- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
togvau #11180 üzenetére
Én inkább a Hibernate-re gyanakszom (vagyis az általad választott aktuális JPA implementációra), ő rakja össze az sql-t. A spring csak egy plusz réteget húz köré. Ezért is gondoltam azt, hogy az egyik megoldás egyből a hibernate-et szólítja meg, míg a másik átfolyik még néhány springes optimalizáción. Habár a spring egyik és másik modulja is képes gyökeresen eltérő "optimalizációkat" végrehajtani ugyanabból a kiindulópontból.
Szerintem sem sikerültek a legjobbra a hibernate default működési módjai ilyen-olyan esetekben, de tudod, ez ízlés dolga. A kedvencem, hogy Set, List, Collection, stb típusok esetén ceteris paribus teljesen eltérő lekérdezéseket rak össze végül. Külön öröm volt ezt debugolni.
Más fejlesztő más problémával meg örül neki, hogy pont úgy működik az általa összerakott izé, ahogy azt elvárja. A show_sql-nek nincs oka, hogy hazudjon.Megtanultam már, hogy minden hibernate által összeállított query-t le kell ellenőrizni, mert orbitális hülyeségeket, optimalizálatlan megoldásokat tud összerakni a háttérben. Vagy csak nekem vannak furcsa igényeim, ki tudja.
Örülök, hogy a fetch megoldotta a problémát.
Optimalizálj és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest