Hirdetés
- Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
JSch-val próbálkozok. Az alap shell példa nagyon jó, lényegében egy működő terminált kapok vele, de nyilván nem ez a célom.
Nap mint nap rendszeresen kell ugyanazt a parancs sorozatot kiadnom egy érték kinyeréséhez amivel dolgoznék tovább. Ezt szeretném egyszerűsíteni akár vizuálisan egy gombbal vagy egy egyedi paranccsal. (tudom hozhatnék létre shell scriptet, de nem egy szerverről és nem egy userről van szó)Lényegében a stream-ekkel van gondom. A példa System.in-t és out-ot használ.
Szeretnék System.in-re írni, de ez gondolom ilyen egyszerűen nem kivitelezhető. Van valami módja hogy pipe szerűen egy InputStream-re vezessem a System.in-t és emellett más forrásból is tudjak rá írni? Avagy a billentyűzetes System.in-ről érkező input működjön tovább, de egy függvényből is tudjak rá inputot küldeni?Az már egy mellékes kérdés hogy az out stream-el is játszani kell, de bízom benne ha az inputra megtalálom a megoldást, akkor az is menni fog

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest