Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thingol

tag

válasz Romvr #1305 üzenetére

- Magyar menük | magyarítás 99%, tesztelésen van, de szerintem már elérhető
    - WildEyes amivel pofon egyszerű PDF-eket Doc-ot meg XLS-t nézegetni safari segítségével | na ezt nemtom, engem sosem érdekelt, doc-ot szvsz tudsz, meg pdf-et is, de sosem használtam, nem tudom
    - Pure FTPd / amivel ftp-n keresztül fel tudok menni a ketyerére | elvileg jó, bár én winscp-t használok, azzal jó.
    - My Battery / %-ban elég részletes akufesz néző | van, több fajta
    - TouchPod / egy iPod ikonba összevonja a Videos és a Music ikonokat | ez nekem is hiányzik. idővel biztos lesz
    - BSD, SSH ami kell mert jó dolgok | gondolod lenne jailbreak ezek nélkül?
    - Meg esetleg egy érthető nyelvű Customize, vagy működő summerboard (A Summerboard nem változatja át az összes ikonom, a Customize meg franciául jelenik meg.) | tudtommal még nincs egyik se 2.0-ra, bővebb infőért nézz lejjebb

[B][U]Mivel most már több HSZ is van customize és summerboard miatt. customizet sosem használtam, summerboard viszont témákat tölt be, ezért értelemszerűen csak azokat az ikonokat tudja megváltoztatni, amik a témában vannak! az alap ikonokat szerintem az összesnek meg kéne változtatni, de minden külsős, installerből felkerült programhoz képtelenség ikont készíteni,...

http://godisagirl.eu[/U][/B]

Új hozzászólás Aktív témák