Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Helló emberek! Kis segítséget kérnék olyan vállalkozó kedvű embertől, aki mind Java, mind C# programozásban otthon van.
Ezt a metódust kéne 1:1-ben Java-ra fordítani.A Java-val csak érintőleges viszonyban vagyok, nem vagyunk se barátok, se rokonok. Amennyiben senki nem vállalja, vagy esetleg nem tudja, nincs gond, megoldom, csak az több idő (ami szintén van, csak akkor az majd a jövő hétre készül el, sok-sok guglizás után
). Tudom-tudom, a legjobb mindig az, ha magam oldom meg, ezzel abszolút tisztában vagyok.Ennek ellenére ha valaki mégis átkonvertálná, annak nagyon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- gerner1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 5 Slim 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- PC Játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- xBox One x 1Tb lemezes
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Tudom-tudom, a legjobb mindig az, ha magam oldom meg, ezzel abszolút tisztában vagyok.