Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Sürgős segítséget kérek!
A lényeg: eltűntettem az 50GB-nyi mp3 gyűjteményemet. Az a 20gb maradt, ami az ipodon van. Na most van rá mód, hogy visszamásoljam a vinyóra? -
neongorack
senior tag
válasz
neongorack #297 üzenetére
Megoldódott a problem, csak kicsid lámoid voltam az elején és ezért nem sikerült felmásolnom a cuccokat!
-
neongorack
senior tag
Végre megkaptam az iPod shuffle-et és nemtom használni...bazz!
Ráraktam a zenét, egyszerűen csak bemásoltam TC-vel a főkönyvtárba, de nemjó! Van valami olyan amit tudnom kéne, ahoz, hogy beindítsam, aku fel van tölte az nem baj!
Meg gondolom úgy kell bekapcsolni, hogy egyszer megnyomom a playt! -
Batman
őstag
Hellosztok csináltam egy butaságot.
Szükségem volt a helyre az ipod-on , és azon a gépen nem volt itunes, ezért csak ugy simán töröltem róla minden zenét.
Ráraktam a gépemre és az intunes a köv hibaüzenetet adja: [link]
Reseteltem az ipodom , minden adat tőrlődött, frissítettem a softverét és még mindig.
Valakinek valami ötlet?
köszi -
Deluxe00
senior tag
Mi lehet az a dolog, amit enable disk use állapot mellett nem tudsz feltenni az iPodra, és ehhez commander kell?
-
Loader
tag
Hali!
Nem tudjátok, hogy miért csak 6-700k/s -el tudok commanderben az iPodomra írni? Az olvasással nincs baj (3-6 MB/s). Ez a 4 gigás (nem mini). Az iTunse-al pikk-pakk felmegy többszáz mega. Ha 1.1-es USB-re dugom, akkor ott hozza a max.-ot (~1MB/s).
5let? -
szpedro84
csendes tag
Hali!
Hallottam utángyártott iPod hálózati töltőről. Tud valaki valamit róla? Van? Nincs? Mennyi? Hol? Milyen?
üdv!
szpedro84 -
Dean
tag
Sziasztok!
IPOD videora camera connector-ral probálom csatlakoztatni a fényképezőt mire kiderül, hogy a gép nem támogatott (igen régi modell).
Van-e valakinek tapasztalata USB kártyaolvasóval.
Azzal megy? Vagy annál sem mindegy milyen?
Az Apple oldal szerint a támogatott protokolok:
PTP
Type 4 (or Normal)
Mass Storage
Általában a kártyaolvasó specifikációk nem tartalmazzák ezt az infót. Vagy mégis?
Köszi! -
leewi
aktív tag
válasz
Bady Endre #279 üzenetére
1. NEM
2. NEM
fekete egyelőre csak 3 lejátszó van..apple koncepció a fehér..csak viszonylag nagy igény van a fekete változatokra..
majd talán idővel.. -
leewi
aktív tag
válasz
duracell89 #278 üzenetére
sztem csak egyedileg rosszul jártál..
ebblől nem szabad nagy általánosítani..
a sok hibáról meg annyit, hogy nagyon rövid idő alatt kellett nagy mennyiséget elállítaniuk..namármost itt jön a nagyszámok törvénye vagyishogy akármennyire is figyelnek lesz hibás..a fülhallgató egyedi eset, ott egy szériát b@sztak el..de azt cserélik is normális helyen..(kivév A4)
sztem nincs gond csak annyi mint más esetben.. -
Bady Endre
csendes tag
Hello
Kérdéseim lennének az új video ipodról, méghozzá a fekete változatról.
1. A fekete ipodhoz fekete dock-ot adnak?
2. A feket ipodhoz fekete fülest adnak?
Jó ezek csak esztétikai dolgok , de azért érdekelne, mert sehol nem találtam erre vonatkozó infot. Előre is köszi -
duracell89
senior tag
Hát a 4 hónapos minim halott...
Pár napja lemerülgetett folyamatosan, hiába töltöttem, akár töltés közben is képes volt lemerülni, és most már be sem kapcsol. Irany a szerviz.
Köszönjük apple a kibírhatatlanul szar minőségű termékeket (nano kijelzo, 1,2gen akksi, ipod füles szeriahiba stbstbstb), magas áron.
Amint kijött a szervízből eladom.
Ha most visszaemléxem, milyen lelkes meg boldog voltam mikor meg tudtam venni. Az árát ötszörösen visszafizette az Isten fejfájásokban, és idegeskedésekben.
Nem akarok általánosítani, lehet hogy egyedi eset, meg hogy a többi apple termék nem ilyen, hát nekem ez jutott.
Nem mérges vagyok, szomorú.
Szerk.: Azt kifelejtettem az elejéről, hogy ez már a 3. szervízlátogatásom lesz vele kevesebb mint 4 hónap alatt.
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
elnézést hátha valaki csak ezt olvasgatja
ORIDZSINÁL iPod TÖLTŐ ELADÓ..7.000 huF -
ellington
tag
szpedro: mikor veszed meg a sony-t?
-
Cobain
tag
válasz
Deluxe00 #268 üzenetére
értem, csak az a baj, h a windows nem ismeri fel, mint ipod, csak mint egy cserélhető meghajtó, amit ráadásul meg se lehet nyitni, mert kiírja, h a lemez nincs formázva. a restore-t is próbáltam már, és még mindig semmi
nincs valakinek valami ötlete?
ui.: amikor megnézem a menüjében az about-ot, ott azt írja ki, h capacity: 91,1 mb, available 173 mb...ja és songs: 0 (pedig rajta van elvileg 8 gigányi zene) -
skeet
csendes tag
Hi van eladó iPod Photo 40 GB-os vadonatúj, bontatlan doboz, minden tartozék, 1 év világgari!
Kikiáltási ára 75000 Ft (nyitottam ilyren topicot Bolhapiacon akit érdekel, oda is lehet írni) -
-
Cobain
tag
Helló!
Úgy néz ki elromlott az ipodom
4. generációs, nem színes. Fogalmam sincs hogy mi baja van és hogy mitől. Egyszerűen nem érzékeli a számokat, amik rajta vannak, és amikor rádugom gépre, az itunes nem ismeri fel...ilyenkor mit lehet tenni? Szervizben tudnak vele kezdeni valamit? Garancia már nicns rá.. -
Bikerman
aktív tag
Nekem egy problémám lenne vele...
Az lenne, hogy egy fél órát ment a Video iPod és utána megállt a menüsorban. Hiába görgetem semmi... Ki se tudom kapcsolni. A töltő hűromnegyeden van. Nem tudom mi a baj? -
ellington
tag
és az ilyen cuccokra nincs garancia, ugye?
-
leewi
aktív tag
válasz
szpedro84 #259 üzenetére
hmm..
fura vélemény..De akkor egy kicsit kontra is, hogy ne csak negatív dolgok legyenek..
Az hogy mi mennyire dárga talán a mi kis hazánknak köszönhetjük..mert, hogy nyugaton majdhogy minden feleannyiba..de ha nem is akkor is olcsóbb valamivel ez számomra érthetetlen ill. nagyon is érthető..
sok példám van de elég egy is..egy egyszerű gumi tok a nano-hoz nálunk nagyon sok ideig nem is volt kapható..így kicsit kutakodtam (eBay) és pottom 1.800 Ft-ért KÍNÁból házhozjött egy jó kis tok + fóliák (elő és hátlap) ja és még egy kis törlő kendő is..innentől lehet azon gondolkodni hol is tartunk..?
Nekem speciel nem tetszik a ''nagggyon'' kicsi..valahogy nem az igazi formára..a kijelző se nagyon meggyőző..de hangzásügyileg nem ismerem..
iPod hangzásáról pedíg én csak pozitívat tudok mondani..elötte egy iAudio-m de hangügyileg egy szinten vannak..
Fülhallgató:
A gyári valahogy nem az igazi..szép fehér meg mindenki tudja mid van de kicsit alul teljesít..amivel én használtam a minit az egy SONY MDR-EX71-es volt..ég és föld..
Most nano birtokos lettem..ehhez már az apple in ear fülest kaptam s örültem is mert gondoltam ha már a sony olyan jól sikeredett akkor ez is..DE..
Attól eltekintve, hogy hangzásban kicsit jobban tetszik mint a sony (nem olyan mély)..azok a gumik amit hozzáadnak ISZONYAT POCSÉK darabok..nem tudom, hogy csak a gumi anyaga vagy maga a formája is de nekem valahogy mindíg kiesett a fülemből..meg mostanság hidegben még rosszabbul viselkedik..
s ekkor jött a ''villanykörte'' fogtam és ráraktam a sony gumiját az apple in ear-ra..eredmény: egy Nagyon jól szóló és most már ergonomiailag is TÖCKÉLETES fülhallgató (legalábbis számomra)..
de egy sorban a lényeget összefoglalva: vegyél egy sony mdr-ex51-est és HAppY leszel -
szpedro84
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten Londonban jártam, és valahogy annyira megkapott a sok fehér fülhallgatós ember látványa, hogy vettem magamnak egy nanot. Én egyáltalán nem vagyok ilyen divatcuccos gyerek, de vhogy mégis sikerült megvetetni velem azt a sz**t. Szóval előtte egy Samsung YP-T7-em volt, tudjátok a ''nagggyon kiccsii'', tökre elégedett voltam vele: szép dizájn, tökéletes hangzás, rengeteg extra, jó tok, ergo nem sérülékeny. Mindegy. Most már nano van...Csalódva tapasztalom, hogy a hangzás meg sem közelíti a samsung kütyüjét, borzalmasam sérülékeny, úgyhogy vettem mellé egy marhadrága tokot, hátha így nem megy gajra egy hét alatt. A külalak valóban elképesztő, nade az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen luxus bigyó, egyszerűen sz*rul szól?!! Higyjétek el volt már a fülemben rengeteg féle lejátszó, és az iPod nemhogy nem a legjobb, de messze elmarad a minőségi hangzástól. Szerintem ez felháborító. Most nézegettem ezeket az in-ear fülhallgatókat, amit persze 12000ért vágnak utánad... Ha esetleg van valakinek olyanja, legyen szíves írjon a tapasztalatairól. Abban bízom, hogy attól jobb lesz a hangélmény. Összehasonlítottam pár fülhallgatót, és közülök az iPod gyári volt a legalja, a 3000 ftos Sony odavágja 2x
(( Sajnos.
Üdv!
szpedro84 -
hehehehe
tag
hali
nekem van egy icipici problemam az ipodommal...nemtom talalkozott e mar valaki ilyennel.szal fenn van a gepen itunes manualis frissites van belove mer a gepen nem tarolom a zeneket csak az ipodon.fenn van mellette winamp es inkabb azon birizgalom az ipodom mer gyorsabb kenyelmesebb meg ilyenek...na tortent hogy hallgattam a zenet hazafele..idertem radugtam a gepre es lass csodat winamp nem latja...hmm...itunes sem latta...leveszem nezem mi lehet es azt jelzi hogy nincsenek rajta zenek.semmi.kicsit megijedtem hogy ugy 12 giga zenet elszort ugyhogy visszadugtam megneztem windows intezoben de ott siman fenn voltak a zenek...restart nem segitett le kellett szednem manualisan a zeneket, ujrainstallalni a szoftvert es visszatolteni a zeneket...
na ez tortent 3-4 honapja, 2 honapja es most.most volt a 3.
mitol lehet ilyen hiba?van valakienk valami otlete?
jah ez egy 30 gigas ipod photo...es altalaban tele van...nem a legjobb esti program 30 gigat ide oda masolgatni usbvel...
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
válasz
Papa-Georgo #251 üzenetére
Irigykedni csak akkor irigykednék ha elérhetetlen lenne számomra
De szerencsére nem azMindenképpen lesz, csak azon gondolkodtam h megtartsam-e a U2-t mert nem használnám
Viszont nagyon ritka és nincs szivem megválni töle.Föleg nem 50ért
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Papa-Georgo #248 üzenetére
Énis 50-re gondoltam
De amúgy lehet nem fogok megválni töle mert azért ez eléggé ritkaság számba megy
Viszont új 30 gbos feketét gravírral szeretnék -
GP-Sz
senior tag
válasz
Papa-Georgo #247 üzenetére
Nem tudom, ha úgy van megoldva, ahogy a nanonál, akkor elég béna
(és hogy lenne másképp, amikor ugyanaz az iTunes
) Bár engem nem foglalkoztatott különösebben a téma, de azért egyszer megnéztem. Alapból én sem jöttem rá, úgyhogy megnéztem valami manualt. Valahogy úgy megy, hogy az iTunesban az ipod optionsben van egy képek fül és ott kell a képeket feltenni.
-
Papa-Georgo
senior tag
Hello!
Nos, nagy iPod guruk...kis segítségre lenne szükségem. Zenéket már feltoltam, meg videot is, konvertálgathatom dögibe őket...
Viszont, képet még nem sikerültazokat mien formátumban és hogyan tudom feljuttatni rá?
-
Deluxe00
senior tag
Májusban vásárolt iPod U2 Special Edition(Nem színes kijelzös változat) 20Gbos, elvileg ez limitált széria, a szines már nem.
Mennyiért kellhet el? -
Papa-Georgo
senior tag
Megvan az új Ipod videom..gyönyörű darab
most barátkozunk...
-
asimov
aktív tag
Megoldódott!
-
asimov
aktív tag
Felteszem itt is, mert isten tudja mióta megy így szegény ipodom...
Szóval, az ipodom ma reggel megmiccelt, és bejött valami diagnostics menü...
Annyit kéne megtudnom ebből hogy lehet kilépni.
Elöre is köszönöm!
Asimov -
gti16v
őstag
sziasztok,légyszi segitsetek,mert nem szeretném ezt az ipod ot a földhöz vágni..........tehát vettem egy ipod od közép kategoria lehet (4gb).nem kaptam hozzá szoftware lemezt igy letöltöttem hozzá az eph pod ot,minden tök jó nak tünt ...látja az xp....de bármit felmásolok rá(mp3 at)azt nem látja az ipod illetve ha a pl notes fájlba másoltam ott végülis látja de nem játszja le.....a kérdésem hogyan ekll rá a legegyszerübben mp3 rá másolni amit lát is+le is játszja ,és mondjuk a helyén van a music mappába(ilyet nem is találtam abban amikor a pc-n keresztül turkáltam az ipod mappái közt.....elöre iskösz a segitséget
-
GP-Sz
senior tag
Én nem mondtam, hogy nem jó az ipod. Azt se mondtam, hogy senkinek nincs rá szüksége. Szerintem elég világosan fogalmaztam. Akinek nem kell 4Gnél nagyobb kapacitás és nem akar videózni, az ne vegyen. Nem értem, mi a probléma?
A telefon meg nem rossz ötlet egyébként, hosszú távon értelmes is, de jelenleg még nem. A telefonom + nano együtt sincs annyi, mint egy mai okostelefon, se árban (főleg, ha még egy nagyméretű microsd kártyát is veszek, ami ráadásul jelenleg még nincs is 512M-nél nagyobb), se tömegben, úgyhogy ez nem volt alternatíva. -
sbazsi
veterán
arra még nem gondoltál, hogy kocsiba is lehet használni?
vagy nyaralásnál nagyon jó szolgálatot tehet, képek feltöltésére, zenehallgatásra, stb...
és az autóban baromira mindegy, hogy mekkora...
akinek a 60 gb-os nagy, az miért nem vesz olyan telefont, ami jól játsza az mp3-at, és hozzáa egy nagyobbacska memóriakártyát? még ennyit sem kell cipelnie... -
GP-Sz
senior tag
válasz
Deluxe00 #233 üzenetére
De, meg azért is, mert gyengébb akku van benne. Meg kisebb a kijelzője. De zenehallgatásra tökéletes. Két oka lehet, ha valaki sima ipodot vesz és nem nanot:
-videozni akar
-több kell neki, mint 4G
Ha a kettő közül egyik sem áll fenn, akkor minek cipeljen egy 3-4x akkora lejátszót?
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Nem tom 5 gbnál több még nem volt rajta igazábol...szal nekem böven elég!De sztem a legtöbb embernek elég a 20!Ezért jók az uj iPodok, mert 30 gb, holott a 20-at sem használják ki de ez igy még imponálóbb, viszonylag(eléggé
) slim-re sikeredett nagyobb kijelzö...Aki iPodot vesz az ne nanot vegyen, hanem 30 gbos feketét sztem
-
Papa-Georgo
senior tag
ejj bazz...ha elöbb szóltál vlona...az a gond, h mostmár enyém megjött csávóhoz...és mégegyet berendelni márnehézkes lenne, meg ígyis már túl sokat kértem tőle, tök rendes volt.
De ha gondolod, keresd meg Bash-t itt PH-n, mert ő tud sehgíteni benne, h küldjön iPodot....csak akkor ok. jön még rá....
De most azt nézzük, h enyém átsázmolva 68-ba van...erre max. utalás + pk-val 7-8e jön rá...
max. 78-ból tudsz hozatni 30-ast, illetve értelem szerűen 60as anyival több 100$...mert az ugye 399$.... -
sbazsi
veterán
válasz
Papa-Georgo #221 üzenetére
nem tudsz hozatni mellé egy 60 gigást is?!
-
Razor1
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #221 üzenetére
fekete rulez. komolyan mondom ebben az új modellfrissítésben ez a legjobb h végre nem csak fehéret árulnak
-
Papa-Georgo
senior tag
Dec. 18.-án érkezik, Fekete iPod Videom-m gravirral, 30Gb-osan. USA-ból 317$ Összesen...
-
Gordiann
őstag
Hát a 30Gb-os 79.000Ft. körül van ugyebár...
De azt mondom megéri ennyiért.
De komolyan valami hihetetlen az a kijelző, meg a kezelése is pont el van találva.
A nano is nagyon jó, meg minden, de a kezelése nem jött be, mert elég labilis a picisége miatt. Miniatűr kézimunka -
ellington
tag
hol lehet pesten apple fülhallgatót venni? gonodlom az apple boltokban. de hol vannak ezek? és kábé mennyibe kerül?
-
Gordiann
őstag
MediaM-ban kézbe vettem a videós ipodot, és hát teljesen lenyűgözött...
Hát az a kép, meg a lapossága, meg minden....30/60Gb...stb..
TÖKÉLETES. pont.
De sajnos nincs rá pénzem -
-
sbazsi
veterán
és ha usaban / canadaban veszem, a gari akkor is jó?
-
GP-Sz
senior tag
Hát az fix, hogy annyit nem lehet spórolni, mint ha az usaból rendeled. De azért lehet. Ha mutatsz egy itthoni boltot, ahol számlásan (merthogy szvsz ha nincs számlád, akkor a világgar sem ér semmit, mert nem tudod igazolni a vásárlás időpontját...) kapok ipod nanot 59ért, akkor meg fogok lepődni. Merthogy én annyiért vettem Németországban. Igaz, hogy egy haverom hozta el, de itthonra is csak plusz 10 euro lett volna.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile (ARPG)
- Monitorkalibráló eszközök
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- További aktív témák...
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával