Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
válasz
Polllen #17697 üzenetére
Tudom, egyedi a hülyeségem
Endomondo droidon sem jött be, nem volt pontos edzések, versenyek alkalmával. Ha meg ott a Strava, nem szeretnék egy másik "all in one" appot feltenni mellé.
Most eddig ez a nyerő.(#17698) Tibee86: Tudom, ezért is nehéz megtalálnom a megfelelő appot
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
4S-re (7.1.2) keresek pedometer appot, ami nem eszi az akksit és max csak gps kell hozzá. Tudtok ilyet javasolni? Storeban eddig csak nekem nem tetsző, csillivilli appokat találtam. -
Diokhan
addikt
A Fb messenger semmit nem tolt be csak egy piros sávban fent ami közli, hogy nem sikerült betölteni a beszélgetéseket! Nektek működik rendesen? Ios 8.1.2 , i5...!
Polllen én mar azt sem vágom mi az a kindle...
-
V.Stryker
nagyúr
Csengőhangokat honnan szoktatok vadászni?
-
matyi19
őstag
Nem turom, szamomra termeszetes ha egy app.-ert kiadok 2x vagy akar tobb €-t, akkor ne csak, a gagyi google translate-os hanggal navigaljon.
Sygik eseteben is, egy kellemes noi hang navigal.Szerk.:
Jah azt hiszem felre ertettel a "termeszetesen nem" arra iranyult, hogy nem csak google-os, hang van... -
matyi19
őstag
válasz
V.Stryker #17679 üzenetére
Soha nem használtam ilyen jellegű appot, TVShow Time jónak tűnik...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mi az a program amivel lehet nezni es jelzi is ha egy sorozatnak jon uj resze?
-
Eagl3
veterán
Sygic navihoz csak ez az extra béna google fordítós hang van vagy valahogy normálisabbat is be lehet állítani?
-
r3dsnake
nagyúr
Masnal is szar a messenger a tegnapi frissites ota? Alig kapcsolodik fel es ha elolvasom az uzit, akkor is olvasatlan marad. Ha irok, akkor a sajat hozzaszolasomat mutatja olvasatlankent. Quick reply-t pedig meg mindig keptelenek voltak beletenni...
-
Polllen
nagyúr
Tudtok olyan app-t ajánlani, amivel cikkeket lehet átküldeni kindle-re?
-
lhurgoyf
tag
Üdv mindenki!
Egy ideje keresek egy olyan alkalmazást, amivel be tudom állítani, hogy bizonyos időpontokban a telefon automatikusan repülő üzemmódba kapcsoljon, aztán meg később vissza - és ezt nem csak egyszer, hanem akár 50-szer is egy héten, mindet előre beállítgatva. Régen, androidos koromban használtam ilyet, iOS-en nem találok. Ötlet? -
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17661 üzenetére
Tuti? Nekem pc-re és 2 telóra is be volt állítva.
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #17661 üzenetére
Jaaa...azt tudom,de van egy két sörért(1000.-ft lebeszélhető) "vett" vadi új Tescós sim-em...amit tudnék beletenni....csak azt nem tudom megjön e ipad-re az aktiváló smsbeli kód?!
-
Diokhan
addikt
válasz
vadászcsiga #17657 üzenetére
Hangouts...?
-
bull84ghia
őstag
válasz
Snapchat esetleg?
-
polonic
félisten
válasz
telegram messenger
-
206 cc
senior tag
válasz
vadászcsiga #17659 üzenetére
A viber akkor sem telepíthető iPad-re ha sim-es a tablet?
-
TheMarci
addikt
válasz
Viber, whatsapp.Benéztem, sry. :/
-
vadászcsiga
félisten
Nincs valami platform független csevegő alkalmazás ami iPadre is van? Fb messengeren kívül?
-
buci30
addikt
Volt egy fotó program ami azt tudta ,h fényképet csináltam és egy szellem volt a háttérbe úgy látszott utána...
Valaki tudja melyik ez igy? -
legiaap
félisten
Aki szuperhíró fan annak ez a játék alap!
Tegnap óta nyúzom.
[link] -
206 cc
senior tag
Akit érdekel?!!Akciós az egyik navigációs progi 2014.12.29-ig ....ez lenne...
-
206 cc
senior tag
Akit érdekel?! Akciós a legjobb szótárprogi..erre gondolok.
-
llaszlo
veterán
Az apple szervere ilyen tetű lassú, vagy nálam lenne a gond?
iTunes-szal elkezdtem letölteni az iOS8-at, de valami iszonyat tetű módon vánszorog lefelé. Pedig csak 1.7GB.
Amúgy a net működik rendesen és semmi sincs a háttérben ami lassítaná. -
Diokhan
addikt
válasz
Drachoo #17634 üzenetére
Ha logikusan bele gondol az ember akkor az iMessage is olyan, mint a skype vagy FB messenger... szerintem. Valamint az uzenetek is tárolódnak iCloud-on. Szóval nem értem miért kell mindenképp 1 wifi... Én azt hittem elég, ha csak netre kapcsolódik a divájsz és onnantól kezdve felhó alapon megy minden...
-
nofi
addikt
válasz
Drachoo #17638 üzenetére
Igen, az sms continuity beállítása. Azaz, hogy ha elkezdesz gépelni az egyiken egy sms-t, a másikon folytathatod. Na én ettől még messze vagyok.
Köszi, hogy próbálsz segíteni, de én nem a "folytonosság" funkciót keresem, hanem csak szimplán a szinkronizációra vágyom.Ma nekiesek még egyszer, nyomok egy reset all settings-t és ha akkor sem akkor support. Sajnos nagyon olyan érzésem van, hogy valami egészen egyértelmű dolog nincs jól beállítva
-
FIREBLADE78
addikt
Rar fájlhoz milyen programot töltsek le?
-
Drachoo
senior tag
válasz
Diokhan #17633 üzenetére
Úgy tudom azonos wifi hálón kell lenniük. Nekem ha azonos wifi hálón vannak akkor megy.
Sign in to the same iCloud account on all your devices, including your Mac.
Your iPhone and your iPad or iPod touch need to use iOS 8 or later. Your Mac needs to use OS X Yosemite.
All devices must be on the same Wi-Fi network.
All devices must be signed in to FaceTime using the same iCloud account. This means any device that shares your Apple ID will get your phone calls. Look below for instructions on how to turn off iPhone cellular calls.
Wi-Fi Calling needs to be off. Go to Settings > Phone. If you see Wi-Fi Calling, turn it off.(#17635) kabalthenbk Lefelé ott írja az sms-t is.
-
nofi
addikt
Gondolkodtam melyik topicba írjam, de gondom van az iMessage szinkronizációval. iPhone-on be van állítva a Text forwarding iPad-re, küldés és fogadáshoz a telefonszámom, illetve az email is (iPad-en ugyanígy) és utóbbira nem szinkronizálja az üzeneteket...
Találkozott valaki hasonlóval? -
matyi19
őstag
Letoroltem a FB appot, egy darabig hasznalom a paper-t.
Ha megszokom marad, ha nem megy vissza a FB. -
Ragnar95
félisten
válasz
raskolnikoff #17626 üzenetére
Sajnos a FB app frissítésről frissítésre csak egyre rosszabb lesz
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Ragnar95 #17625 üzenetére
Az is nagy igazság amúgy amit te mondasz. De határozottan állíthatom hogy eddig mindig csak gyorsabb volt.
Az akadozás egyébként kvára idegesít még windows alatt is, érdekes módon az egyetlen verzió ami nem szaggatott soha, az a win8 beépített facebookja (ami meg eléggé fapados, mint minden ami modern alkalmazás
)
-
Ragnar95
félisten
válasz
raskolnikoff #17624 üzenetére
A FB app alapból trágya úgy, ahogy van, az i4 hardvere meg erre csak rátesz még egy lapáttal...
-
matyi19
őstag
válasz
SpongyaBob #17617 üzenetére
szerk.:
nem tetszik -
penge111
addikt
Amikor a kártyajáték+rpg+3 match játék összeolvad egyé, így lehetne meghatározni a stílusát.
-
nofi
addikt
válasz
Tegnapelőtt Shadow Blade, ma meg ez... ki bírja ezt tárhellyel
Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Köszi
-
SpongyaBob
veterán
Empire Run
2.99$most ingyenes. -
Tibee86
nagyúr
Köszi, cèlnak megteszi az ingyenes is.
-
Tibee86
nagyúr
Szkennelésre mit használtok?
-
Ragnar95
félisten
válasz
raskolnikoff #17611 üzenetére
Mondjuk i4-en nem szabad csodálkozni, hogy lassú, hiszen egy 4 éves modellről beszélünk...
-
jazzkifli
tag
Létezik olyan app ami automatikusan exportálja a hívásnaplót vmilyen szöveges vagy táblázatos formában?
-
ryori
senior tag
Van e olyan játék ami iOS-re és WP-re is van, és egymással lehet játszani cross platform?
-
Ma ingyenes a Mail+ for Outlook. Letöltöttem, még nem próbáltam, azt írja, hogy ma ingyenes először.
-
legiaap
félisten
Ingyenesek a stickman gamek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Milyen autót vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ZBook Firefly 14 G8 14" FHD IPS i7-1185G7 T500 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest