Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Találtam egy ilyet [link]
Így tetszene, talán így nem lenne olyan szívás JAAS-t beállítani. De ez még jbossra van írva de itt nem írja hogy lenne ilyen "[domain_name]-jboss-beans.xml" a wildfly-ban.Na meg nekem adatbázisból dolgozó login modul kéne, de ha rákeresek wildflynál mindenhol azt írják, hogy code="Database" a jboss doc-ban meg egy ronda org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule-van, akkor gondolom wildflyban is hasonló kéne legyen nem?
Az kéne, hogy a jsf oldalakhoz JAAS belépés után lehessen hozzáférni, valamelyikhez adminként, valamelyikhez nem adminként, és a belépés után a belépett userről tudjak valamit (legjobb egy user entity lenne, de ha van egy username már az alapján is lekérdezhető az entity).
A JPA háttér a user entityket használja más táblákhoz kapcsolódva is, és a user entityből azonosítani is lehet mindent, de úgy látom jpa-s JAAS azonosítás nincs, csak sima jdbc, de az is jó lenne, csak hogy?Mert mindenféle összefüggéstelen egymásnak ellentmondó, ősrégi "tutorial" van erről...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Google Pixel topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest