- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Egy volt kollégám dolgozott a Morgan Stanleynél, az ő elmondása szerint csak a szokásos amerikaicég-szindróma van jelen. Ez azt jelenti, hogy az embereket erőforrásként kezelik, a HR teljesen embertelen. Ha nem kellesz többet a cégnek, egy pillanat alatt kivágnak, mint macskát szarni. Meg sem próbálnak más pozíciót keresni a cégen belül vagy ilyesmi. A fentebb említett volt kollégámat konkrétan a biztonsági őrök kísérték ki szó nélkül, amikor egyik nap bement dolgozni. Nem csinált semmit, csak leállították a projektet, amin dolgozott. Meg gondolom nem nyalta be magát egyik magasabb pozíciójú menedzserhez sem. Hasonló hozzáállást tapasztaltam a Citinél is, ott az egész csoportot rúgták ki, amelyikben én is dolgoztam, mert áthelyezték a munkánkat Lengyelországba. A HR tevékenységére jellemző még, hogy a csapatépítési tevékenység is minimális volt pl. a Nokiához képest, ahol a Citi előtt dolgoztam. Szóval ilyenekre kell számítani annak, aki klasszikus amerikai céghez megy dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest