Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz
p.lac
üzenetére
Köszi.
Az elmúlt tizenpár évben, volt pár darálóm, ittam sokáig ultravilágos kávékat is. Jelenleg amit fogyasztok ahhoz bőven elég ez a szint. Kevesebb a pangó mint a nagy darálóimban, ugye, nem kell pofozni, pumpálni, nem hangos, nem kell pimpelni hogy tölcséres legyen, és nem kell rá ronda pumpa. Ja és ugye mobilis. Egy jó darálóm volt ami picit hiányzik, az NZ, a többi böszme ipari katrac nem. Lehet akármilyen késíze, ssp nikkelmetálhibrid emlékező tápkábeles. A gépem megmaradt, jelenleg is CM kávékat iszom, nem csak teszt pörit, ami világos az meg megy filternek. Szóval most nihil. Max kézi darálók tesztelgetése
De ez sem annyira. És továbbra is élvezem hogy én darálom a kávét. (Még négy hónap).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De ez sem annyira. És továbbra is élvezem hogy én darálom a kávét. (Még négy hónap).