Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Szmeby #7685 üzenetére

"Ja, pont akkora őrültség, mint aki a magyar mondataiban nem használ ékezetet. :P"
    Hehe, hát igen. ;] :DDD

(#7687) bambano:
    "teljes őrültségnek tartom, ha valaki kétféle klavi kiosztást használ..."
    Meg ez is jó.

(#7683) emvy:
    "Teljes orultsegnek tartom, ha valaki HU layouttal kodol :)"
    Jaj, de szeretem az ilyeneket. Mi az a komoly hátrány, ami származik abból, ha valaki átállítja például a toggle comment hotkey-jét az IDE-ben? (Csak egy példa arra, ami mondjuk HU layouttal nem szokott tipikusan működni, de na bumm, körülbelül fél perc átállítani.) Mi az, ami miatt probléma lenne, hogy valaki HU layoutot használ, amikor világéletében ezt szokta meg, mert mondjuk nem élt hosszabb távon külföldön, ami miatt feltétlenül át kellett volna magát állítania más kiosztásra?
    Ez nagyjából olyan, mintha beszólok, hogy milyen gyökérség ékezetek nélkül írni, mert amúgy tök idegesítő egy magyar nyelvű fórumon, annak ellenére, hogy nyilván az itt tevékenykedők többsége folyamatosan tudja olvasni az ilyen szöveget is, mivel nem egy túl komoly agyi munka, de akkor is zavaró (másnak nem biztos, nekem például igen, és tudom, "így jártam"). Ha magyar fórumra írsz, miért nem állítod át a layoutot (vagy magadat) magyarra? :)

(#7702): Egy ilyen tényleg nem lehet rossz, de mondjuk itt fura picit, hogy ennyire magasra van emelve, így az ember csuklójának tartása gépeléskor kicsit "megtörik", és nem folyamatos az emelés.

Új hozzászólás Aktív témák