Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van egy ipod minim, amit tegnap levettem a töltőről, majd pár perc múlva, amikor használni szerettem volna, bekapcsolva egy szám elejénél állt világító képernyővel, és semmire nem reagált (valamint forró volt az egész)
Ma reggelre bekapcsolható volt, de teljesen lemerültnek jelezte, majd rádugtam gépre, itt már csak a töltőképernyő jelent meg rajta, de az sem mozgott, itunes nem látja, usb eszközként sem jelenik meg.
Szerintetek kuka? Pár hónapja cseréltem benne aksit, így megpróbálnám megmenteni, de ez nekem eléggé vezérlési hibának tűnik... -
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával állok szemben, hátha valaki már találkozott ilyennel:
Ipod mini-t használok, és van egy album amit nem tudok rárakni.
Egy teljes diszkográfiának a része, a többi albummal nincsen gond.
Winamppal használom, ott azt tapasztaltam, hogy bár bekerül a media librarybe a kérdéses album, fel is teszi a podra, de a lejátszó a kérdéses számoknál pár mp gondolkodás után a következőre ugrik. Ezután feltettem itunes-t is, az viszont még csak bele sem hajlandó rakni az albumot a media libraryba, mintha nem is létezne számára.
A vicc az egészben, hogy az album SEMMIBEN nem tér el a diszkográfia többi albumától, albumcímben, fájlnevekben semmi olyan nincs ami a többiben ne lenne, az mp3-ak belsőinfója dettó mint a többié, még a fájlok adatai is megegyeznek... sőt ugyanabból a forrásból származik, mint a többi.
Amúgy valószinűnek tartom, hogy valami apple hülyeség, mert a winamp még kezeli rendesen, de ahogy apple termék kerül a képbe, (ipod v. itunes) onnantól halott ügy.
Nincsen valakinek hasonló tapasztalata
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem: hugom nekem adta az ipod mini-jét, mert ő vett egy újjat.
Semmi baja nincsen, csak nem sokat bír az aksija, ezért vennék hozzá újjat ebay-en.
De sok eladónál látok olyat, hogy: kompatibilis a következő p/n -ekkel: EC003, EC007 stb.
Az enyém hátulján az egyetlen azonosító ami a product number lehet:
Model No: A1051
Most akkor nekem olyan aksit kéne keresnem ami ezzel kompatibilis? ha mást vennék nem menne bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest