Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Miért van az, hogy az üzenetekben a kontaktoktól eltünik a név és csak a szám látható? E-sim + icloud névjegyzékem van de azt sem tudom hol lehet kiválasztani, hogy melyiket használjam.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Srácok ti mivel oldjátok meg azt, hogy lehessen win 10 -röl képeket másolni a telefonra? Van e olyan program amivel tudom rendezni a galéria mappákat? Mint pl. a syncios(nálam már nem működik)
-
SoldierL
senior tag
válasz Luck Dragon #36101 üzenetére
Sziasztok! Létezik normális Kedvenc névjegyek widget? ios 14 óta nem nagyon találtam.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudnátok olyan játékot ajánlani amit barátnőmmel távolról, együtt tudnánk játszani? Egymással vagy egymás ellen mindegy. Nekem ios neki pedig androidja van. Köszi előre is!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A kontaktokat, hogy tudom beállítani, hogy csakis az icloud-ot lássa? Miért duplázza meg a névjegyeket, ha amúgy nem is lehet sim kártyára menteni. Miért irja ki ha hiv valaki, hogy pl: Hugi vagy Hugi?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van-e a gyáritól jobb billentyűzet? Ti melyiket használjátok?
-
SoldierL
senior tag
válasz MasterMark #32227 üzenetére
Olyat, hogy szépen négyzetrácsban vannak a napok, ahova tudok írni eseményeket a kockákba.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A gyári naptár alkalmazásban nincs rácsos nézet? Vagy csak én nem találom?
-
SoldierL
senior tag
Nektem működik a syncios? Amióta windows áruházas itunes van nem ismeri fel a telefont. Van valami tippetek? Esetleg hasonló progi?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan naptárt ami magyarúl írja ki a napokat? A google calendar-on kívül.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! A Calendars by Readdle alkalmazásról lenne szó. A legutóbbi frissítés óta a napok átváltottak angolra. Tudom tanuljak meg angolúl mert már szinte alap, de engem akkor is idegesít. Valaki tud rá megoldást?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Fel telepítettem a gta san andreas-t. Miért irja ki azt az iPhone, hogy a játék kart tehet a telefonban ill. instabilitást okozhat a rendszerben?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Olyan pdf olvasó alkalmazást keresek, amelyikben van tökéletesen működő keresés funkció. Tudnátok esetleg ilyet ajánlani?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok az ipaden ki lett törölve egy fontos icloud nentés az icloud beállitásokban. Vissza lehet valahogy ezt állitani? Egy több éve vitt játékmentésről van szó amit facebook fiókkal szinkronizáltam.
-
SoldierL
senior tag
A gyári billentyűzetnél nem lehet bekapcsolni a szó javaslatokat? Vagy tudnátok ajánlani valami jobbat, ami nem laggol mikor előjön?
-
SoldierL
senior tag
válasz Ragnar95 #21600 üzenetére
Azért irtam, hogy hátha tudja valaki mit kell be vagy kikapcsolni ilyenkor, vagy valamit elnézek esetleg, szóval tanácsot kérnék. Az a ciki, hogy eddig bármelyik androidos vackom volt nem csinált ilyet. Multizgattam, haladtam semmi probléma nem volt. De ezen a tabon semmi sem marad meg komolyan mondom. Mintha valaki belenyulna az accountomba és kitörölné. Tegnap konkrétan ez volt. Gameloft felhő mentés? Hova mentsek, vagy mit csináljak ami biztosan megmarad?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Fiúk lányok valaki aki jártas ebben elmagyarázná? Szétvet a düh. Második gameloftos játékmentésem tünt el. Annak idején az Asphalt 8, most meg a modern combat 5. 91-es szinten voltam. Lépnék be mondom multizok kicsit. Még akkor megvolt a profil, de alap fegyvert adott be. Gondoltam valami bug. Kilépek-belépek betölt nekem egy lvl2-es szintet, teljesen alap minden. Azóta nem tudom visszacsinálni, kész. Az eddigi melóm amit belefektettem hirtelen eltünt. Semmit nem csináltam elötte a tabbal. Olyan mintha a játék nem tudna kapcsolatba lépni a game centerrel. Miközben a megszerzett jutalmak ott vannak. Az Asphaltnál is ugyanez volt. Senki nem tud segiteni, senkihez nem fordulhatok ezzel a problémával csak ide tudom leirni. Nagyon dühítő. Meg is előzném az első választ: a support szarik bele nagyon jol tudjuk.
-
SoldierL
senior tag
Nem tudott betölteni az ipad egy játék profilmentést. Visszarakott 0-ra. Nagyon kellemetlen. Van ennek köze az áruház szrakodásához?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Várható mostanában valami nagy játék? Van olyan oldal ahol figyelni lehet a hamarosan érkező játékokat?
-
SoldierL
senior tag
válasz #68036352 #21139 üzenetére
Jól tetted, hogy kiírtad. Nem sokadlagos szempont egy játék. Vagyis kinek mennyire fontos. De nem ott tartunk, mint kb. 10 éve, hogy nem is érdekelt milyen gagyi game van a telefonon. Komoly fejlesztések ezek, pc szinten vannak. Én úgy tekintek az ipadre mint a laptopomra. A többivel nincs gondom mint pl. Nova 3(pc szint), Asphalt 8 multija stabil(pedig gameloft), Nfs most wanted(ritka kivételek egyike nincs iap) Nem akarom mindet leírni, de tényleg sok pc szintű játék van. De ami nálam a mc3-4nél jelentkezik elfogadhatatlan. Itt nem napokig tartó kockulásról beszélek, hanem az első 5percen belüli crashelésröl rendezett, tiszta rendszer alatt.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
válasz legiaap #21131 üzenetére
Sosem szerettem az ilyen stilust. Fps az igazi de nem tudok napirendre térne afelett, hogy az IAP mindent felül ír. Értem ez alatt a játék játszhatatlanná tételét a motorháztető alatt. Csak azért, hogy játszunk az új résszel ami messze nem fut a kívánt fps-el ami megintcsak a mikrofrissítéseknek köszönhető. Már írtam pár oldallal arrébb az okokat. Nevetséges amit ezek csinálnak.
-
SoldierL
senior tag
Kitiltanám a gameloftot a játékpiacról úgy, hogy a lábuk sem érné a földet. Gyenge brigád. Nem igaz nincs mobil platformra egy értelmes háborús fps. Miért nehéz 2015-ben ios-ra egy stabil szervert csinálni? De az IAP rendszerük, az kifogástalan csak éppenséggel a játék játszhatatlan.
-
SoldierL
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Szerintetek esélyes, hogy majd valamikor átportolják ios-ra a gta 4-et? Elbírnák a mostani vasak ha jól megcsinálják? Elég durva lenne
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #21006 üzenetére
Én az icleaner pro-t használom, igaz fizetős de nem kell pc-re dugni ha tisztítani akarok.
-
SoldierL
senior tag
válasz Ragnar95 #20989 üzenetére
Megtanultam, hogy mindent be kell zárni, kilőni mielőtt ezekkel játszom. Így teszek ipad-en is. Valamint mindig hagyok kb 2-3 gb szabad helyet is, nem pakolom tele a tabot. Szóval ezek nem hiba lehetőségek. Egyszerűen az van, hogy a 3. és 4. részt direkt lebutították, hogy játszunk az 5. résszel és tejeljünk az iap rendszerben. Akkor leírom mi a gondom: MC3: Mindig connecting lost penge wifi mellett. MC4: Váratlanul kidob a játékból meccs közben random. Ha beírod a google-ba, hogy mixrank Mc4 ott is mindenki írja.
A Mc5: Nagyon jó, már 86-os vagyok de ios 8.3 alatt lövéskor, amikor kiirja alulra a kapott xp-ket írtózatosan belaggol. -
SoldierL
senior tag
Odacsaphatna már az EA games a gameloft-nak egy normálisan működő fps-el. MC 3-4-5 enyhén szólva egy nagy nulla. Connecting lost, crash, lagg szánalmasak.. Lenne kereslete pl. egy jó Battlefield portnak. Nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Én meg azt hittem modern combat, nova3,real racing3,asphalt8 stb..ilyesmiket írtok
-
SoldierL
senior tag
Milyen játékok vannak fent nektek?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Valaki multizik a mc5-el? Nektek is darabosabban fut 8.3-on mint 8.2-őn? Érezhetően lasúbb.
-
SoldierL
senior tag
Valaki hátha tud segíteni. Már írtam korábban, hogy az Asphalt 8-ban elveszett minden vásárlásom.
A game center-ben semmi eredmény nincs. Egyetlen egy vásárlást ad vissza amit korábban vettem.
De ha bemegyek a world series-be ott van egy csíkban, az a profil amit sehogy nem tudok visszavarázsolni.
Most ezt nem értem, amikor feldugom a tabot a gépre automatikusan csinál mentést. Nem tudom visszahozni sehogy sem? Ha bemegyek az itunes-ba a vásárlásokhoz minden ott van. Van mellette ilyen kód is, ezzel nem tudok semmit kezdeni? A lugotóbbi frissítés óta van ez. Pedig már volt egy fxx-em -
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Feltennék egy amatör kérdést. Hosszabb távon befolyásolja az ipad élettartamát, ha gyakran nagy erőforrás igényű játékkal játszom? Ilyenkor a tablet melegszik elég erősen. Van ezekben valami féle beépített védelmi rendszer ez ellen? Laptopból indulok ki, mert úgy hallottam azoknak nem nagyon tesz jót.
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #20691 üzenetére
Köszi megvan.
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #20689 üzenetére
Hogy tudok szelektálni? Már felraktam pc-re is az icloud-ot és nem tudok bele lépni a mentésbe, nincsenek tételesen ikonok stb..
-
SoldierL
senior tag
Nem értem ezt az anomáliát:
Gondoltam felrakom az Asphalt 8-at. Eddig mindig felajánlotta, hogy visszaállítom e az icloud mentésemet?Mióta frissítést kapott nem ajánlja fel, és amikor rányomok a beállításokban a restore IAP-ra csak a januárban vásárolt car parkot teszi vissza. Amit azóta vásároltam, meg a multis eredményeimet teljesen elfelejtette. Kapok egy teljesen szűz játékot, nincs semmi mentés csak az a januárban vásárolt car pack.Most akkor féljek, hogy más alkalmazásnál is így lesz? Elfelejti az icloud a mentéseimet?
A felhővel lehet valami baj, vagy az alkalmazással? Járt már valaki így? A game centerben is be vagyok jelentkezve, az app store-ban is minden oké. Már írtam a Gameloft-nak de tudom, hogy még el sem olvassák.
Legfőképpen az aggaszt, hogy ezek szerint az icloud nem biztonságos? Amúgy miért telik ennyire? Miket ment a felhőbe? Most van 5gb-ból 2 gb. Mi lesz ha betelik? Tudok valahogy szelektálni adatvesztés nélkül?
Bocsi ha egyszerre sokat kérdezek, de ez az icloud nem teljesen tiszta nekem. -
SoldierL
senior tag
A multis eredményeim sincsenek meg, csak 1 car pack. Ennyi. Minden passzol jo apple id-vel léptem be. Mit tippeltek mi lehet a gond?
-
SoldierL
senior tag
Mit tegyek? Nincs meg az asphalt 8-ban a Ferrari Fxx-em. Újra raktam a tabot még a múltkor, gondoltam felteszem rá az asphaltot. Máskor felhőből vissza töltötte a vásárlásokat. Van egy car pack-om is, azt vissza adta. Utána vásároltam annyi pénzt, hogy megvegyem az fxx-et és az most le van zárva. Mit tudok csinálni ilyenkor?
-
SoldierL
senior tag
Tényleg lesz Battlefield 4 ios-ra?
-
SoldierL
senior tag
Ipad mini 2höz jb nélkül tudok valamilyen controllert csatlakoztatni? Nem gyártanak külön apple-höz ilyen cuccost?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy androidon játszott Gameloft profil állást(Rank) miként tudnék átvarázsolni ipad-re?
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Köszi letesztelem őket.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Tudnátok nekem ajánlani a gyár zene lejátszótól jobbat? Nem találok csak ilyen online player vackokat.
-
SoldierL
senior tag
Mi lett a modern combat 5-el? Nem tudom elindítani, failed to connect-et ír ki! Ujra raktam a tabot, és be sem lép single-be sem, nem tölti le az eléjén wifi kapcsolattal.
-
SoldierL
senior tag
Nektek érkezett már válasz valaha is a Gameloft support-tól?
http://support.gameloft.com/OnlineAndSocial/Form/225/2615
Ide kell írni nekik ugye? Naponta többször írok és semmi reagálás.
Hogy kell felvenni az Apple-el a kapcsolatot, hogy mozgósítsák őket?
Vissza lehet kérni a játék árát? -
SoldierL
senior tag
Aki vissza szeretné tenni az előző itunes-t:
El kell távolítani a Vezérlőpulton belül ezt a 4 dolgot:
-Apple aplication support
-Apple mobile device support
-Apple sowtvare update
-BonjourEz után már fel lehet telepíteni a régebbi itunes-t!
-
SoldierL
senior tag
Létezik ios-ra valamilyen grafika optimalizáló program? Mint pl. Android-ra a GL tools? Ha lenne csak JB-vel működne?
-
SoldierL
senior tag
Multizik itt valaki a MC4-el? Megcsinálták már a szerver hibát? A MC3-at már rendbe rakták, nincs "Connecting lost"
-
SoldierL
senior tag
Av playerben filmre szeretek bealudni. Ezért kérdeztem, hogy van e olyan program ami egy idő után kikapcsalja a gépet miközben megy a lejátszó.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok. Szeretném kérdezni, hogy létezik e olyan app, amivel a tab időre kikapcsol?
-
SoldierL
senior tag
válasz Applefun01 #19084 üzenetére
Le is töröltem. Játszottam a mc5-el elég sokat, am. a mc4 sokkal jobb az a kedvencem. Meguntam mindkettőnél az állandó Crash-t. Valamit nagyon elcseszett a gameloft ios8-ra portoláskor. Nagy csalódás. Azóta vettem egy Ps Vita-t és azon COD-ozok nincs fagyás, nem dob ki. Durva, hogy még androidon sem crashelt, csak ios-on
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
válasz Applefun01 #19071 üzenetére
A MC5 ugyen ezt csinálja nálam is. Megfagy a kép. Na most először olvasom valakiktől, hogy nála is ez van. Már azt hittem én cseszek el valamit. A 4.rész dobál ki. Koppra kilép Random. Viszont a 4-et most megint felraktam, 2 meccs játszottam és nem dobott ki. Reménykedem benne, hogy a fejlesztők dolgoznak rajta a háttérben és fixálják a gameloft szervert.
-
SoldierL
senior tag
válasz #05304832 #19041 üzenetére
Az elején jártam én is így egy párszor. Ez azért van, mert van amikor csúszik az áruház a levonással. Megveszel egy fizetős appot, letöltöd de kb. 2 nap múlva vonná le a pénzt. Valószínű nem tudta nálad levonni, ha teszel rá lóvét minden rendben lesz. Keresd vissza miket töltöttél le és matekozd ki.
-
SoldierL
senior tag
Aki unja az ne olvassa az én Modern Combat 3-4-5 problémámat. De ez abszurd, h egy Apple termékre így elcseszik a multiplayer szervert. Pénzéhes IAP Gameloft! Álmomban sem hittem, hogy ez lesz. Vettem volna imkább egy ps vitát 'oszt lehetne pengetni a háborús multit. Nekem vásàrlásnál a játék is szempont volt, de pofára estem. 3 hónapja várok egy nyomorult frissítésre, de mindhiába. Mc4 szerver ugyanúgy kidobál, 10 percet nem bir ki crash nélkül. A 3. connecting lost, a legujabb (blackout) meg
befagy. Írtam a supportnak többször is.. Csak azért írom, hogy tudja az aki készül ipadet venni és megunta a multis laggot pl. androidon. Ipaden nem lesz lagg, csak nem tudsz lejátszani egy meccset sem.. -
SoldierL
senior tag
válasz Ragnar95 #18886 üzenetére
Elég szegényes a magyar hozzászólók listája az app store-ban mindegyik vagy korábbi verzíhoz írt, vagy multiról szó sem esik. Viszont sikerült ki Google-znom külföldi hsz-kat ott írják, hogy "crash". A netem vszinű jó mert más gameloft multinál(pl.asphalt8,nova3) nem dobál ki. De mit csináljak ha nekem a MC jön be.. Nem kell ilyen nyersnyakasnak lenni. Az a vicc az egészben h ahogy elnézem kb. fél évent frissítenek. Vagy a fejlesztők végezhetnek javítást a háttérben is amiről nem tudunk?
-
SoldierL
senior tag
válasz Vasinger! #18884 üzenetére
Köszönöm. 8.1.3- as ios van rajta. Bizony bírnia kéne. Szépen is futnak. Leginlább a 4. rész a favorit. De ez tényleg nem állapot, hogy csak úgy kidob a meccsekből, semmi hibaüzenet. Marha idegölő. Hol tudok írni a supportnak? Az áruházban a játék alatt kell valamelyik opciót választani? Mit írjak? Crash the game?
-
SoldierL
senior tag
válasz r3dsnake #18878 üzenetére
Mini retina. Modern combat két utolsó resze, a 4. csak úgy kidob, az 5.-nél meg lefagy a kép és megy tovább a hang. Teljesen Random mindkettőnél. Ha otthon wifin (15gbos), ha megosztom a 4g-t hospoton akkor is, random. Jó a netem mindkettőnél. A 3. részt meg szerintem le sem tőltöm, ha a másik kettő is ilyen fos. Valaki tapasztalt ilyet? Már mindent megpróbáltam, gyári visszaállítást mindent.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Hahó légyszi valaki tudna egy linket ahol kibeszélik a játékokat? Ios fórumot ahol valki elmondaná nekem, hogy miért dob ki ill. fagy le a legnagyobb Cím(modern combat) multija egy 130.000-res ipaden? Állandóan! Ott tartok, higy megkaparom magam komolyan mondom
-
SoldierL
senior tag
válasz Applefun01 #18838 üzenetére
Azt hittem jobban pörög ez a topic
-
SoldierL
senior tag
válasz r3dsnake #18829 üzenetére
Ezért nem tudok Casual-ként tekinteni rá, tessék:
https://www.youtube.com/watch?v=DCCskHk8F7k&feature=youtu.be
Ezt most csináltam, 5 perc multiplayer után igy megfagy a kép, és a hang megy tovább. Még az érintésekre is reagál basszus XD. Még langyos sem volt a tab.
Ez azért gáz. A tab tökéletes. Minden más játékot tökéletesen visz, multiban is. Nincs tele telepítve minden sz@r app-al sem. A NOVA 3, vagy az Asphalt 8 is stabil multiplayerben. Engem ez a modern combat széria szivat. Nem tudom mi a Fuck van. A 4. rész meg simán kidob :SMinden ötletet szivesen vennék, vajon miért van ez? Ez csak is szerver hiba lehet nem?
-
SoldierL
senior tag
Durva azért, hogy nem lehet egy jó multizni. Nincs egy normális FPS multi ios-ra. Modern combat széria mindegyik részénél van valamilyen szerver hiba. A MC 4 kidobál pi..ába. Semmi hibaüzenet, kidob az asztalra. A 3. connecting lost-ol állandóan. Az 5.-nek meg egy erőmű is kevés mert a mini2 majd szét robban fél óra multi után. Ja meg lefagy. Én nagyot csalódtam most a Gameloft-ban, direkt ezért is cseréltem le az Androidos tabomat, a "király" kategóriára, hogy stabilan tudjak fps multizni ha úgy van.. Erre tessék. Rohadt nagy csalódás. Frissítést meg évente adnak ki. Hihetetlen, felidegesített piszkosúl.
-
SoldierL
senior tag
Ha játszom Multiplayerben pl. Gameloft-os játékot, olyankor mindenki Valamilyen apple terméken van fent? Vagy teljesen vegyes az egész? Android, IOS WP, platform közösen van multiban?
-
SoldierL
senior tag
Senki sem játszik a modern combat-al multiplayerben? A 4. és a legujabb része is állandóan kidob a meccsből! Rohadt idegesítő! Egy szutykos samsung galaxy tab 2-őn nem csinálta ezt. Senki sem tapasztalja ezt? Ipad mini Retina 8.1.3.
-
SoldierL
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Most járok itt először! Nemrég vettem egy Ipad mini Retinát. Többek közt azért, hogy játszak rajta.
Ami legfőképp érdekel az a Modern Combat multiplayer. De csalódnom kellett, már nagyon el vagyok keseredve. A 4. rész ami kedvencem folyton kidob a főmenübe, semmi hibaüzenet csak hirtelen kidob party közben. Ez nagyo idegesítő! A legujabb MC5 is szépen fut multiban, de annál meg lefagy a kép és a hang tovább. Más játéknál mincs gond csak ennél a kettőnél.Szeretném kérdezni, hogy más is tapasztalt e ilyet? 8.1.3-as legujabb ios van rajta. A frissítésre meg hiába várok szerintem nem mostanában lesz, elég ritkán frissítenek ahogy látom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest