Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - Házimozi belépő szinten
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Davey7
senior tag
válasz

dzsordzsi

üzenetére
						Hogy kapok? Ott is van függetlenül mint olaszban? én úgy tudtam,hogy ott csak at&t-s előfizuval lehet venni.
Az jó,hogy kint olcsón és úgy megveszem,de a határnál több mint valószínű,hogy felnyitják az ilyen nagyobb értékű csomagokat...én pedig ezt nem szeretném.ladlac:Ahogy néztem még a hátulja is szinte karcmentes,de szerintem jövőhéten felmegyek pestre és megnézem személyesen és ha úgy van meg is veszem. És mivel még 3/4 év gari van rá ezért is hajlok e felé,mert azért az nem kevés és 45öt megér egy 8Gb-os,ami nekem pont elég....Te mennyiért vetted a 16gigásat?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
 - Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
 - Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
)

Nekem is ez a bajom, ha új zenéket akarok rárakni, akkor törölnöm kell a régit. 
  Nagyon nem szimpatikus ez a iTunes! 

Mennyiért éri meg az alapot megvenni? És milyen ganek vannak fent? A feltörés mennyire nehéz? Olyan gamekjet is rálehet tenni mint az iphonre?