- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Tetszik, én már keveset programozok, most több bigdata projektem volt idén, és mivel úgy néz ki a spark elég komoly játékos lesz e téren (amit egyébként Scalaban programoztak, és abban is kell használni) nekiugrottam.
Nekem tetszik. Eltérően más kurzusoktól, ahol elég meghallgatni a két órás anyagot, és megérted mi a feladat, itt tényleg komolyan utána kell olvasni a könyveknek. A fősulis elektrotechnika tanáromra emlékeztetett, aki sosoe adott ahhoz hasonló feladatot ZHn, mint amihez hasonlót órán leadott, ezért simán 80-90%-os arányban irogattuk a karókat.
Faszi érthető, amit hiányolok azok a quizek. Az Android kurzuson sokat dobott a megértésen. MIre átrágtam magam a Quizen, már megjegyeztem az alaptananyagot. De az R kurzus is ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest