- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hű, mennyire egyetértek azzal, amit írtál a tanítási módszerekről. BME-n az egyetem első évében fogalmam nem volt a programozásról, és elképesztő mennyiségű időt kúrtam el az ilyen jellegű fos tanítás miatt (akár az előadásokon, akár a könyvekben), amikor végeláthatatlan mennyiségben hablatyolnak az elméleti háttérről, de még mindig egy sor kódot nem írtam, és nem is értettem, hogy kell megírni egy egyszerű programot, ebből következően az elméletet sem tudtam mihez kötni. Akkor mi a büdös francnak annyit nyomatni az elméletet az elején, ha nem mutatjuk meg a gyakorlatban, hogy mire jó? A legtöbb oktatókönyv írójával az a baj, hogy rohadtul nem tudják beleképzelni magukat a kezdő tanuló helyébe, csak szárnyal a képzeletük, hogy nagyjából hogyan kellene tanítani, de nem néznek utána, hogy vajon az tényleg hatékony-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest