Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ja, pont akkora őrültség, mint aki a magyar mondataiban nem használ ékezetet.
"
Hehe, hát igen.

(#7687) bambano:
"teljes őrültségnek tartom, ha valaki kétféle klavi kiosztást használ..."
Meg ez is jó.(#7683) emvy:
"Teljes orultsegnek tartom, ha valaki HU layouttal kodol
"
Jaj, de szeretem az ilyeneket. Mi az a komoly hátrány, ami származik abból, ha valaki átállítja például a toggle comment hotkey-jét az IDE-ben? (Csak egy példa arra, ami mondjuk HU layouttal nem szokott tipikusan működni, de na bumm, körülbelül fél perc átállítani.) Mi az, ami miatt probléma lenne, hogy valaki HU layoutot használ, amikor világéletében ezt szokta meg, mert mondjuk nem élt hosszabb távon külföldön, ami miatt feltétlenül át kellett volna magát állítania más kiosztásra?
Ez nagyjából olyan, mintha beszólok, hogy milyen gyökérség ékezetek nélkül írni, mert amúgy tök idegesítő egy magyar nyelvű fórumon, annak ellenére, hogy nyilván az itt tevékenykedők többsége folyamatosan tudja olvasni az ilyen szöveget is, mivel nem egy túl komoly agyi munka, de akkor is zavaró (másnak nem biztos, nekem például igen, és tudom, "így jártam"). Ha magyar fórumra írsz, miért nem állítod át a layoutot (vagy magadat) magyarra?
(#7702): Egy ilyen tényleg nem lehet rossz, de mondjuk itt fura picit, hogy ennyire magasra van emelve, így az ember csuklójának tartása gépeléskor kicsit "megtörik", és nem folyamatos az emelés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Túraautó topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.23
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"

"