- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Tetszik, én már keveset programozok, most több bigdata projektem volt idén, és mivel úgy néz ki a spark elég komoly játékos lesz e téren (amit egyébként Scalaban programoztak, és abban is kell használni) nekiugrottam.
Nekem tetszik. Eltérően más kurzusoktól, ahol elég meghallgatni a két órás anyagot, és megérted mi a feladat, itt tényleg komolyan utána kell olvasni a könyveknek. A fősulis elektrotechnika tanáromra emlékeztetett, aki sosoe adott ahhoz hasonló feladatot ZHn, mint amihez hasonlót órán leadott, ezért simán 80-90%-os arányban irogattuk a karókat.
Faszi érthető, amit hiányolok azok a quizek. Az Android kurzuson sokat dobott a megértésen. MIre átrágtam magam a Quizen, már megjegyeztem az alaptananyagot. De az R kurzus is ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest