Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Szmeby #10760 üzenetére
Nem-nem, egyáltalán nem ragaszkodom az ini-hez (elsőre platformfüggetlenként ez ugrott be), ezt a properties-t is meg fogom nézni (
). Alapvetően ilyenre a registry-t használnám alapesetben, de ugye mint írtam, linuxon is futtatni kéne a cuccost.
Szerintem az lesz, hogy:
main()
{
kezdő();
.... // tényleges metódusok
végző();
}
Alternatíva:
main()
{
SajatClass sajat = new SajatClass();
sajat.Futtat();
}
Ahol a külső osztály destruktorába tenném esetleg, vagy valami finalize.Nem bonyolítom túl. Abból akartam kiindulni, hogy hátha lehetne a main-t tartalmazó osztálynak egy destruktort írni, ami felszabadít mindent, és egyúttal a konfig adatokat is fájlba írja. De ahogy olvastam, ilyen nincs. Ugye, nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest