- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudnátok linkelni elsősorban magyar (picit még lassan megy az angol) nyelvű doksit Spring, egészen pontosan Spring Boot kezdeti elsajátításához?
Kitaláltam gyakorlásnak egy hobby project-et (web view, mysql a crud műveletekhez) ahol az MVC-t szeretném begyakorolni. A szokásos JDBC/SQL Query használata helyett szeretnék JPA-t kipróbálni, még sohasem használtam.
Illetve nem tudom mi annak a technikának a neve, amikor először a Unit teszteket írják meg, de azzal a megoldással próbálkoznék majd.A Spring számomra még ismeretlen terület, ezért kellene pár kezdeti info hozzá magyarul. Aztán úgy gondolnám, ha van egy kis alap és nem a tanulási görbe legalján vagyok akkor már a még nem megfelelő angolommal már mennének az idegennyelvű doksik is. (legalább fejlődik az angolom is)
A Spring Tool Suite (Eclipse) IDE-t használnám. Megfelelő választás lehet a projecthez? Látom vannak kiegészítők VS Code és Atom IDE-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Eladó Gamer Config Intel Core i5-11600KF, Z590, EVGA RTX2070, 32 GB DDR4, 1 TB SSD, Lian Li ház
- Gamer/munka PC eladó
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest