- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
polymorphin #8657 üzenetére
Tapasztalatból tudom, hogy sokak nem is foglalkoznak vele, milyen böngészőt használnak, menjen minden mindenen (ha már egyszer drágán megvették a gépet), így még ha tehetnék, most is IE-ben nyitnának meg mindent. Ezért akarom ezt az ellenőrzést bele, szétesve inkább ne jelenítse meg az oldalt sehogy, helyette egy információs lap, hogy használd ezt vagy azt a böngészőt.
Plusz valamelyik adblockeres Chrome addon-nál láttam olyan opciót egyből kéz alatt, hogy a Javascriptek futását letiltja teljesen. Na erre is fel akarom készíteni.
De leghamarabb maximum csak hétvégén lesz időm ezzel foglalkozni (vagy inkább csak bőven később), ezért is szántam még csak puhatolózó kérdésnek.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest