Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én beleegyeztem a reklámokba, de amint jön egy, teszem is rá a spam szűrőt. De talán nem is kötelező azokat bepipálni, csak elég megcsinálni a swipe mozdulatot annál a csúszkánál. Nekem nem esett le időben, hogy miért nem tudok a Regisztráció befejezésére kattintani, ezért pipáltam ki mindent, és csak utána láttam meg a csúszkát. Aztán már lusta voltam kivenni a pipát.

CV-t nem töltöttem fel. Nem hinném, hogy akkora guru lennék másodéves egyetemistaként hogy állásajánlatot kapjak tőlük.
Egyébként már Rájöttem hogy kell a master-slave viszonyt kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest