Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
togvau
üzenetére
Én inkább a Hibernate-re gyanakszom (vagyis az általad választott aktuális JPA implementációra), ő rakja össze az sql-t. A spring csak egy plusz réteget húz köré. Ezért is gondoltam azt, hogy az egyik megoldás egyből a hibernate-et szólítja meg, míg a másik átfolyik még néhány springes optimalizáción. Habár a spring egyik és másik modulja is képes gyökeresen eltérő "optimalizációkat" végrehajtani ugyanabból a kiindulópontból.
Szerintem sem sikerültek a legjobbra a hibernate default működési módjai ilyen-olyan esetekben, de tudod, ez ízlés dolga. A kedvencem, hogy Set, List, Collection, stb típusok esetén ceteris paribus teljesen eltérő lekérdezéseket rak össze végül. Külön öröm volt ezt debugolni.

Más fejlesztő más problémával meg örül neki, hogy pont úgy működik az általa összerakott izé, ahogy azt elvárja. A show_sql-nek nincs oka, hogy hazudjon.Megtanultam már, hogy minden hibernate által összeállított query-t le kell ellenőrizni, mert orbitális hülyeségeket, optimalizálatlan megoldásokat tud összerakni a háttérben. Vagy csak nekem vannak furcsa igényeim, ki tudja.

Örülök, hogy a fetch megoldotta a problémát.
Optimalizálj és jó lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Optimalizálj és jó lesz.