Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az itunes azt írja ki, hogy az ipod más itunesszal lett szinkronizálva és ezért valamit csinálni akar:S
Jártam már úgy, hogy leokéztam és letörölt minden számot róla.
Most akkor mi a teendő, hogy ne törölje le a számokat? -
Lenry
félisten
-
sgergi
veterán
Egyébként használd a Apple frissítőjét (start menüben elvileg megtalálható, de gondolom itunes-ból is elindítható), és akkor leszedi a 8-as verziót, és feltelepíti, hátha megoldódik a probléma.
Most olvastam, hogy elvileg a 32-es telepítő működik 64 biten is. Mondjuk nem tudom, hogy lehetséges-e.
-
sgergi
veterán
Olyat találtam, hogy a böngésző azonosítja, hogy 64 bites-e a rendszered, és azt a telepítőt fogja leszedni, ami kell neked. Érdemes az explorerrel leszedni a telepítőt, mert az átlaában jól ismeri föl a rendszert. Ha minden jó ment, akkor a telepítő nevében benne lesz a 64.
-
Lenry
félisten
válasz
Atlantis
üzenetére
nálam a linkelt oldal így néz ki
ott van egy Vista64-es link, az gondolom jó lehet XP64-re is -
Atlantis
veterán
Használ valaki iTunes-t 64 bites XP-n? Felment ugyan, de minden indításnál kiírja, hogy telepítsem újra, ha CD-t akarok grabbelni(nem akarok iylet, de idegesít, hogy nem indul "pöccre"). Honnan lehet 64 bites telepítőt beszerezni?
Más: Hogy van megoldva több iPod kezelése egy iTunes-szal? Nem akar mindent össze-vissza szinkronizálni?
-
antipasztor
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy, amikor yamipoddal ráteszek egy albumot az ipodra, akkor az ipodon a számok nem sorrendben, hanem abc sorrendben jelennek meg, d eviszont a ymipod normális sorrendben jeleníti meg őket. Ez mitől lehet? -
Lenry
félisten
hali!
az első generációs iPod shuffle-n milyen jackcsatlakozó van? 2,5 vagy 3,5-es?
-
duong
tag
bocsi h 2x küldtem csak a rossz wlan...
-
duong
tag
Sziasztok.
Egy előző generációs 30 gigás iPodja van a barátomnak, és az a problémája, hogy nem szól rendesen. Azt mondta, hogy kontaktos és hogy ez a hiba javíthatatlan. Ez tényleg így van? Ha mégis javítható hol csinálnák meg?
Csak azért, mert elég olcsón eladná csak hát ha tényleg javíthatatlan akkor minek...
-
vadani
tag
sziasztok
Valószínűleg sokszor ismételt kérdés lesz az alábbi elnézést is érte.Röviden vagy valami linket ha adnátok akár előző kommentet, ahol ez szerepelt hogy szedhetem le a podomról a rajta lévő zenéket? van valami program amivel keresztül ez lehetséges vagy módszer?
Előre is nagyon köszönöm Dani -
stigma
addikt
Hi.Segítséget kérnék, mert 5.generációs 30gb so Ipod-nak van valami gondja, baja.
Mégpedig az hogy egy hosszas félnapos töltés után, mert konnektorban felejtettem, nem indult, el kidobta a szöveget hogy látogassak el az ipodnaka support oldalára és ott találok segítséget.Én ahogy a leírtakban volt Resetelltem az ipodot, ( Menü gomb + közepe, majd közepe + pause gomb), kijött hogy restore, helyreállt, de ha gépbe dugom utánna felismeri 1 pillanatra és utána semmi.
Valami ötletetek erre? -
Vapor
aktív tag
Hogyan/hol lehet az beállítani, hogy egy általam kreált playlist-et automatikusan az elejéről kezdjen, ha véget ért az utolsó szám?
-
Syrano
tag
Sziasztok,
azt szeretném megkérdezni az iPod nano 3 tulajoktól, hogy nekik milyen sűrűn fagy ki?
Köszi
-
G.I.JOE
senior tag
Srácok, ipod nano 3rd gen-ből van 2gb-os? Én nem találtam!

-
unyadavid
senior tag
helósztok!!
A kérdésem az lenne , hogy ipod classiccal vagy ipod nano 3g-vel vane valami gond , széria hiba esetleg valami fontos tudnivaló jahh és ipod classic merevlemezzel kapcsolatban fontos tudnivalók esetleg általánosságok? -
Razor1
aktív tag
szia!
a felsoroltaknak az összes modell megfelel, kivéve a shuffle. ha kevesebb pénzt szánnál rá, akkor egyértelműen ipod nano. ha többet, lehet választani: ipod classic nagy kapacitással, vagy ipod touch nagy kijelzővel.
remélem nem volt túl szakmai, amúgy melegen ajánlom a [www.apple.hu]-t
-
regr
csendes tag
Sziasztok!
Sajna abszolút nem vagyok szakember, ezért azt kérem ne szakmai választ írjatok, csak típust. A kérdésem milyen ipodot érdemes venni, olyat szeretnék, ami megbízhatóan működik, nem kell vele állandóan szervízbe rohangálni és a kezelése se túl bonyolult, és legyen rajta kijelző, nem hátrány, de nem is követelmény, h filmet is lehessen nézni rajta. Előre is köszönöm. -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Mivel nem az én iPodom, ezért minden részletet nem ismerek, azért megkérdem az iPod tulajokat, h találkoztak-e olyannal, h az iTunes bár felismeri a csatlakoztatott shuflet, de amikor zenét akarnak rá másolni, akkor egy idő után kiírja, h nem találja a hardvert vagy mit és nem másolja fel a zenét. Ellenben, ha azt választják, h az itunes maga véletlenszerűen másoljon fel pár számot, akkor az megteszi minden szó nélkül. itune reinstall és ipod format megvolt. Esetleg valakinek vmi ötlete?
-
Gengi
senior tag
Sziasztok!
Sajnos tegnap az Ipodom édesanyámék kimosták.... Bekerült a mosógéppbe. Nem akar bekapcsolni ,de garancia van még rá. Szerintetek megpróbáljam a garanciát érvényesítettni? Hátha nem veszik észre a dolgot.
-
GeeTeQ
tag
sziasztok..
kérdés. a tárgy: ipod classic (4.gen)
restore-t csináltam az iPodon, és írta, hogy csatlakoztassam le majd vissza, na ezt megcsináltam, majd reseteltem, akkor kijött a töltés ikon , csak éppenséggel állandóan az az ikon jön ki, hogy rakjam fel töltőre, és hiába rakom nem ismeri fel a gépem.mit tegyek?
-
nesh20
aktív tag
Próbáld ki ezt - [iPod PC Transfer]
Hozzáfűzni nem tudok semmit, nem próbáltam.By - Nesh
-
czanga
őstag
Na akkor újabb körkérdés!

Az imToo meg az iTunes kilőve. Valakinek valami ötlete? Kéne valami használható progi. -
czanga
őstag
hülye kérdés tudom, de ha sajátgépben az iPod ikonjára kattitva jobb gombal formázom, attól a szoftvernek nem lesz baja, csak az adataim törődnek gondolom. másik kérdésem, hogy itunes-ban a recovery mod gondolom részletesebben töröl mindent mint egy sima formázás.
-
czanga
őstag
Azt elfelejtettem, hogy használható progi kéne, ami nem tesz semmien kárt az iPod nanomban...
-
czanga
őstag
halihó.
Tud valaki mondani egy olyan programot, ami egyszerűen kezelhető, és iTunes nélkül tudok vele az iPod nanomra felmásolni zenéket, és pl szerkeszteni playlistát? -
sammi
csendes tag
segítsen valaki, nagyon szépen kérek mindenkit:Q
-
sammi
csendes tag
Sziasztok!
szert tettem egy ipod shufira, na de van egy kis gond, mikor valahányszor feldugom a gépre, mindig azt kéri, hogy: Erase and Sync, rámegyek, hogy formázzom, és szinkronizáljon, és akkkor megprobálok zenét tenni rá, nem engedi, mert ezt írja ki: The ipod "Rendszergazda's iPod" cannot be synced. The required disk cannot be found. -
meg_a_mano
csendes tag
Szia!
köszi az infót! a frissítés már sikerült, azzal nincs gondom!magyar nyelv az nincs az iPod-on! ezért kérdeztem, hogy valahogy lehet-e rá varázsolni!
töltés: rádugom usb-n, és vagy felismeri a gép, hogy csatlakoztattam, vagy pedig elkezd tölteni, és kiírja hogy sikeresen leválasztottam az eszközt!
Szóval ez nekem egy kicsit érdekes!Mert ezt sajnos önkényesen csinálja!és vagy nem tudok átmásolni mindent amit szeretnék, meg rendberakni, mert félúton kiírja hogy lemerült, töltsem fel! vagy pedig tölt és akkor meg nem tudok vele mit kezdeni!
érdekes!
de majd kitalálok valamit!azért köszi

-
Reszi
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem tudok zenét másolni az Ipodomra (shuffle), se beállításokat módosítani se semmi. A diagnosztika meg azt dobja, hogy nem működik a syncronizálás...
Van valakinek valami ötlete?Előre is köszi!
-
sgergi
veterán
válasz
meg_a_mano
üzenetére
Amikor rádugod az usb-t akkor nem kezd el tölteni?
A softver az iTunes-szal frissíthető, fel is ajánlja, ha van frisebb, ha nem kérdezi meg, akkor az itunesban rámész az ipodra, és kiírja a legújabb, illetve a telepített szoftvert, és lehet újabbat is kerestetni.
Az iTunes angol nyelvű, az iPod-on kell lennie magyar nyelvnek, beállításokban megtalálod. -
meg_a_mano
csendes tag
Üdv!!!
Lehet, hogy másshol már volt róla szó, de nem igazán találtam segítségre.
Help please! nagyon láma vagyok ehez, mivel most nyomtak egy 20GB szép fehér Apple-t a kezembe!
Felraktam az iTunes-t, minden szép és jó, csak néha nem kapcsol be, avagy nem tölt.
illetve hogyan lehet frissíteni a szoftverét? megoldható valahogy hogy magyar nyelvű legyen?valaki segítsen, legyen szives!és előre is köszi

-
etooo
senior tag
zene visszamásolásra winamp 5, vagy floola (vagy windows explorer
x(ipod):\iPod_Control\Music)akksit pedig lehet cserélni otthon is mindenféle különösebb gond nélkül (persze ha még van garai, akkor azért nem ajánlott)
-
sgergi
veterán
válasz
Digitalboy
üzenetére
Nekem classicon megmaradtak a cuccok, gyanítom nálad is.
A visszamásolásra kicsit feljebb ajánlottak egy progit, de nem biztos, hogy működik vele.
Szerk: ez volt az.
-
Digitalboy
senior tag
Sziasztok!
Van egy Ipod Nano 8gb-m és azt szeretném kérdezni ha Itune-nal frissitem a szoftverét akkor a rajta lévő zenék videók megmaradnak vagy elveszlik minden??A másik meg arra nem jövök rá hogy tudom a Ipodról a gépre visszamásolni a cuccokat róla!

-
törölt tag
sziasztok. az előző generációs nanóm van/volt eddig, amivel soha semmi gondom nem volt. hugomnak odaadtam mert kellett, ő pedig kapott hálózati töltőt hozzá, nem tudni milyen típushoz volt, de elvben töltötte. utána is ment egy darabig, de vagy egy nap után totális halál. azóta se bekapcs se itunes. ötletek mit lehet kezdeni vele? gariztatni nem fogom mert nem ér az egész annyit szerintem.
jah és ami aggasztó lehet hogy csipogó hangot ad a gépre kötve... -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Aki ipodot gariztatott már, az kérem írja meg, hogy csak garlevél elegendő a gariztatáshoz, vagy számlát is kell hogy vigyek?
Köszi, Teddy -
j.la
tag
Köszi a válaszokat.
-
TuTa86
tag
Szia! Szerintem elég használat függő, hogy 1 tőltéssel meddig bírja. Ha sokat nyomkodod és sokat megy kijelző az sokat fogyaszt, ha sokat tekergeted a zenéket, videókat akkor a vinyó fogyaszt sok energiát. Én kb. napi 1-1.5 órát hallgatom nekem simán elmegy így 2 hétig és amikor nem használom benyomom a HOLD gombot, elvileg ezzel "áramtalanítod".
Vinyót tudják cserélni szervízben gar. időn belül elvileg ingyen azon kívül szerintem a gatyád ott hagyod, mint minden más javításra apple-éknél. Szerintem kb. annyit bírhatnak, mint egy márkás mobil akksi. -
j.la
tag
Sziasztok. Ipod Classic vásárlásán töröm a fejem, de három kérdés felötlik bennem: az akkumulátor. Meddig bírja egy feltöltéssel? Szervízben lehet cseréltetni az akksit? Mennyi idő múlva hal be az akksi? Válaszokat örömmel fogadom. Kösz előre is.
-
commanDOS
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Mondjuk érdekes dolog ez, mert pl az OS X-nél meg nincs semmilyen termékkulcs, vagy kötelező regisztráció. Bár ez inkább abból adódik, hogy úgyis apple gépre telepítik, amiért már fizettél a cégnek egyszer és ebben benne volt az op.rendszer ára is.
Vagyis történt ez addig, még meg nem jelent az OSX86 project
A minap pont nézegettem egy nano-t a khm...MM-ban. Először ledöbbentem az árától: 35990
Kérdem is az egyik eladót, hogy ez most akcióba ennyi? Erre rávágja, hogy nem, nincs akció, ennyiért adják általában. Ó mondom az zsír, 40-en alul alig láttam és így még postaköltség sincs
Külsőleg, minőségérzetre nagyon odavág a cucc. Hajszálpontos illesztések, gyönyörű, minőségi tapintású felület, a gombok is kellemesen járnak, még az egy szem "Hold" gomb is.
Képen láttam párszor vékony..hm és aztán? De kézbe venni egész más, kb mint 3 bankkártya egymáson. Ajjaj, végem van
-
-
-
-
sycorax182
tag
sziasztok! van eladó ipod kábelem! ha esetleg valaki elvesztette volna
hirdetés -
mrlan
tag
valaki adjon lécci egy épkézláb ipod-ról gépre másoló progit ha van

-
dekoninck
aktív tag
Sorry, hogy ilyen régi hozzászólásra reflektálok:
Még mindig ez a helyzet, hogy iPod aksi cserére el kell küldeni az USA-ba a gépet? Pontosabban a nano aksija cserélhető? Hány évet bír ki?
PC-n a Win Media Playerrel vagy az intézőben drag-n-drop módon nem másolható rá ezen, jól tudom? Jól, asszem. -
mrlan
tag
iTunes-szal lehet vissazfele másolni? (PC-re)

-
etooo
senior tag
válasz
commanDOS
üzenetére
Én az itunes-t mint zenelejátszót egyáltalán nem használom, még csak meg sem kerestettem vele a zenéimet. ha fel akarok rakni valamit, csak d&d majd a már ipodon lévő zenéket szerkesztgetem, ha kell vmi (borító, stb), így sok hibát nem vét a progi

hátránya annyi van, amit már írtam is, hogy gépre visszamásolni zenét nem olyan egyszerű ügy, mint egy sima mp3 playernél. -
commanDOS
senior tag
Értem...
Letöltöttem egy ideje, barátkozok vele, de helyenként elég butának tűnik.
Az elején feltérképezte az mp3 fájlokat, de mégsem látom mindet. Aztán ha megváltoztatom az egyik album mappájának a helyét, vagy törlöm, újat töltök le, akkor nem érzékeli meg hasonlók
Borítók nagyrészét felpakoltam, így legalább látványos, de néha összecseréli őket és hasonlók. Nem egészen világos még nekem ez.
Végülis ha az nano mellett döntök úgyis rá kell jönnöm a dolgokra.
Van egyébként v.mi hátránya ennek a dolognak egy normál mp3 playa egyszerű ráhúzogatós módszerével szemben?
(Bocs ha ostobaságokat kérdezek, de sosem volt még dolgom ipod-al, meg úgy túl sok apple cuccal sem.) -
etooo
senior tag
válasz
commanDOS
üzenetére
Ahogy Sianis írja az itunes se vészes, sima drag&drop-al rá lehet dobálni a zenét az ipodra, annyi az egész, h nem a win ablakba húzza az ember, hanem az itunesba

nekem ez az apple féle megoldás annyiból nem tetszik, h az ipodról vissza a gépre már nem lehet normálisan másolni.
de vannak alternatívák, pl. a floola, egyszerű kis program, és még jobb is mint az itunes
-
commanDOS
senior tag
Na, az király
Végülis így is kéne lennie, csak mivel nincs tapasztalatom, gondoltam megkérdem mástól.
Tapogatózok, jó lenne egy nano, csak ugye megfogalmazódott egy pár negatívum bennem és ezeket próbálom tisztázni
Tényleg csak itunes-al rátöltött muzsikát lehet meghallgatni rajtuk vagy van v.mi hack?
Vagy majd belejövök az Itunes-ba?
-
commanDOS
senior tag
Üdv!
Érdekelne, hogy az ipod nano vagy akár az ipod tölthető-e normáls USB-s hálózati töltővel.
A legtöbb új lejátszó akksiját sajna csak USB porton keresztül lehet tölteni, de 1-2 ezerért lehet kapni egyszerű átalakítót (mivel az USB szabvány gyakorlatilag 5V-os feszt tud szolgáltatni ha jól tudom, így nem egy bonyolult dolog). Viszont az apple ilyen töltője 10 forint híján 10K...
Tehát most az a kérdés, h menne-e a szabványos töltővel? Mivel USB porton tölthető, mint bármelyik másik, gondolom a feszültség is megegyezik, és mivel ezek az adapterek az USB portot utánozzák, gondolom ugyanekkora 5V körüli feszt szolgáltatnak. Vagy az Apple ezen is mahinált egy kicsit, hogy ne legyen kompatibilis?
-
Salex1
őstag
Eladó:
MB253ZO/A Ipod nano 8 GB Green
Akit érdekel keressen priviben! -
etooo
senior tag
5G-s ipodnál a beállításokban található Válogatások opció mire jó?
-
dmon
aktív tag
Ismét van pár Nano 3G tok.
Ha esetleg érdekel valakit : [link] -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Ipod classic megvásárlásán gondolkodom. Ismerkedem előtte az iTunes programmal.
Van egy olyan füle, hogy "importing" és azon belül "import using" ahol többféle hangformátum közül lehet választani, ez nekem itt alapból AAC, és a kérdésem az, hogy ez az import ez csak a cd-ről begrabbelt zenékre vonatkozik vagy a letöltött mp3-akra is érvényes?Valahol olvastam, hogy néhány ipod tulajnak torzít dinamikusabb, rockosabb számoknál az ipodon a zene? Ez minek tudható be? Lejátszónak? iTunes hibás beállítás? -
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ipod photom, és az a problémám, hogy tegnap már megcsináltam minden okés volt itunes is felismerte szal tényleg oks, aztán véletlenül rányomtam a Restore-ra, na és azóta nagyon nem akarja az igazat, szal be sem kapcsol, mindig bejön a kis alma jel, aztán mutat egy hálózati töltő jelet...
Hiába teszem rá a kábelére sztem tölt, és nem akar bejönni rendesen a szines kép meg ilyenek...
Kicsit bonyolultam fogalmaztam
Ilyenkor mi a teendő?
Lécci segítsetek!
Köszi -
Marty8
tag
új nano-ra még nem tudunk tört játékokat tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest