- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
én
let
-es vagyok, kevesebb karakter :pRemélem tetszenek kattingatni a Next.js-t, eleg durva dolgok jottek most
En most greenlightot kaptam cegnel, hogy osszedobjak egy alap projektet, amivel levaltanam a mostani korosodo boilerplatet ami meg jQuerys alapokon nyugszik mivel rajottunk, hogy mire behuzzuk a jQueryt es azt a par libet ami meg kell ugyan ott van a JS footprintunk mintha egy reactet tolnank, cserebe kezzel kell forditani a css-t es picit kaka a dev experience.
Annak nagyon orultem pl, hogy kezd leesni embereknek, hogy az SPA szar UX.
Kb jottunk egy teljes kort, en pl sosem irtam phpt de onboarding hetemen abban kellett site buildelnem, es volt valami elegancia abban hogy felpakolsz egy php filet ftpre es fut es atom gyors 123kB js nelkul isCRA-t pl mar ne hasznaljon senki, aki arra vetemedne, hogy mostanaban Reactozik, es mostmar a Gatsbyba is szerintem felesleges sok idot foccolni, tud mindent a Next 9.3 ota, kissebb bundlesizeval, kb 0 proprietary dologgal es tobb lehetoseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest