Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
#68216320 #10217 üzenetére
Teljesen nem olvastam vegig az alabbi linket, de szerintem minden kerdesedre valaszt kapsz belole. A valasz: attol fugg. 3 fo megoldas van: egy tabla az osszes termektipussal. Ezzel lehet a leggyorsabban lekerdezni termektipusokat ativelo modon, de constrainteket not null constrainteket nem tudsz megadni, ha az altipusok egy reszenel kellene, de legalabb egy altipusnal nem. Aztan lehet mindegyik tioust sajat tablaba rakni. Ekkor az osszes tipus lekerdezesehez tobb tablat kell lekerdezni. Aztan van a kozos tabla a kozos mezoknek, majd egyedi altipus mezoknek kulon tablak, amik visszareferalnak a kozos tulajdonsagokat tartalmazo tablara. Itt joinnal lehet lekerdezni az osszes altipus osszes elemet egyszerre. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged