Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Jó, tehát akkor ami számomra lejött: egyeseknek bántja a csőrét, hogy vannak jobb képességű emberek, akik esetleg könnyebben tanulnak, kevesebbet kell aludniuk, jobban osztják be az idejüket, etc. - és emiatt több szakmai gyakorlatot, bővebb ismeretanyagot, értékes kapcsolati hálót szereznek, amiért a munkaerőpiacon pozitív diszkrimináció éri őket. Ők az ún. "szupermenek".
Na most akkor a nagy kérdés(ek) a következő(ek): ez miért is baj? Mi a cél? Húzzunk vissza, le mindenkit valami minimálszintre? Ne legyenek kiemelkedő tehetségek? Kapjon mindenki minimálbért? Sőt, esetleg az ambíciózus embereket küldjük egyenesen uránbányába, teljesítsenek ott?
Engem ez a legsötétebb kommunista eszmékre emlékeztet, bár persze megértem, hogy sokan visszasírják azokat az időket, amikor papíron mindenki "egyenlő" volt. Meg aztán könnyebb is irigykedni mások sikerére, esetleg megmagyarázni, hogy én miért nem érek el valamit, ahelyett, hogy azon pörögne az agyuk, hogyan lehetne mégis elérni bizonyos célokat...
Túl lett beszélve. Logoff.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest