Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #8239 üzenetére
Nah, most mást dob, konkrétabban ezt:
rubyOre.java:199: error: unreported exception InterruptedException; must be caught or declared to be thrown
Thread.sleep(3500);
^
Note: Some input files use or override a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.Csak ezt adtam hozzá: Thread.sleep(3500); ...
Nekem csak arra lenne szükségem, hogy az 1. parancs (hang kiadás) után 5 mp-vel menjen a 2. parancsra, ami egy robbanás a játékon belül. Van más sima counter javaban, ami nem altatja el az egészet és működőképes?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest