancho botról van véleményed? 3-12-est néztem ki.
Süllővel kapcsolatban, a videóban látottak alapján gondoltam, hogy erősebb bot kell egy akkora halnak(főleg, hogy az alkalmazott jig/gumihal páros nem is követelte meg szerintem azt az erős botot), mert elég keményen húzott, a muksó is lihegett már a fáradtságtól, főleg a második halnál
Meg csak úgy tépte a zsinórt és a botot is, bár többször kiemelte, hogy nagyon erősek azok a süllők valamiért
Amúgy szép süllő a képen, az mekkora volt?
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #41308 üzenetére
Azon a télen csak arra a kis csalira mentek? ha megindul jobban a sűrű akadó felé egy nagyobb példány, azt hogyan állítod meg egy ul-el? Egyszer akasztottam kilós balint tarkóba, azt hittem 4-5kg-os hal, ráadásul úgy megindult a vízben álló fa gyökerei felé, kb alig lehetett megfékezni egy közepes bottal, fék is jól volt beállítva, erőből húztam vissza, és már bent volt a gyökerek között de nem akadt le
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #41308 üzenetére
Ezért mondtam én is, hogy ott van a két bot minimum. Főleg ha már csónak van benne hely. Mondjuk 1-5g-os ul nekem már kicsit fura, láttam milyen apró csalival horgásznak vele, kb nagyító kell hozzá. Mondjuk nincs benne tapasztalatom, de nem gondolom, hogy már kilós halakhoz is túl sűrűn lenne rá szükség.
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #41296 üzenetére
Általában partról horgászok. Csónak esetén is elhiszem amit mondasz, bár elég nehéz elképzelni, hogy ezeket UL bottal biztonságosan ki lehet szedni. Nyilván meg lehet vele oldani ha nincsenek akadók ahonnan vissza kell tudni tartani a halat. Személy szerint sima light botnál lejjebb amúgy sem mennék 3-12g/14g az alja, bár nem is a videókban látott halakra pályáznék vele, lényeg hogy a 3g-os jiget is érezzem még, kis wobikat eltudjam normálisan dobni. Viszont ha már ilyen süllőkre lehet számítani jó eséllyel, biztos nem light bottal próbálkoznék, szerintem ezekhez a halakhoz ÁLTALÁBAN amúgy is jobb lehet a nagyobb csali így a hozzá való nagyobb jig fej, hogy ugyanazzal a sebességgel süllyedjen. Ha mégsem válik be, akkor még mindig ott lehet a másik könnyebb bot nem?
-
Interceptor
addikt
válasz
Kelvin #40755 üzenetére
Horgászboltban muksó azt mondta, hogy öbölbe használhatok nano-t, de azért mégis figyelni ellenőrizni kell a zsinórt nem e sérült meg valahol az utolsó 1-2 méter. Süllőzéshez fonottat használsz az akadók miatt?
Fogtam én már 1,8-2 kg körüli balint is Nagy Dunán, de az nem volt akkora szerintem mint amit feljebb linkeltem
Ez tippre 1,8-as egy 7cm-es thrill van a szájában.
Amúgy másfelesekkel is beérem csak jöjjön többTavaly inkább 80dkg-1kg-osok jöttek túlnyomó többségben(ha nagyobb méreteket nézzük), kilósnál nem is fogtam nagyobbat. A durván 2-es az tavaly előtt októberben volt mikor elkezdtem pergetni.
-
vendingo
veterán
válasz
Kelvin #40697 üzenetére
Nálam nem az árral van a baj, hanem azzal, hogy ez az ár 5-6 vízre érvényes, amiből nem lehet korrekt telepítést végezni.
Le kéne passzolni 2-3 tavat, hogy legyen értelme a dolognak. Arról nem is beszélve, hogy asszem 4-5 halőr van erre a sok tóra, meg egy hosszú patakra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest