Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Üdv!
Van egy 2. generációs iPod Nanom. Az a baj vele, hogy miután feltöltöttem előfordul, hogy lefagy mikor lejátszanék egy zenét. Ilyenkor hiába nyomok akármit, semmi. Csak azt tudom csinálni, hogy megvárom míg lemerül, aztán újra töltöm és talán nem fagy le oszt működik. Szóval erre van orvosság? Szervizbe nem akarom vinni, mert se pénzem és amennyibe az kerülne, jobban járnék ha inkább újat vennék.
Köszönöm!
-
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
újabb kérdés
: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp? -
Polcrendszer
tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
oké, nálam a megoldás: hibás volt az lcd. Ha kettőt sípol a zájpodod és fehéren világít, vagy egyáltalán nem, akkor rendedlj egy lsd panelt, és nagy esély van rá, hogy csak ez volt a baj.
-
Polcrendszer
tag
üdv
a 3. generációs nanómnak levettem (lefeszegettem…) a hátlapját clickwheel csere miatt, erre elszállt a kép és azóta kettőket sípol jó hangosan, mikor rányomok a középső gombra…állítólag ez az lcd mögötti panel hiba. Ettől függetlenül nem lehet, hogy hibás lcd kábel okozza? Valami tipp, hogy meglehet-e csinálni? iTunes szépen felismeri, restorolni is lehet, lehet az, hogy hibás lcd miatt csak hibaüzenetet ad a 3.genes ipod nano? (mert hibás lcdtől függetlenül az eslő generációs még hibaüzenet nélkül játszott) -
dzsub4
csendes tag
ELADÓ: Ipod touch 3. gen 64giga, ár: 70ezer HUF , pü-ben érdeklődj
-
#hpq
aktív tag
Akkor nem drasztikus a helyzet. Végül is nem a gyári fülessel használnám úgyse, meg úgy is edzéshez kéne oda meg fölösleges ennél drágább lejátszót venni. Ebayon néztem én is még tényleg kell várni egy kicsit, mert most nincs a legjobb áron. Viszont találtam már nálunk is olyan üzletet ahol van 13ezerért.
-
<NewL>
addikt
most ez attól is függ, hogy milyen fülessel használod. de nem azt mondtam, hogy a béka segge alatt van a hangzás, egy körömnyi lejátszóhoz képest korrekt, de ne várjunk olyan hangzást mint gépen. jó az

én egy iPod fülessel próbáltam ki, a sajátommal ami nálam volt (elég leharcolt
)és tényleg baromi jól néz ki
- esik még egy kicsit a dollár és veszek egyet ebayen -
-
#hpq
aktív tag
Valakinek van itt esetleg már az új 4.genes ipod shufflebol? Az leírhatná róla a véleményét, gondolok itt a hangjára leginkább stb.

-
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom....
Adott egy Ipod 5th Video. Es szeretnem hasznalni hozza a Last.fm klienst. De valahogy sehogy se akarja berakni a profilomba azokat a szamokat, amiket rajta hallgattam.
iTunes-al hasznalnam, de masik gepen Ubuntu van, de gondolom azzal se menne konnyebben. Van valakinek a temaban valami tapasztalata? 
-
/>HaN</
tag
válasz
deeppurple66
üzenetére
köszönöm a gyors válaszadást

-
/>HaN</
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel de nekem nem 1értelmü és jártam már ugy hogy usb-s adapterre tettem mp3-at és szétégett mert nem volt meg1ező az áram felvétel...
nekem van 1 fali töltőm amit iPod touch 3G 8gb hoz kaptam és van 1 shuffle-om
A kérdés az hogy lehet -e használni a fali töltőt a shuffle-al?
a választ előre is köszönöm

üdv
-
-
<NewL>
addikt
sziasztok
van nálam 2 iPod most, egy 30Gb-os Video (5,5th gen) és egy Classic 80Gb
mi a frászért lassabb a Classic? - még rendesen várni kell amikor vissza akarok lépni a legkülső menübe, a Video meg röhögve csinál mindent

a Video szoftvere : 1.3
a Classic-é : 1.1.2ezek a legfrissebbek? feldugtam mindkettőt az iTunes-re, nem talált új szoftvert
rányomtam a restoréra a Classicnál és most szed valami 57mb-os Software updetet
-
destru
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna nekem választ adni arra, hogy az iTunes kb 10 perces "restoring iPod" után miért írja ki, hogy "The iPod could not be restored. An unknown error occured (1418)." Mindent próbáltam, iPod Reset Utility-t (lefagyott), újrareggeltem a .dll fájlokat, frssítettem és újra is telepítettem az USB drivereket, kb 52x kapcsoltam ki és be a gépet de SEMMI.
Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném! 
-
Zsolti93
csendes tag
Sziasztok!!Olyan kérdésem lenne hogy szerintetek mi a baja az iPodomnak hogyha csatlakoztatom a géphez teljesen hibátlanul működik de ha lecsatolom se kép se hang!!!
-
#hpq
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Ez előtt 2.genes ipod nano-m volt hát annak kegyetlen rossz hangja volt, utána meg Samsung YP-S3 (ezt kategóriában nagyon nem tudom hova tenni de, nem volt rossz). Most nézegettem az új ipodokat, nanora semmi képen nem dobnék ki most ennyit szerintem ez az ár nem annyira korrekt. Nagyon drágát meg nem szeretnék, mert mobilon hallgatok zenét mostanában ez pedig csak edzéshez kéne de, azért nem kéne, hogy valami hulladék hangja legyen. (Bár ennyiért tény hogy nem szabad sokat elvárni.)

-
Nekem van külön cuccom zenét hallgatni. Volt nano-m, classic-om, iphone, szóval mindenféle Apple cucc.
A classic az, ami jobban szólt, a többi gáz volt eléggé. Ezért vettem inkább egy csúcskategóriás cuccot (Sony NWZ-X1050).
Viszont az iPhone 4 sokkal jobban szól, mint az előző iPhone-ok, csodálkoztam is, csak próbaképpen hallgattam bele. Ebből lehet arra következtetni, hogy talán az újabb iPodok is kaptak végre valami normálisabb hangcip-et. -
#hpq
aktív tag
Heló!
Nemrég nézegettem a shufflet első ránézésre eléggé bejön. Viszont olyan kérdésem lenne, hogy sok szám esetén nem probléma a kijelző hiánya (nincs kavalkád stb). Hangzás terén megvan olyan jó mint egy nano? (van rendes mély hang nem recseg stb)
Előre is köszi! -
maffia8
csendes tag
Helló!
Van egy ipod mini-m és nemrég szoftvert szerettem volna frissíteni de eközben véletlenül lehúzhattam és az óta ezt csinálja::Apple logó majd egy mappa ikon és alá ez van írva:www.apple.com/support/ipod
Nem tudom mi baja lehet de remélem tud valaki segíteni ebben a témában
ELŐRE IS KÖSZI!!! -
Atlantis
veterán
Hello!
Adva vagyon egy 1. vagy 2.gen iPod nano (2007-es). A gond az vele, hogy nem akarja tölteni magát USB-ről, fel sem ismeri az iTunes. A kijelzőn egy "Very low battery, Please wait" felirat van.
Fali töltővel elindul, működik rendesen, de amint kihúzom, szép lassan pár másodpercen belül eltűnik minden. Hiába töltöttem egész éjjel, reggel a "Feltöltve" felirat fogadott, ennek ellenére amint kihúzom a töltőt konnektorból, a jelenség ugyanaz.Mi lehet a baja? Döglött az akksi? De akkor USB-ről még mennie kéne, nem?
Hozzá tartozik még, ugyanerről az USB-portról és kábellel az iPhone vidáman töltődik és szinkronizál.
-
Az egy dolog, csak indíts el iTunesban valami zenét, bármit, és máris kiderül, hogy az útvonala változott-e vagy nem. Mert ott van most minden, de lehet nem játssza le, mert megváltozott a meghajtó betűjele,stb, és erre az iTunes csak akkor jön rá, mikor le kell játszania az adott listát.
-
c:\Users\felhasználóneved\Music\ ---> itt van egy iTunes mappa, és azon belül még pár. Kijelölöd az iTuns mappát (ezáltal minden mást is ami benne van ugye). Lemásolod, ahova menteni akarod. Új rendszer telepít, ugyaazt az iTunes-t visszarakod. Aztán visszamásolod a lementett mappád a helyére. Ennyi. Ha nem változnak a meghajtónevek, nem lesz para, minden lista, stb visszakerül iTunesba.
-
Heffi
őstag
Sajnos 1 perc után be akar kapcsolni. Megjelenia a rágott alma, azután pedig a szokásos ikon, hogy töltsem. Ebből service lesz, sajnos.
-
Heffi
őstag
válasz
icecave
üzenetére
Megnéztem a javasolt szervíz honlapját, ahol az elérhetőség mellett találtam egy-két tippet, pl.: hogyan kell resetelni a készüléket. Próba szerencse alapon megcsináltam, volt egy halk kattanás a gépben, mint amikor egy merevlemz leáll. Most egy aksi jel látható a kijelzőn, ha rádugom a PC-re.
-
Heffi
őstag
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy 30Gb-s Ipod-t, nézzem meg miért nem működik, de az igazat megvallva nem értek hozzá. A kijelzőjén csak a töltés szükségességét jelző ábra jelenik meg, illetve ilyenkor halk "sípoló" hang hallható a készülékből. Próbáltam számítógéphez csatlakoztatni, nincs eredménye, próbáltam hálózati USB-s töltőről (Sony Ericson) tölteni, az sem hozott sikert. Olvastam valahol az előzményekben, hogyha kisteljesítményű töltőre csatlakoztatom a lemerült eszközt, nem bírja elkezdeni a töltést. Ez lehet a gond?
-
sbazsi
veterán
Vista reinstall megvolt. Zenék külön helyen, rendezetten megvannak. Itunes pedig szépen csorog le. Install után csak bedobálom - drag&drop - a cuccokat az itunesban, és - nyilván a zenék újratöltése utána - minden marad a régiben?
Úgy értem jó esetben
-
Mappa
addikt
Hát ez k**** jó
6G nano-hoz -
bendeguz76
aktív tag
vajon mitől nem tudom szinkronizálni az ipod classicomat?volt 270 albumom fenn rajt nagynehezen végigment a szinkronizácio maradt belőle 14album.azota mikor elkezdődik a szinkronizácio kb 15-20 szám után lefagy az egész itunes,csak akkor tér magához ha megszakitom a kapcsolatot a ipod-dal.segitsen valaki akinek van hoozá valami ötlete mi lehet a probléma.lehet az összekötő vezeték a ludas?elég viseltes már.

-
sgergi
veterán
válasz
konfar.dani
üzenetére
Nyugodtan vehetsz használtan, ilyen nincs, hogy csak 1 itunes-szal használható. Azaz van, csak másképpen: egyszerre csak 1 itunes-szal tudod szinkronizálni, ha másik gépen szinkronizálod, akkor a régebben felkerült számok nem maradnak rajta. De ez már más kérdés.
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok
most szeretnék egyet venni használtan, de olvastam valamit, hogy csak egy ituneshoz használható, valami adatvédelmi dolog miatt. hogy is van ez, valaki részletesen légyszi?
köszönöm előre is
-
maffia8
csendes tag
Helló!
Van egy ipod mini-m és nemrég szoftvert szerettem volna frissíteni de eközben véletlenül lehúzhattam és az óta ezt csinálja::Apple logó majd egy mappa ikon és alá ez van írva:www.apple.com/support/ipod
Nem tudom mi baja lehet de remélem tud valaki segíteni ebben a témában
ELŐRE IS KÖSZI!!!
-
dzsozefo
aktív tag
Halihó!
Beszereztem a kocsiba egy kábelt - teljesen jól működik az IPOD-om vele.
Kérdés a következő. Itunes-on kívűl szeretnék élni, régen volt egy olyan program amivel fel le lehetett másolni az MP3-akat - tehát egy merevlemezes megoldásra lenne szükségem. Tudom merevlemezként is fel tudja ismerni az ipodot , de az MP3-akaon van a hangsúly - szimplán felmásolnám és mehet a kocsiba. Köszönöm -
<NewL>
addikt
hello
hugomnak vettem egy iPod Nano 4G-t. van rajta pár szám ami kellene neki, ezeket, hogy tudom leszedni a gépére?
-
Lacazr93
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
de nincs hozzá kézikönyv, és ez lesz az első ipodom

-
Lacazr93
senior tag
Adott egy 3.generációs iPod Nano, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.. Szóval:
-Ha zenéket akarok rá felrakni, akkor azt mivel tudom megtenni? A windows "pendrive"-kéne ismeri fel, vagy kell hozzá iTunes?
-Az alap adatkábelével tudom tölteni? -
Keksz
senior tag
Helló,
van ilyen cucca vkinek? Sony TMR-BT8iP bluetooth transmitter?
Kocsiba most került egy Nokia BT kihangosító a telefonhoz, ami a kocsi hifi-t használja,
Van egy Griffin iTrip-em, ami annyira szar hogy legszívesebben kivágnám az ablakon. Sistereg, bezavar neki a mobil, olyan alapzajjal üzemel hogy elképzelhetetlen, lehalkítva az ipod-ot vmennyire jó, de van hogy elkezd pl sípolni. és hasonlók!
Párom METRO-ban vásárolt 3.000 ft-os usb pendrive-ot kezelő mp3as transmitterre fényévekkel jobb, semmi gond a felsoroltakból.
Ezért gondoltam hogy bepróbálnék egy ilyen BT transmittert.
Bár nem tudom mennyire menne, de a sima rádiós eddig nem jött be.Vagy van arra jobb 5letetek?
köszi az infókat!
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék venni ipod nanot viszont ahogy elnézegettem generációkat minden év szeptember körül adja ki az apple új típusokat, és annyi lenne a kérdésem hogy tud-e valaki valamit a 6.ik generációs nano-ról hogy mikor jelenik meg vagy valami egyéb más infó? vagy a 5.ik generáció még maradni fog sokáig
-
footy
addikt
Ha ebay-n veszek ipod-ot akkor el lehet valahogy egyértelműen dönteni, hogy klón-e?
Ipod classic-ról lenne szó, ebből van egyáltalán klón? (Shuffle-ből és nano-ból már láttam) -
peugeotmate
addikt
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Ezen a linken le tudod ellenőrizni, hogy garis-e! Ha igen, akkor vidd el valamelyik hazai Apple képviselethez (iStyle, Almárium, XMS stb.), s ott garanciában (tehát ingyen) megjavítják, persze csak ha nem külső behatás eredményeként keletkezett a hiba!
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Van egy ipod minim, amit tegnap levettem a töltőről, majd pár perc múlva, amikor használni szerettem volna, bekapcsolva egy szám elejénél állt világító képernyővel, és semmire nem reagált (valamint forró volt az egész)
Ma reggelre bekapcsolható volt, de teljesen lemerültnek jelezte, majd rádugtam gépre, itt már csak a töltőképernyő jelent meg rajta, de az sem mozgott, itunes nem látja, usb eszközként sem jelenik meg.
Szerintetek kuka? Pár hónapja cseréltem benne aksit, így megpróbálnám megmenteni, de ez nekem eléggé vezérlési hibának tűnik... -
mob_zzz
aktív tag
Ma kb. egy órás keresgélés után megtaláltam a legegyszerűbb video-konvertert iPodhoz. Egy darab fájl az egész és ennek ellenére prímán teszi a dolgát. Mindenkinek ajánlom!
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Adott egy 8GB-os Ipod (2g azthisztem) ráakarom rakni a legújabb os-t letölteni elkezdi csinálni és úgy 5perc múlva hibát észlel (1611) és leáll. Nem tudok mit tenni vele már többször megpróbáltam de nem megy rá.
Aválaszt előre is köszönöm!
-
jenei92
senior tag
válasz
CsigaGyilkos
üzenetére
Nekem is hasonló módon halt meg,annyi különbséggel hogy nekem 1x az egyik füles halkan majd teljesen nem szolt utána rá nem sokára a másik se szolt már.
Voltam vele Ipod doktornál és azt mondta valószínű a rosszul konstrukciónált dock-ra rosszul húztam rá..
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Bocs, azt nem vettem észre
. Amerikába elküldeni gariztatni, tényleg többe kerülne mint egy új. Posta költségre gondoltál már? Amúgy lehet, h lehet javítani, mert ma mindent lehet csak pénz kérdése. De szerintem az se olcsó mulatság. Utána kell járni, sajnos én még nem tudtam ilyet venni, mert Apple-k is azt csinálják, mint az MS. Gondolom ezzel mindent elárultam, nincs kedvem hosszasan szidni ezt a hozzáállást. -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
CsigaGyilkos
üzenetére
Olykor totál elmegy a hangja a ledek viszont világítanak mintha semmi gond nem lenne. Minden fülhallgatóval ezt játsza.
Mi az, hogy nem lehet javítani? Most van 1 éves körül. Amerikából hozták. Ilyenkor garancia vagy ilyesmi hogy működik?
-
Alex91
félisten
válasz
CsigaGyilkos
üzenetére
Nem mondom, hogy recseg, csak azt, hogy esetleg recseghet...
Veszel hozza egy Apple agybadugost, azt hali... (Igaz, tobbe lesz, mint a Shuffle
.) -
-
Alex91
félisten
válasz
CsigaGyilkos
üzenetére
Azzal megy, amit a Shuffle-hez gyartottak, ilyet en Sennheisereknel nem lattam... Vagy venni kell egy adaptert, azzal megy barmelyik.
-
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Hello!
Próbáltad már másik fülessel is? Próbáld ki másikkal. Ha azzal se jó akkor valószínű, h nem lehet javítani a shufflet, de lehet csak én nem tudok róla.
-
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Ipod shuffle-t és egy Sennheiser cx 680 fülest. Kérdésem az lenne, hogy ez a párosítás jó lenne? Igazából nem tudom, hogy most a shuffle-hoz melyik fülest lehet rádugni (természetesen úgyhogy működjön) és melyiket nem. Mert Alex szavaiból úgy vettem ki, hogy rá lehet dugni más fülest csak zsákbamacska... Szóval szerintetek menne a cx 680 al távirányitó nélkül? Egyébként hangminősége jó a shuffle-nek? A hozzá kapható távirányító azért nem szimpi, mert a drága fülesemnek a minőségét ne rontsa el. Ez így sajna nagyon zsákutca
!! Pedig tetszik a kis shuffle...
Valakinek ötlete vagy tapasztalata?előre is köszönöm a válaszokat! Üdv
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Van egy Ipod Shuffle-m még abból a generációból amelyiken a kütyün vannak a kezelőszervek. Elöjött egy hibajelenség, remélem le tudom rendesen írni.
Elsőre olyan mintha érintkezési hiba lenne mert nagyon halkan lehet hallani valamit, máskor pedig hangosan is csak recsegve. Olykor totál elmegy a hangja a ledek viszont világítanak mintha semmi gond nem lenne. Minden fülhallgatóval ezt játsza. Na most ami érdekes, hogy néha meggondolja magát és akkor jó. Tisztán szól az zene kihúzhatom bedughatom a fülest, rázhatom a kütyüt semmi reakció szépen szól addig míg mondjuk ki nem kapcsolom és leteszem. Másnap aztán megint kezdi. A fordítottja is volt előfordult már. Sz*r volt, letettem másnap elindítottam és működött. Fene se érti és tudom, hogy nem nagy szám lejátszó de én nagyon szeretem mert pont kielégíti az igényeimet, hogy a kedvenceimből rádobok egy jó adagot és csak összevissza játsza őket miközben tekerek vagy a vársoban rohangálok. Szóval megszoktam már nagyon és kár lenne érte.
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával állok szemben, hátha valaki már találkozott ilyennel:
Ipod mini-t használok, és van egy album amit nem tudok rárakni.
Egy teljes diszkográfiának a része, a többi albummal nincsen gond.
Winamppal használom, ott azt tapasztaltam, hogy bár bekerül a media librarybe a kérdéses album, fel is teszi a podra, de a lejátszó a kérdéses számoknál pár mp gondolkodás után a következőre ugrik. Ezután feltettem itunes-t is, az viszont még csak bele sem hajlandó rakni az albumot a media libraryba, mintha nem is létezne számára.
A vicc az egészben, hogy az album SEMMIBEN nem tér el a diszkográfia többi albumától, albumcímben, fájlnevekben semmi olyan nincs ami a többiben ne lenne, az mp3-ak belsőinfója dettó mint a többié, még a fájlok adatai is megegyeznek... sőt ugyanabból a forrásból származik, mint a többi.
Amúgy valószinűnek tartom, hogy valami apple hülyeség, mert a winamp még kezeli rendesen, de ahogy apple termék kerül a képbe, (ipod v. itunes) onnantól halott ügy.
Nincsen valakinek hasonló tapasztalata
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

: láttatok már olyat, hogy a clickwheel nem reagál, viszont a restart működik? A menü+center gomb mindig működik, nagyon ritkán pár mpercre működésbe tud lépni a clickwheel, aztán újra nme reagál. Kipróbáltam új clickwheelel is, azzal is ugyanez van. Tipp?

)
- esik még egy kicsit a dollár és veszek egyet ebayen

Felismerni felismeri, de úgy, mintha egy sima pendrive, vagy olyan mp3 lejátszó lenne, aminek a mappájába simán be lehet másolgatni a számokat. Amikor rádugom a dokkolóra narancssárgán villog szépen komótosan, bár ennek nem tudom van-e bármi jelentősége. Másik szintén Windows-os gépen perfektül működik, de kezd kissé unalmassá válni a kiírom pendrivera, átmegyek a szomszédhoz, rámásolom a gépére, rátöltöm az iPodra.... szóval ha valakinek van bárminemű segítsége, azt nagyon megköszönném!

. Amerikába elküldeni gariztatni, tényleg többe kerülne mint egy új. Posta költségre gondoltál már? Amúgy lehet, h lehet javítani, mert ma mindent lehet csak pénz kérdése. De szerintem az se olcsó mulatság. Utána kell járni, sajnos én még nem tudtam ilyet venni, mert Apple-k is azt csinálják, mint az MS. Gondolom ezzel mindent elárultam, nincs kedvem hosszasan szidni ezt a hozzáállást.
. csak hát mertem reménykedni, hogy a nagyobb nevű gyártók füleseivel működik (meg ügye a cx 680 van távirányító) Külön venni hozzá meg +5000ft és még azt mondtad h recseg is. Tehát +5000ft és a minőséget meg bukom. Ez így nem tetszik annyira