Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Ebayről megveszed és kicseréled magadnak, nem olyan nehéz szétszedni. Monitorozni nem tudod a vinyót, a vezérlő semmilyen állapotlekérést nem biztosít. Egyébként nekem van egy 2006-os Classicom, szerencsére eddig semmi baja, nagyon jól bírja a vinyó és az aksi is, pedig napi szinten használom.
-
whited
addikt
Sziasztok
Korábban már érdeklődtem iClassic iránt, és azt szeretném kérdezni, hogy ha tönkre menne esetleg a HDD benne ha veszek és később használom, akkor tudom cserélni / cseréltetni? -
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyannal találkoztatok már hogy egy Ipod Shuffle lejátszón a csíptető tönkrement és nem zár?
-
padi68
senior tag

király vagy!!!
-
padi68
senior tag
Sziasztok, win 8 alatt próbáltam ipod classic-ot futtatni, de a kütyü lefagyott...
Hogyan lehet visszaállítani?
Sajnos nem is ismeri fel, a készülék búg és bekapcsolva maradt, de semmire nem reagál..... van itt restart?
Köszönöm
ipod classic A1238
-
Zolly444
aktív tag
Üdv. Adott egy iPod classic aminek nem akar érzékelni a "menu" gombja.. Van valami alternatíva, hogyan juthatok ki a menübe? Állandóan a most játszottba ugrik, akár mit csinálok.. Jó lenne ha tudnám használni(most kerestem elő) de ez így nem valami jó..
-
daczkó
aktív tag
Üdv.
Találtam 2db (azt hiszem) negyedik generációs ipod shuffle-t. Jelenleg nincs adatkábelem hozzá (rendeltem, épp érkezik), és olyan kérdésem lenne, hogy ezek csatolva vannak-e az iTunes-hoz vagy valami? Ha igen, lehet-e valamit kezdeni a kütyükkel? (Sosem volt apple termékem, és nem vágom a témát).
-
Kis Joe
senior tag
Valakinek akadna egy hulla 1st gen ipod touch alaplapja?
Domonkos8: Rockbox nekem nem jött be, sokkal kellemesebb a felülete a gyárinak. Hangminőségben én nem éreztem javulást és elméletileg a nem is kellene hogy érezz. EQ-t szedd le és normálisan fog szólni szerintem. Vagy hardver probléma. A classic ipodoknál a jack hiba elő szokott fordulni és van amikor gagyi kínai alkatrészt használnak fel.
-
Domonkos8
tag
Sziasztok!
Most nemrégiben vásároltam magamnak egy ipod clssic 80gb-ot (6 gen). Viszont nem vagyok teljesen megelégedve a hangminőséggel, ezért a segítségeteket kérném:
1, Milyen alternatív operációs rendszerek vannak rá? Úgy hallottam, hogy van Rockbox, aminek jó hangja van, és képes flacot is lejátszani ( ez nagyon fontos lenne számomra, mert a zenéim abban vannak). De ezen kívül milyen lehetőségem van még?
2, Ha át akarom konvertálni a flacot apple losslessbe, akkor milyen JÓ konvertáló programot használjak ( már próbálkoztam párral, de elég silány minőségben hozta ki a számokat...)
3, Ha mégse a gyári op marad rajta, hanem mondjuk a rockbox, akkor hogyan kell telepíteni, egyáltalán ipod classic 6 ra van? És ha nem ios, és nem rockbox, akkor milyen más lehetőségm van?
Most hirtelen ezek jutottak eszembe, kérlek segítsetek minél hamarabb, mert kezdek félni, hogy rossz vétel volt...
-
sgergi
veterán
Én napi 2,5-3 órát használom, 5 napon keresztül, általában elég csak hétvégén rádugni töltőre.
Linux alapú OS-ről még nem is hallottam, szerintem teljesen jó a gyári is, csak nagyon ritkán fagy le.
Futni nem szoktam vele, de nagyon sokat sétálok, néha rövidebb szakaszokon van futás, soha nem zavarta még meg a vinyót. -
whited
addikt
üdv
mi a véleményetek, meg szabad manapság még venni iClassic-t, vagy azért a pénzért már inkább egy jobb touch vagy nano?
Ha szabad akkor min hányadik gen-t vehetem meg ? -
Nigér
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok.
Van egy 160Gb-os Classicom, és erről szeretnék a számítógépemre visszamásolni Itunes-szal rátett albumokat.
Tudnátok ajánlani ehhez progit, segédeszközt?
Előre is köszönöm!
-
csurenzoo
aktív tag
Üdv !
Van egy 2. generációs shufflem, ha a gépre rákötöm rögtön leformázza magát, itune-sal meg csak automatikus kitöltéssel tudok rá zenét tenni. Régen simán ment, hogy amit szerettem számot áthúztam rá, de most megőrült az itunes és még formázza magát a shuffle

Próbáltam újabb verziót rakni, de nem lett jobb. -
tomee007007
addikt
válasz
xperiasigi
üzenetére
Én már egy ideje nyüstölöm az 5th gent. Jók a tapasztalataim. Lassulást soha nem tapasztaltam, lefagyást mondjuk igen, olyan 3 havonta 1x. Problémám nincs vele, az aksi is nagyon jó: készemlétben szinte semmit sem merül, játékkal kibír 4-4,5 óra kijelzőidőt, vegyes használatban pedig olyan 7-8 órát. Zenehallgatásnál 40 órát.
-
xperiasigi
őstag
sziasztok
az aktualis ipod touchrol erdeklodnek..mennyire megbizhato? Lassulas vagy egyebb problemak vannak e vele nagy altalanossagba? Esetleg mikor varhato ujabb gen.? Koszi
-
vasi89
őstag
Hello!
2 kérdés.
Custom EQ-t tudok valahogy csinálni? Az h itunesban beállítok egy azonosat minden zenére azt ismerem de más megoldás nincs? Tárhely hiányában jó lenne kikerülnöm az itunest mert külső HDD-n tárolom a zenéimet. Viszont a gyári EQ-k nekem nem játszanak.
Illetve 4. generációs ipod, most bontottam ki de magánembertől vettem akinek a szekrény aljában volt. Beregisztrálva sohasem volt és felajánlja h regisztráljam be. Viszont semmiféle eredeti számlám nincs róla, fogalmam sincs mikor kaphatta az előző tulaj. Most ha beregisztrálom február elsejei vásárlásra gondolom semmit nem érek vele mert nincs róla számla.
-
Nagynozi
aktív tag
Hogy lehet pendrive módba rakni az iPod-ot?
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Van két gépem. A: Windows 7 ( ez a régi gép ) rajta iTunes és a zenéim.
B: Windows 8 ( új gép ) szeretném ide átrakni a zenéimet.A probléma az, hogyha új gépen próbálom az itunes-ra dugni az iPod-omat, akkor törtli róla az összes zenét, azt szeretném, hogy ez ne történjen meg. Segítsetek ha tudtok. Köszönet!
-
whited
addikt
üdv
most szeretnék venni egy shuffle-t és szeretnék hozzá venni fülhallgatót, lehetőleg "agybadugósat", ha lehet az extreme digital-ban.
Mit tudnátok javasolni ami spec ehhez a lejátszóhoz való és 5-6k lenne rá a keret össze

-
Domonkos8
tag
Sziasztok, nézegettem a neten használt ipod classicokat, és találtam egyet (80gb),utána néztem a neten a modelszámanak(MB147) és kidobott pár 6genes találatot, de mikor megkérdeztem az eladót azt mondta 5ge... Tudnátok segíteni, melyik?
-
sasa134
addikt
válasz
Sziti.peti!
üzenetére
Köszi! meg is próbáltam, de frissítés során dobott egy 3014-es hibát... iTunes-t frissítettem a legújabbra, újrapróbálkoztam, de ugyanaz: 'Ismeretlen hiba lépett fel 3014. Az iPod nem állítható vissza'
Úgy tűnik, sikerült kinyírni az ipodot. Ilyenkor mivan?

-
tomee007007
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Az 5. gen elvileg 40 órát. De pl. csak játékkal kerek 4 órát bír, netezéssel olyan 7,5 - 8 órát. Készenlétben szinte semmit sem fogyaszt a készülék.
-
freelanced
addikt
Hello! Mit lehet tudni a legújabb iPod Touchról? Meddig bírja az akkumulátor ha csak zenét hallgat az ember?
-
sasa134
addikt
Sziasztok, évek óta egy 2g iPod Touch -ot használok, ami egy JBL dokkolóban ülve teszi is a dolgát, de írtóra be van lassulva, valahogy újra kéne húzni a software-t. Nem baj ha a tartalom elveszik, majd feldobom újra a zenéket. Mi ennek a legegyszerűbb módja? Köszönöm
-
Osynho
addikt
válasz
Sziti.peti!
üzenetére
Jó áron vettem, gyakorlatilag pendrive-ot helyettesít, azzal a különbséggel, hogy így lossless zenét is le tudok játszani a kocsiban. Mondjuk az itunes kikészít.

Semmi áruk nincs, valóban, ahhoz képest nagyon jó hangú cucc. Költeni sokat nem szeretnék rá, nem is zavar a kijelző hibája, csak terjeszkedik a csík, nem tudom mekkora lesz.

Köszönöm az ajánlatodat, de Veszprém elég messze van tőlem.
Youtube videók alapján gondolom meg lehet csinálni. -
Sziti.peti!
csendes tag
Mert a kijelzőben van a világítás. Ha nem zavar, szerintem ne foglalkozz vele. Ezt nem érdemes eladni. Az egyik legjobb lejátszó, és ahhoz képest még jó kijelzővel is csak max 15öt kapnál érte. 3-4 ezerért lehet kapni kijelzőt. Nekem is szokott lenni használt, de most sajna nincs. ha esetleg befut egy szólok.
http://olx.hu/hirdetes/ipod-5-5-gen-video-kijelzo-2-db-ID2P3UX.html#74a4ae8b45
most találtam.
Szívesen kicserélem neked, ha megveszed. Párat már csináltam.
Üdv. -
Osynho
addikt
válasz
Sziti.peti!
üzenetére
És miért csak világítással produkálja? Mennyi bele egy kijelző? Ebay-esek is jók? Igazából nem zavar, kocsiban használtam, rá se nézek az esetek 99%-ában. Viszont eladni nehéz így. :/
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van egy iPod Classic 5-öm, 60gb-os. Egy kijelző hiba kezdett jelentkezni pár hónapja. Egy kis vízszintes sor a kijelzőn, ami normál fényerőnél jelen van, amikor elhalványodik, akkor eltűnik (elég karcos szegényke, nem az én művem, így vettem
). Ez a vonal elkezdett nőni jelenleg majdnem végig ér a kijelzőn. Mi ez, hogyan javítható? 
-
TBMC
addikt
sziasztok!
baratnomnek vasaroltunk hasznaltan egy ipod shuffle 4g.t
kerdesem lenne hozzatok, hogyan lehet kikapcsolni?
mert hiaba allitom off allasba a kapcsolot, u.ugy mukodik, indul tovabb a zene ha megnyomok rajta barmit.
ha pedig folyamatosan nyomom a play gombot ugye lezar, de az esetben is hiaba az off kapcsolo, mert u.ugy folyamatosan villog a led visszajelzoje.elore is koszi!

-
Livius
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Az egyik töltő egy Apple A1070 W008A130 (FireWire kábeles) amiről érdekelne, hogy jók-e a fent említetthez is, és esetleg iPad-hez, a másik pedig egy Apple A1205 (USB kábeles).
[link]
Erről a linkről azt már beazonosítottam hogy az USB-s töltőt azt a legelső iPhone-okhoz is adták már, de a FireWire kábeles 12V-ot ad, ami nekem nem tetszik, mert manapság az USB-s töltés 5V-ot ad át.
-
Livius
őstag
Az iPod töltők és adatkábeleik használhatóak iPhone-okhoz is, akár a mostani újakhoz?
-
sgergi
veterán
2. Amikor csatlakoztatod az ipodot a géphez, akkor iTunes-ban is megjelenik. Ott kiválasztod az eszközt, majd a zenék fülön kiválasztod, hogy mit szinkronizáljon: játéklistát, előadót, műfajt, albumot, stb. Utána a jobb alsó sarokban rányomsz a szinkron gombra, és felmásolja a zenéket.
Te nem tudod csak simán drag and drop-pal feltenni ipodra a zenéket. -
padi68
senior tag
Sziasztok, mi lehet a gond?
1. 2 laptop van a családban és az magyarhonban lévőre telepítettem az itunest/ működik is, viszont a németeknél lévő laptopnál miután elindítom a progi telepítését a végén kiírja hogy létező program és megáll a telepítés...
viszont a gépen sehol sem találom....
2. hova és hogyan és milyen formátumban kell zenéket feltölteni? sajnos a gépen látom a mappát az ipodon viszont nem....
ipod classic 160gb

-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok
Szerintetek egy ipod touch 2 megér 8000 ft-ot? -
Kis Joe
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én csak hivatalos partnertöl vennék újat, korrektebb a gari ügyintézés általában
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Gondolkozok Ipod Touch 5. gen vásárlásán. Ilyen szempontból mennyire lehet problémás pl egy gsm boltos beszerzés? Vagy szigorúan hivatalos partnertől?
-
hokkkenek
csendes tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
Köszi!
Megnéztem és a gyári szám után kéri a vásárlás dátumát. Mikor ezt is megadtam, azt akarja, hogy mutassak neki bizonyítékot a vásárlásról, vagyis blokkot, hogy regisztrálhassák a terméket. Azt is írják, hogy a warranty a regisztrálástól függetlenül él.
Gondolom ezek nem jelentenek jót...
-
polimorf
tag
Sziasztok.
Windows 8 64bit-re tud valaki működő drivert?
Ugyanis van egy ipod shuffle mp3 lejátszóm és a rendszer nem ismeri fel. Már telepítettem a legújabb itunes programot, de mégsem működik. Pár másodpercre felismeri, aztán hibajelentést ír. -
hokkkenek
csendes tag
Sziasztok!
Idén márciusban hoztam páromnak egy Ipod Nano-t 7-edik generációsat az USAból.
Kb 2 hete elkezdte csinálni a következőt:
Mikor be van dugva a jack, és kicsit megmoccan/megcsavarodik netán meglökődik, egyszerűen leáll a zene. Mivel ha kihúzom a fülest, magától megállítja a zenét, úgy gondolom, hogy valami csatlakozó hiba lehet, és mikor kicsit megmozdul a jack, akkor azt hiszi, hogy kihúztam ezért állítja le a zenét. Reseteltem és frissítettem, nem segített.Mivel a blokk már nincsen meg, garisan nem fogja nekem senki megcsinálni...
Esetleg van valakinek ötlete, tanácsa? Illetve szerintetek kb mennyibe fog kerülni a javítás/megéri-e egyáltalán? -
Sakab
senior tag
Sziasztok, 2 hete vadászok tokot a 160as Classicomhoz, nincs nagy elvárásom. Oldalra nyiló flippeset szeretnék, találtam többet is ami szóba jöhetne, de azok gyártását vagy beszüntették vagy nincs raktárkészleten és nem is lesz a közeljövőben. Ebay, amazon, dx, aliexpress meg minden mást végig néztem de semmi.
Valaki esetleg tudna valami oldalt ajánlani ahol találhatnék tokokat? Konkrétan ebbe lettem beleszerelmesedve, de nem találtam olyan oldalt ahol meglehetne rendelni.Belkin Leather Folio Case For iPod classic

Fehérbe feketébe is tökéletes lenne.Vagy akár ez is jó lenne:

-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Kaptam nemrég egy iPod shufflet amire most szeretnék zenét feltenni. Még soha nem volt semmilyen almás termékem, így túl sok tapasztalatom sincs e téren.
Ha jól tudom, ahhoz hogy zenét tudjak rámásolni, először telepíteni kell az iTunes progit. Ez meg is történt, viszont ha szeretnék zenéket betallózni a gépről az iTunesba, akkor a "Média keresése" funkcióval minden létező zenét berak ami a pc-n van.
Mivel az asszony számára szeretnék zenéket rápakolni (és az Ő ízlése teljesen más mint az enyém) így egy külön mappába raktam a számára összeválogatott dalokat. Viszont mivel az iTunes mindent bepakol, így ez a kb 100 szám keveredik az én 10-12000 dalommal amiből nem sok kedvem van egyesével kiválogatni az Ő számait.
Kérdésem, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy az iTunesba csak egy adott mappából kerüljön be zene, ne a teljes gépről? -
Kis Joe
senior tag
-
X@b3e
addikt
Sziasztok, 160Gb-s IPod Classicba ZIF PATA meghajtó van? Mert megdöglött, és sos kellene cserélnem. Ez jó lehet hozzá?

-
maki12
senior tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
Szia! Köszönöm a segítséged, de nagyon elkeserítő a helyzet. Ma sikerült hozzá szereznem egy dokkolót, azzal próbáltam tölteni, illetve rádugni a gépre. Sajnos nagyon lassan tölt, (lehet hogy sehogy) és a gép sem ismeri fel bármit csinálok. Windows 8.1 64-bit et használok, lehet hogy ez a probléma. Van regisztrált apple accom, de ha rádugom akkor megse mozdul se a sajátgépbe, sem az iTunesba. Próbáltam Disk Mod-ban is csatlakoztatni, arra sem reagált. (Igaz, egyszer valamilyen illesztőprogramot telepített.)
-
maki12
senior tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
Köszönöm a segítséget!

Még annyi kérdésem lenne, hogy ha google szerint jól sejtem akkor mb029-es modelszámmú classic elég régi lehet.
Szerinted egy komplett külső burkolat csere, (Elől az egész fém előlap, illetve kijelzővédő + hátlap) megérné e? Érdemes-e erre költeni? Ezeknek az aksilya elég problémás ha jól tudom. Azt is kéne cserélni? -
maki12
senior tag
Sziasztok!
Látom már elég rég nem volt itt aktivitás, de azért megpróbálom.
Egyik ismerősöm taxis, és egy kedves holland családot vitt ki a reptérre. (hazautaztak)
De az IPod-jukat ott felejtették a kocsiban. Tudom hogy ez itt tilos, de ha valaki ért hozzá és segítene akkor szeretném szétválasztani a régi accountjával. (A barátom nem tudja mire veló, 60 körüli és nekem adta
)
Ipod CLassic 80GBKöszönöm!

-
Kis Joe
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Az is lehet nano és classic is....
De ha a switch vagy a bekapcsoló gomb rossz esetleg a switch van elhúzva akkor azt restore nem fogja neked kioldani.... -
Kis Joe
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe
üzenetére
Milyen iPod? Van egy "billentyűzár" elhuzóka általában a tetején.
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy használt ipod, amit most vettünk.
Felraktuk a gépre tölteni és zenéket másolni rá. Miután lecsatlakoztatjuk a gépről, ezt írja ki "Ok to disconnect." , a képernyő fehér és nem reagál semmire. A bal felső sarokban, egy lakat jel van, ezt, hogy lehet feloldani ? -
peugeotmate
addikt
Sziasztok,
ha van valakinek egy felesleges iPod fülese, de megválna tőle, az dobjon meg egy privivel légyszi!
Köszi! -
csurenzoo
aktív tag
Sziasztok !
Van egy 2. generációs ipod shufflem. A dokkolója mindig be van dugva a gépbe, a készülék csatlakozáskor elmegy a kép (vga lekapcsol ? )
. Újraindítás után általában rendesen megy minden. Néha idegesítő a dolog, ha gyorsan rá akarok valamit pakolni és csak gép újraindítással tudom.
Valaki találkozott már hasonló problémával ? -
H..Zoli
csendes tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
Már így is vagy 10 eszköz (tab, régi+új telefon, 2 fényképező, a régi PDA, stb.) szinkronizáló progija van a gépemen, és szép lassan lassul. Ráadásul félő, hogy egyszer csak összeakad egyik a másikkal.
Nem akarom mindenáron kikerülni a gyárit, de ha lenne valami egyszerű progi, ami alig hagy nyomot a PC-ben, CSAK mp3 másolásra, az bőven kielégítene.
-
H..Zoli
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom, ezerszer kitárgyaltátok a témát, de én csak most kapcsolódom be az iPod témába.
Azt kérdezném, mi a legegyszerűbb módja mp3-akat az iPodra (Nano, 4. gen.) másolni,
Nem akarok ezen felül semmit csinálni vele (se lejátszási listák, se más egyéb).
Olyat progit keresek, ami tuti bevált, és nem fogja a PC-t (win7, 64 bit).Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Projektor topic
- VPN topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ez a vonal elkezdett nőni jelenleg majdnem végig ér a kijelzőn. Mi ez, hogyan javítható?