Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Tetszik, én már keveset programozok, most több bigdata projektem volt idén, és mivel úgy néz ki a spark elég komoly játékos lesz e téren (amit egyébként Scalaban programoztak, és abban is kell használni) nekiugrottam.
Nekem tetszik. Eltérően más kurzusoktól, ahol elég meghallgatni a két órás anyagot, és megérted mi a feladat, itt tényleg komolyan utána kell olvasni a könyveknek. A fősulis elektrotechnika tanáromra emlékeztetett, aki sosoe adott ahhoz hasonló feladatot ZHn, mint amihez hasonlót órán leadott, ezért simán 80-90%-os arányban irogattuk a karókat.
Faszi érthető, amit hiányolok azok a quizek. Az Android kurzuson sokat dobott a megértésen. MIre átrágtam magam a Quizen, már megjegyeztem az alaptananyagot. De az R kurzus is ilyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged