- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- iPod topic
- (kiemelt téma)
-
2900 - 2801
3721 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
MP3-mat hallgatni eleg az
! (Bar agybadugoshoz a fene se tudja. Szerintem megfeleloen szol, es nagyon funkcionalis
.) -
icecave
nagyúr
Így van jobban jár egy nano-val, vagy classiccal, arra azt dug, amit akar

Mondjuk a kis "sufni"-ban amúgy sem lehet egy nyertes hangchip (helyspórolás 'foreva'). -
Alex91
félisten
Sziasztok,
egy ilyen Ipod beszerzését tervezem, amit in-ear fülhallgatóval szeretnék használni. Viszont ahogy elnézem a vezérlés elég nagy része a hozzá adott fülhallgatóra van kitalálva. Valakinek van arról tapasztalata, hogy mennyire cserélhetű nem-Apple fülhallgatókra (az Apple in-ear fülhallgatója nekem túl drága lenne) anélkül, hogy az a használhatóság rovására menne?
Köszi.
Szinte semennyire, vagy amire cserelheto, az se olcsobb, mint az Apple fulese. Adaptert lehet hozza kapni, amin rajta vannak a vezerlo szervek es barmit radughatsz, de az se olcso... (Kezelo szervek nelkul meg -szinte- hasznalhatatlan.)
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
egy ilyen Ipod beszerzését tervezem, amit in-ear fülhallgatóval szeretnék használni. Viszont ahogy elnézem a vezérlés elég nagy része a hozzá adott fülhallgatóra van kitalálva. Valakinek van arról tapasztalata, hogy mennyire cserélhetű nem-Apple fülhallgatókra (az Apple in-ear fülhallgatója nekem túl drága lenne) anélkül, hogy az a használhatóság rovására menne?
Köszi.
-
Alex91
félisten
Csak linkeltem neki, ahol relative olcsobb, es ahogy nezem, meg a 20%-os kedvezmeny eseten is valoszinuleg olcsobban jon ki amott, de o tudja...
Senki se mondta, hogy atveres, csak van egy kitetel azon a kuponon, hogy: egyes termekekre. Na, most az iPod az ebben benne van-e, vagy nincs-e

-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
-
icecave
nagyúr
-
Alex91
félisten
-
icecave
nagyúr
-
Alex91
félisten
Egyszeru az
. Megnyitja, beledobja az mp3-akat ageperol, aztan radugja az iPod-ot, es az iTunes-bol beledobja a zeneket... -
temes69
aktív tag
-
Alex91
félisten
sziasztok!
egyik kollegám nemrég vett egy ipod-ot(8gb). Csak egy adatkábelt kapott vele, semmi mást. A probléma az, hogy szeretne rá zenéket tölteni(minő meglepő), de csak fényképeket ajánlja fel neki. Egy xp-s gépre rakta rá. Van az ipodhoz valamilyen progi amivel xp alatt külső drive-ként látszik és lehet rá másolni?
Előre is köszi a válaszokat!Ja, iTunes... Csak abba kellenne talan a zeneket betenni...
-
temes69
aktív tag
sziasztok!
egyik kollegám nemrég vett egy ipod-ot(8gb). Csak egy adatkábelt kapott vele, semmi mást. A probléma az, hogy szeretne rá zenéket tölteni(minő meglepő), de csak fényképeket ajánlja fel neki. Egy xp-s gépre rakta rá. Van az ipodhoz valamilyen progi amivel xp alatt külső drive-ként látszik és lehet rá másolni?
Előre is köszi a válaszokat! -
Alex91
félisten
normalizálással a dolog megoldható. ilyen akkor fordul elő, ha a számok hangereje alapból eltérő.
más: 2010ben quicktime. és kell az itunesnak. no meg hogy öt szerződést kellett elfogadni, mire végre sikerült hugom 8gigás nanojára zenét rakni. remélem innentől már csak pozitiv tapasztalatai lesznek vele.
Mas logika, mas rendszer, de ez se rosszabb a masiknal...
-
proci985
MODERÁTOR
normalizálással a dolog megoldható. ilyen akkor fordul elő, ha a számok hangereje alapból eltérő.
más: 2010ben quicktime. és kell az itunesnak. no meg hogy öt szerződést kellett elfogadni, mire végre sikerült hugom 8gigás nanojára zenét rakni. remélem innentől már csak pozitiv tapasztalatai lesznek vele.
-
peugeotmate
addikt
Tán csak nem azért, mert a számok minősége eltérhet egymástól...
-
Matess
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Miért van az ,hogy egyes dalokat nagyobb hangerővel játszik le az ipodom, mint a másokat? (a hangerő minden esetben max-on van) Esetleg valami programm amivel feljebb lehetne állítani?
A segítséget előre is köszönöm
-
peugeotmate
addikt
Minden papír nélkül elviheted szervízbe a Nanot, amíg nem múlik el 1 éves. Ezekre világgaranciát adnak! Ezen a linken leellenőrizheted, hogy valójában meddig garis!
Most egy kis off:
Ha valaki esetleg szeretne egy alig használt, garis, fehér iPiget akkor az írjon privát üzenetet, és ott a részleteket megbeszéljük!
-
icecave
nagyúr
Már csak azt remélheti, hogy 1 évig nem megy tönkre, mert utána már amúgy se lenne gar

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy az ipod classic mennyire strapabíró? Húgmnak akarok venni használtat. Első sorban az érdekelne, hogy mennyire bírja az akku, illetve, a hdd mennyire áll ellen az ütéseknek(elég keményen bánik az mp3 lejátszókkal
) Vagy eny nano biztonságosabb lenne neki?
Bírja a strapát, de azért asztalra nem dobnám. Van benne gyorsulásérzékelő, hogy ha zuhan, stb, a fej eltávolodik a mágneslemeztől, szóval nem karcolja végig.
Szerintem jobban jár egy flash memóriással, de ha annyira nem durván kezeli, a classic is megteszi. Lehet vele futni, stb, de a dobálást nem igen vállalnám be, még akkor sem,ha megvan benne a megfelelő védelem. Csak mozgó alkatrész az a vinyó... -
sgergi
veterán
-
Bagira01
veterán
Most van a második ipod classicom. A mostani használtan kb. 18 óra zenelejátszást tud, a régebbi egy kicsit kevesebbet ment, de az már elég öreg volt. Strapát bírja, 3-4-szer már ejettem le 1,2m magasról betonra, de nem lett baja, pedig ment éppen a vinyó. De azért szépen, óvatosan kell vele bánni, mégse olyan mint egy flash memóriás lejátszó. Tehát, ha a húgod odaverné mindenhez, akkor azért nem biztos, hogy ilyet vennék.
Nem dobálja több méter magasból, csak állandóan az asztalra hajigálja. Vinyó nem kattog benne, valahol olvastam, hogy vadi új classic-nál kattogott a hdd

-
sgergi
veterán
Már csak azt remélheti, hogy 1 évig nem megy tönkre, mert utána már amúgy se lenne gar

Lenne még egy olyan kérdésem, hogy az ipod classic mennyire strapabíró? Húgmnak akarok venni használtat. Első sorban az érdekelne, hogy mennyire bírja az akku, illetve, a hdd mennyire áll ellen az ütéseknek(elég keményen bánik az mp3 lejátszókkal
Most van a második ipod classicom. A mostani használtan kb. 18 óra zenelejátszást tud, a régebbi egy kicsit kevesebbet ment, de az már elég öreg volt. Strapát bírja, 3-4-szer már ejettem le 1,2m magasról betonra, de nem lett baja, pedig ment éppen a vinyó. De azért szépen, óvatosan kell vele bánni, mégse olyan mint egy flash memóriás lejátszó. Tehát, ha a húgod odaverné mindenhez, akkor azért nem biztos, hogy ilyet vennék.
-
Bagira01
veterán

-
icecave
nagyúr
-
Bagira01
veterán
-
icecave
nagyúr
Nincs benne, külön szoktak írni egy matricás farancialevelet.
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ipod nano(5.gen 8gb)-hoz a dobozba van-e garanciapapír? Egyik ismerősöm nyert egyet, azokhoz ugye nem nagyon biztosítanak garanciát, és a dobozába se talál semmiféle gyártói garipapírt. Kéne benne lennie vagy sem?
-
icecave
nagyúr
-
Alex91
félisten
-
szente
addikt
-
icecave
nagyúr
hali
elvileg itt van előttem egy ipod nano nem tudom melyik generáció.hasonlít a 1g/2g-re,de ennek középpen van a play gombja,alul a-b/rec gomb van.kellene hozzá valahonnan szereznem adatkábelt,de amit neten találtam,az mind széles csatlakozós ezen meg sokkal keskenyebb van,majdnem hogy csak négyzet alakú...tulajdon képpen mi van nálam?

Egy klón van nálad.
-
szente
addikt
hali
elvileg itt van előttem egy ipod nano nem tudom melyik generáció.hasonlít a 1g/2g-re,de ennek középpen van a play gombja,alul a-b/rec gomb van.kellene hozzá valahonnan szereznem adatkábelt,de amit neten találtam,az mind széles csatlakozós ezen meg sokkal keskenyebb van,majdnem hogy csak négyzet alakú...tulajdon képpen mi van nálam?

-
pnagy7
aktív tag
Uhh, az nem jó. Akkor inkább az eredeti ratyi fülessel. Az legalább jól szól sztem, csak én az agybadugósat vagy a fejhallgatót szeretem inkább, de kibirom. Majd ha meggazdagszom, akkor veszek olyan fülest amit linkeltél.
Mert most még nem éri meg összespórolni rá a pénzt, ha az utca végén valaki kiszúrja milyen füles is ez aztán ellopni támad kedve. 
-
Alex91
félisten
-
pnagy7
aktív tag
Szuper, köszi. de ez ugye nem változtat a hangzáson igaz?
-
Alex91
félisten
Még egy kérdés, létezik olyan kütyü, amit bedugsz a ipod shuffle 3g hez és azon van a hangositó halkito léptető, és abba a kütyübe meg bele tudsz dugni JÓ fülest, vagy fejhallgatót. Van ilyen? Illusztráció
Köszi
-
pnagy7
aktív tag
Még egy kérdés, létezik olyan kütyü, amit bedugsz a ipod shuffle 3g hez és azon van a hangositó halkito léptető, és abba a kütyübe meg bele tudsz dugni JÓ fülest, vagy fejhallgatót. Van ilyen? Illusztráció
Köszi
-
pnagy7
aktív tag
Manually manage music-ra tedd!
Check for update, ha nem a legfrisebb rajta a szoftver.
Aztan VoiceOver-t is kapcsold be.
A szamokat aztan hozza kell adni az iTunes-hoz, azt meg szerintem a File menuben a Add to Library Folder, vagy valami ilyesmi neven van Win alatt.
Utana a Music ful alatt megjelennek a szamok, es athuzod az ipod ikonjara az iTunes-ban.
köszi, nekem valahogy máshogy sikerült. De azért köszi. Frissitettem és mostmár jó. Nagyon köszi!
-
Alex91
félisten
Manually manage music-ra tedd!
Check for update, ha nem a legfrisebb rajta a szoftver.
Aztan VoiceOver-t is kapcsold be.
A szamokat aztan hozza kell adni az iTunes-hoz, azt meg szerintem a File menuben a Add to Library Folder, vagy valami ilyesmi neven van Win alatt.
Utana a Music ful alatt megjelennek a szamok, es athuzod az ipod ikonjara az iTunes-ban.
-
pnagy7
aktív tag
-
Alex91
félisten
Hello mindenki! egy kis segitségre volna szükségem!
Van egy ipod shuffle 3g 4gb.os mp3-am. Nem tudom hogy a bánatba tok rá zenét tenni. Halottam, hogy itunes lejátszó kell. Feltettem a gépre, látja is a kütyüt, de valami regisztrációt kér. Nem tom miért. Tudnátok segiteni? igy áll a dolog!
Előre is köszi a segitséget!
Register latter, vagy never register...
-
pnagy7
aktív tag
Hello mindenki! egy kis segitségre volna szükségem!
Van egy ipod shuffle 3g 4gb.os mp3-am. Nem tudom hogy a bánatba tok rá zenét tenni. Halottam, hogy itunes lejátszó kell. Feltettem a gépre, látja is a kütyüt, de valami regisztrációt kér. Nem tom miért. Tudnátok segiteni? igy áll a dolog!
Előre is köszi a segitséget!
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy oldható meg az, hogy ha egy előadónak több albuma van iTunes-ban, akkor csak az általam kijelölt albumot töltse fel az iPodra, ne az összeset?
-
PierNight
aktív tag
szeretnék egy kis segítséget kérni, szeretnék hozzá szilikon tokot venni mert nem akarom, hogy megkarcolódjon. Nézelődtem és elég drágán vannak, de ebayen kinéztem egyet.
Esetleg van itt olyan aki szokott rendelni onnan? Arra gondoltam, én átutalnám neki az árát és ő esetleg megrendelhetné nekem. Előre is köszönöm a segítséget. -
PierNight
aktív tag
Nah megjött a várva várt ipod nano 5g-m

Ismételten nem csalódtam az almában, egyszerűen lenyűgöző, hogy egy ilyen vékony és kicsi "fém lemezbe" beleraktak hangszórót, 2,2-es kijelzőt és kamerát és ezen felül az aksija is kifejezetten sokat bír. -
petrasgabor
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Hogyan tudom törölni a naptárbejegyzéseket és a névjegyeket????
(nem lenne baj ha közben az alkalmazásaim megmaradnának..)
Köszönöm előre is a választ! -
Icelady
csendes tag
Köszi! Megoldódotthttp://prohardver.hu/dl/s/n1.gif

-
Icelady
csendes tag
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni. Ma kaptam egy ipod suttle-t, és nem tudom használni. Vadi új, Annyira jutottam vele, hogy a 3 állású kapcsolót, ha a 3. állásba kapcsolom felvillan egy sárga fény. Ha rádugom a gépre nem érzékeli. iTune fel van telepítve.
-
Gordiann
őstag
-
Gordiann
őstag
Mindenkinek ajánlom az iTunes 9.2 beta verzióját, aki nem tud várni, amig megjelenik!
Ami számomra egyik fontos újítás: album nézetben eszméletlen gyorsan töltenek a borítók, végig lehet görgetni az egész library-t akadás nélkül!!
(mondjuk OSX-re van csak beta ha jol tudom)szerk: ja és a videók egy pillanat alatt indulnak, nem kell várni semmit (eddig ugye eltelt pár másodperc, az indulásig)
csak az a probléma vele, hogy nem tudom (én) szinkronizálni az appokat vele, valami errort ir.

-
Gordiann
őstag
Mindenkinek ajánlom az iTunes 9.2 beta verzióját, aki nem tud várni, amig megjelenik!
Ami számomra egyik fontos újítás: album nézetben eszméletlen gyorsan töltenek a borítók, végig lehet görgetni az egész library-t akadás nélkül!!
(mondjuk OSX-re van csak beta ha jol tudom)szerk: ja és a videók egy pillanat alatt indulnak, nem kell várni semmit (eddig ugye eltelt pár másodperc, az indulásig)
-
Beeerka
aktív tag
-
B4MbOo
tag
hát ez elég tré. azért köszi a gyors válaszokat
-
icecave
nagyúr
Vagy 3,99Gb-os zip partokba tömöríted, és úgy rakod fel, vagy valahogy meg kell oldani, hogy NTFS legyen a fájlrendszer, de azt azt hiszem az iTunes állítja be, és nincs választási lehetőséged

Én azt hiszem annó az első megoldást választottam. Kicsit macera, de ez van. -
B4MbOo
tag
-
icecave
nagyúr
Talán mert FAT32-es filerendszer van rajta, ami csak 4 gigás iso-t tud maximum kezelni...
Windows-nál is így van, ezért kell NTFS. -
B4MbOo
tag
ma reggel fel akartam rakni az ipodomra egy ~6gigás iso fájlt. Azt írta ki h a célmeghajtóban lévő lemez megtelt, holott 100giga szabad helyem van rajta... tudja vki miért?
-
Beeerka
aktív tag
-
Hintalow
senior tag
üdv!
azt hogy első vagy második generáció, úgy tudod megnézni, hogy ha a click wheel-en a piktogrammok olyan színűek mint a ház, akkor az 2.gen.
akkut nem kell ebay-ről rendelni, itthon is kapni és nem drága. a mini szétszedése pedig gyerekjáték
ipod mini akku
szétszedés6Gb-os, tudomásom szerint olyat csak második generációnál csináltak

Akkut már megrendeltem ebay-ről, olcsóbb. -
Hintalow
senior tag
-
Beeerka
aktív tag
Egyértelmű
Nekem is 256-320 közt van szinte mind. Csak ahogy olvastam mindenki úgy elvolt ájulva h mennyivel jobb...aztán pár számot átkonvertáltam de annyit tényleg nem ér az egész (meg az is lehet h már csak bemeséltem magamnak h tényleg jobb 1 icipicit)
Viszont rájöttem, ha , minden zenémet akarom ipodon nem lesz elég a 8gb xD
Mind1 majd szanálok
(azért vicces ha belegondolok 4-5 éve amikor oszt társamnak a sonyjához 256os mekártya járt, hogy elvoltunk ájulva mennyi minden fér rá és mien jó
)Üdv!
akkor van értelme aac-re konvertálni, ha nyers anyagból konvertálod. pl. egy gyári cd-t konvertálsz át, akkor lesz minőségbeli eltérés aac és mp3 között, persze ehhez kell 2 audiofil fül is

-
icecave
nagyúr
Egyértelmű
Nekem is 256-320 közt van szinte mind. Csak ahogy olvastam mindenki úgy elvolt ájulva h mennyivel jobb...aztán pár számot átkonvertáltam de annyit tényleg nem ér az egész (meg az is lehet h már csak bemeséltem magamnak h tényleg jobb 1 icipicit)
Mind1 majd szanálok
(azért vicces ha belegondolok 4-5 éve amikor oszt társamnak a sonyjához 256os mekártya járt, hogy elvoltunk ájulva mennyi minden fér rá és mien jó
)Most komolyan, szerinted mennyire ért hozzá, aki ilyeneket ír? Hogy lehetne már egy adogg minőségből jobbat csinálni? A fossásfájl a szűk keresztmetszet.
Egy példa:Van egy képed, amit kicsinyítesz. Azt tudod kicsinyíteni, minőségromlás nélkül. Viszont ha egy kicsit nagyítasz, nem lesz több pixel, hogy részletesebb legyen, érted... tehát nagyobb területre is ugyanannyi pixel oszlik szét, a minőség így romlik.
-
Alex91
félisten
Egyértelmű
Mind1 majd szanálok
)Xart konvertalva miert gondolod, hogy jobb lesz
Fogj egy CD-t, es azon probalkozz! -
PierNight
aktív tag
Egyértelmű
Mind1 majd szanálok
) -
icecave
nagyúr
szerencsére nagyjából én is rendben tartottam szeretett albumaimat

Egyébként én az itunes-nak köszönhetem, hogy megszerettem az albumos zenéket.
Mármint régen mindig csak a kedvenc számokat hallgattam aztán tavaly amikor vettem egy 4g-s nano-t akkor álltam neki albumostól beszerezni az együttesek zenéit, meg borítót tettem hozzá stb.és azóta is 99%-ban albumokat hallgatok. Csak megkellet válnom tőle pénzhiány miatt, de most végre megint lesz
Aztán gondoltam, milenne ha áttérnék más formátumra, de akkor inkább maradok az mp3-nál
Ez csak az én véleményem, hogy felesleges, de szerintem csak a macera van vele.
Mint írtam jobb minősége nem lesz, nem is tudna ugye.
Nekem jó az mp3, persze nem 128 kbps-ről beszélek, a minimum a 256, de inkább még afelett. -
Beeerka
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: hugom nekem adta az ipod mini-jét, mert ő vett egy újjat.
Semmi baja nincsen, csak nem sokat bír az aksija, ezért vennék hozzá újjat ebay-en.
De sok eladónál látok olyat, hogy: kompatibilis a következő p/n -ekkel: EC003, EC007 stb.
Az enyém hátulján az egyetlen azonosító ami a product number lehet:
Model No: A1051
Most akkor nekem olyan aksit kéne keresnem ami ezzel kompatibilis? ha mást vennék nem menne bele?üdv!
azt hogy első vagy második generáció, úgy tudod megnézni, hogy ha a click wheel-en a piktogrammok olyan színűek mint a ház, akkor az 2.gen.
akkut nem kell ebay-ről rendelni, itthon is kapni és nem drága. a mini szétszedése pedig gyerekjáték
ipod mini akku
szétszedés -
PierNight
aktív tag
Hát, jobb minőséget nem lehet csinálni. Jobból rosszabbat igen, de rosszból jót sosem...
Szóval tökmindegy, milyen formátumban van addig, amíg a forrásfájlod minősége számít (ez persze mindig így lesz).
A kis Drágámnak én mp3-ban teszek minden az iPod-jára, és lehet albumborítótól kezdve minden adatot beállítani. Több nem is kell. A lényeg, hogy szerintem fölöslegesen szenvednél a dologgal. Amit tudok tanácsolni, hogy ha 150 helyen vannak a gépeden a zenék, akkor tedd egy helyre.
Nekem pl vagy egy "iTunes music" főkönyvtáram, abban van minden zene. Így ha újrarakom itunest akkor csak ezt ráhúzom, és minden a régi, mert előtte szépen "felborítóztam", elnevezgettem, stb. őket iTunesban.szerencsére nagyjából én is rendben tartottam szeretett albumaimat

Egyébként én az itunes-nak köszönhetem, hogy megszerettem az albumos zenéket.
Mármint régen mindig csak a kedvenc számokat hallgattam aztán tavaly amikor vettem egy 4g-s nano-t akkor álltam neki albumostól beszerezni az együttesek zenéit, meg borítót tettem hozzá stb.és azóta is 99%-ban albumokat hallgatok. Csak megkellet válnom tőle pénzhiány miatt, de most végre megint lesz
Aztán gondoltam, milenne ha áttérnék más formátumra, de akkor inkább maradok az mp3-nál
-
icecave
nagyúr
Hát, jobb minőséget nem lehet csinálni. Jobból rosszabbat igen, de rosszból jót sosem...
Szóval tökmindegy, milyen formátumban van addig, amíg a forrásfájlod minősége számít (ez persze mindig így lesz).
A kis Drágámnak én mp3-ban teszek minden az iPod-jára, és lehet albumborítótól kezdve minden adatot beállítani. Több nem is kell. A lényeg, hogy szerintem fölöslegesen szenvednél a dologgal. Amit tudok tanácsolni, hogy ha 150 helyen vannak a gépeden a zenék, akkor tedd egy helyre.
Nekem pl vagy egy "iTunes music" főkönyvtáram, abban van minden zene. Így ha újrarakom itunest akkor csak ezt ráhúzom, és minden a régi, mert előtte szépen "felborítóztam", elnevezgettem, stb. őket iTunesban. -
PierNight
aktív tag
-
icecave
nagyúr
Minek?
Az mp3 is ugyanolyan jó az iPodnak. Tudod, mp3 lejátszó, nem AAC lejátszó
-
PierNight
aktív tag
Érdemes AAC formátumba konvertálni a zenéket? Épp rendezgetni szeretném őket, hogy mire ideér az ipod már csak felkeljen tennem rá őket és eközben futott át az agyamon, hogy esetleg átkéne konvertálni mindet

-
PierNight
aktív tag
jah de ez nano
ebay-en nézegettem egyébként majd szerintem onnan rendeltetek valakivel.
szilikon tokot szeretnék egyébként. a 4g-s nanomhoz is azt használtam tavaly és azért is jó mert védi meg könnyebb használni a tárcsát, nem csúszik le róla az ujjad. -
ko9
addikt
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: hugom nekem adta az ipod mini-jét, mert ő vett egy újjat.
Semmi baja nincsen, csak nem sokat bír az aksija, ezért vennék hozzá újjat ebay-en.
De sok eladónál látok olyat, hogy: kompatibilis a következő p/n -ekkel: EC003, EC007 stb.
Most akkor nekem olyan aksit kéne keresnem ami ezzel kompatibilis? ha mást vennék nem menne bele?Üdv!
Az A1051-es iPod Mini elvileg első vagy második generációs... És akkor neked EC003-as akksi kell
Üdv: Ex -
ko9
addikt
hali
sajnos nem tudok egyenlore kepet felrakni de ez van a kepernyon:ipod diagnostics
07/01/05 V.0155-------------------------
sleep
power
audio
lcd
wheel and key
otherses akkor ha valamelyikre rakattintok akkor tovabbi opciok jonnek fel.
amugy nem tudom bekapcsolni,csak ha gepre dugomn akkor feljon az apple logo es a center valamint a bal oldal(visszatekero)gomb egyuttes lenyomasaval jon felremlem igy okosabb lettel
udvKöszi a tippet, így énis betudtam hozni
Legalább tudom hogy ien is van.
Viszont Viszont a középső gomb (select) és menü gomb egyszerre megnyomásával, és nyomva tartásásval, újraindult, és bejött a normál AppleOS. Próbáld meg többször, nekem se sikerült elsőre
Tehát Select+Menu 
Üdv: Ex -
ko9
addikt
Tokot én kaptam hozzá ajándékba, eredeti iPod tok volt, ha megnézed a cikkem látható hogy mien. Amúgy 5k-t nem adnék egy tokért. 6k-ért már Invisible Shield-et kapsz, és az szerintem jobb mint egy tok.
-
ko9
addikt
Ez félig igaz, félig nem

Szóval elvileg meglehet oldani, ugyanis én már csináltam olyat, hogy csak behúztam a rendes mappákat, amikben 0% volt az ID3 Tagezés, és ő szépen mappanevek alapján berakosgatta, vagyis a első mappák voltak az előadók, a következő mappa az album, és az ebben lévő fáljok nevei a szám címei/szám trackszáma. Valami kiegészítő volt felrakva iTunes-hoz és az csinálta, csak sajnos nem tudom melyik.
Rákeresek neten, mert van egy olyan emlékem, hogy van egy progi, ami a fáljnév/mappaszerkezetből egykattintással beleírja a számba a ID3-at. Ráadásúl elég jól paraméterezhető.
Üdv: Ex
-
PierNight
aktív tag
Még mindig nincs ipod...

nem úgy jöttek össze a dolgok az eladóval...de tegnap sikerült vennem egyet csak most meg nekem nincs pénzem így csak jövő héten lesz meg, fizetés után
tudtok valami jó tokot 5g-s ipodra? nézelődtem de 5ezer alatt nem láttam magyarhonban -
B4MbOo
tag
Közben felmerült még 1-2 kérdés ha épp erre jár valaki

Szóval erre az ipod classicra főleg zenei alapok mp3-jai kerülnének, melyeknél értelemszerűen nincs igazán tag. Tekintve, hogy rengeteg ilyen szám van, ki van építve egy évek óta megszokott könyvtárszerkezet. A kérdésem az lenne, hogy megoldható e ennek a könyvtárszerkezetnek az egy-az-egyben átmásolása a tárhelyre, anélkül, hogy az iTunes belekezdene a saját kis automatizált tag alapú rendszerezésébe (sosem használtam még, csak a zune programjából kiindulva gondoltam, hogy ez is úgy működik)?
Más: sima tárhelyként használható, akár csak adatszállításra?Nem megoldható a könyvtárszerkezet egy-az-egyben átmásolása. Pendriveként is simán használható.
-
alexxxx
csendes tag
-
alexxxx
csendes tag
hali
sajnos nem tudok egyenlore kepet felrakni de ez van a kepernyon:ipod diagnostics
sleep
power
audio
lcd
wheel and key
amugy nem tudom bekapcsolni,csak ha gepre dugomn akkor feljon az apple logo es a center valamint a bal oldal(visszatekero)gomb egyuttes lenyomasaval jon felremlem igy okosabb lettel
udves ha a center valamint play gombot tartom lenyomva amikor gepre van rakva akkor azt ilyra ki hjogy disk mode.ugy nez ki hogy laptop felismeri de sajnos ezen nincs itunes
-
alexxxx
csendes tag
Megjelent egy témába vágó cikkem

Multiboot iPod 5th gen Video-n!Narancs: Nemhiszem, hogy olyat külön lehetne kapni...
alexxxx: Gondolkodok a problémád megoldásan
Egy képet tudnál küldeni, hogy pontosan mit is ír ki? 
hali
sleep
power
audio
lcd
wheel and key
udv -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Most akkor nekem olyan aksit kéne keresnem ami ezzel kompatibilis? ha mást vennék nem menne bele? -
nofi
addikt
Közben felmerült még 1-2 kérdés ha épp erre jár valaki

Szóval erre az ipod classicra főleg zenei alapok mp3-jai kerülnének, melyeknél értelemszerűen nincs igazán tag. Tekintve, hogy rengeteg ilyen szám van, ki van építve egy évek óta megszokott könyvtárszerkezet. A kérdésem az lenne, hogy megoldható e ennek a könyvtárszerkezetnek az egy-az-egyben átmásolása a tárhelyre, anélkül, hogy az iTunes belekezdene a saját kis automatizált tag alapú rendszerezésébe (sosem használtam még, csak a zune programjából kiindulva gondoltam, hogy ez is úgy működik)?
Más: sima tárhelyként használható, akár csak adatszállításra? -
nofi
addikt
-
icecave
nagyúr
Nincs, hivatalos Sore-ban ennyi. Máshogy tudják elszámolni az adót is. Ha van hozzá garancia, olymindegy, hogy hol veszed, egy év világgarancia érvényes rá.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Nem volt még iPodom, de most nagyon szemezgetek egy classic-kal. Mitől van az, hogy a hivatalos appstore-tól 77 ezertől lehet megvásárolni egy 160 gigásat, míg az árgépen már 52-től árulnak? Van valami különbség?
-
ko9
addikt
Volt olyan eset is hogy valaki rácsapott és a szállításnál nem akart továbbmenni a rendszer... Akárhogy nyomta, nem reagált neki... Mind1 sok sikert hozzá, kívánom hogy sikerüljön nyerni neked valamit

Új hozzászólás Aktív témák
-
2900 - 2801
3721 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- iPod topic
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.)
!
majd a gyerekei segítenek neki.
Gondolom szervízbe számla vagy garpapír nélkül nem veszik be 
Mert most még nem éri meg összespórolni rá a pénzt, ha az utca végén valaki kiszúrja milyen füles is ez aztán ellopni támad kedve. 
Tehát Select+Menu