Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
válasz
tonyqa23 #27403 üzenetére
Remélem valami időlimit van. Mert egyszer vissza térítettem jó néhány alkalmazást, akkor utána soha többet nem tudok vissza téríteni, azért az durva lenne. És az előző néhány év amíg csak vásároltam tőlük (meg a térítések után is vásároltam), azt gondolom nem veszik figyelembe...
-
danilla
őstag
-
-
oszi666
őstag
válasz
tonyqa23 #18997 üzenetére
Igen direkt lecsekkoltam mert ez bennem is felmerult
Arra gondoltam en opera mint hazsnalok turbo beallitason mobilnetes bongeszeshez. Ez alt 50% korul tomorit, szoval 100 letoltott mega helyett elvileg csak 50et szed le. Lehet hogy ez megsem mukodik? Sz opera mini es a telo sajat adatszamlaloja kb megegyezik.
Esetleg masnal nem fordult elo hasonlo? -
madgie
titán
válasz
tonyqa23 #18854 üzenetére
Az akkor azért van, mert egyetlenegy kontaktot mentettél eleve vCard-ba. Az iCloudnál is el lehet nézni, ha csak simán egy kontakton állva exportálsz, nem ctrl+a-val jelölöd ki mindet. Ha jól látom google-ből hoznád át, ott a google contactsban a nevek előtt a pipa, a legtetetén, a nevek felett is ugyaott egy pipálási opció, amivel mindet kijelöli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest