Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
Éppen STS-ben programozok. Ha elkezdek írni egy nevet, és CTRL+Space-el auto kiegészítést csinálok felajánl egy jó pár metódust stb. Van hogy egy TextField-hez több package is kapcsolódik. Mostanában Vaadin-t használok, de van amikor az első helyre a java.awt csomagból ajánl importot. Le lehetne valahogy tiltani a java.awt-t ne ajánlja fel? Volt néhány figyelmetlemségen amikor nem vettem elsőre észre hogy rossz import miatt van hibám. De pl volt már amikor a List-nél is a java.util helyett véletlenül a java.awt.*-t importáltam.
Úgy gondolom, abszolút nincs szükségem a java.awt csomagra.Szerk.
Bocsi, túl gyorsan kérdeztem, sikerült kigúglizni. Megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest