Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
az alábbiakban szeretnélek megkérdezni titeket, hiszen csak néhány hete kezdtem el "komolyabban" is foglalkozni a kávékkal, így még nagyon az elején vagyok.1) Milyen vízzel érdemes főzni? egy Emese nevű mentes vizet próbáltam ma, sajnos nem lett igazi az eredmény, 480-as ásványianyag-tartalma van, amit ha jól gondolok, kávéhoz magas. Ez volt a legalacsonyabb értékkel, telefon sajna nem volt nálam, pedig pont tegnap este olvastam az ajánlott értékről. Kérnék tőletek konkrét típusokat. Ha van olcsónak mondható vízszűrési eljárás, légyszives írjatok arról, mi az ajánlott? Csapvizet kell szűrni?
2) Bialetti Brikka (második generációs, fekete tartályos) mennyire ajánlott kategória? Létezik még belőle olasz gyártmány (ha igen, hol tudok rendelni) ? Megéri? Tud annyit hozzá tenni az íz-világhoz, mint amennyibe kerül?
3) Hosszú kávéhoz mennyire passzol a Brikka, vagy ehhez más Bialetti típusokat érdemes néznem? Ha igen, melyiket? Szeretem a tejeskávét, de ha nincs elég aromálya a kávénak (pl Frei brazil, peru), akkor kevesebbet teszek bele, hogy ne nyomja el.
4) Honnan tudhatom, hogy a villany tűzhelyem indukciós, vagy kerámia lapú? Brikka miatt lenne fontos tudni ezt is.
5) Frei kávék minőségben hol helyezkednek el a skálán?
6) Frei kávékat mivel érdemes vegyíteni? Vagy úgy egyáltalán, mi a jó kiegészítés arabica kávéhoz kotyogósba?
7) Melyik örlőt/darálót érdemes megvenni? Bár itthon van, de szükségem lesz egy másikra is.
Köszönöm előre is, szép napot
Dániel
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest