Hirdetés
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
én
let-es vagyok, kevesebb karakter :pRemélem tetszenek kattingatni a Next.js-t, eleg durva dolgok jottek most

En most greenlightot kaptam cegnel, hogy osszedobjak egy alap projektet, amivel levaltanam a mostani korosodo boilerplatet ami meg jQuerys alapokon nyugszik mivel rajottunk, hogy mire behuzzuk a jQueryt es azt a par libet ami meg kell ugyan ott van a JS footprintunk mintha egy reactet tolnank, cserebe kezzel kell forditani a css-t es picit kaka a dev experience.
Annak nagyon orultem pl, hogy kezd leesni embereknek, hogy az SPA szar UX.
Kb jottunk egy teljes kort, en pl sosem irtam phpt de onboarding hetemen abban kellett site buildelnem, es volt valami elegancia abban hogy felpakolsz egy php filet ftpre es fut es atom gyors 123kB js nelkul is
CRA-t pl mar ne hasznaljon senki, aki arra vetemedne, hogy mostanaban Reactozik, es mostmar a Gatsbyba is szerintem felesleges sok idot foccolni, tud mindent a Next 9.3 ota, kissebb bundlesizeval, kb 0 proprietary dologgal es tobb lehetoseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest