Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
JSch-val próbálkozok. Az alap shell példa nagyon jó, lényegében egy működő terminált kapok vele, de nyilván nem ez a célom.
Nap mint nap rendszeresen kell ugyanazt a parancs sorozatot kiadnom egy érték kinyeréséhez amivel dolgoznék tovább. Ezt szeretném egyszerűsíteni akár vizuálisan egy gombbal vagy egy egyedi paranccsal. (tudom hozhatnék létre shell scriptet, de nem egy szerverről és nem egy userről van szó)Lényegében a stream-ekkel van gondom. A példa System.in-t és out-ot használ.
Szeretnék System.in-re írni, de ez gondolom ilyen egyszerűen nem kivitelezhető. Van valami módja hogy pipe szerűen egy InputStream-re vezessem a System.in-t és emellett más forrásból is tudjak rá írni? Avagy a billentyűzetes System.in-ről érkező input működjön tovább, de egy függvényből is tudjak rá inputot küldeni?Az már egy mellékes kérdés hogy az out stream-el is játszani kell, de bízom benne ha az inputra megtalálom a megoldást, akkor az is menni fog

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest