Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Instagramra hogyan tudok feltenni time-laps videót?! Mert feltölti de csak simán lejátsza, nem gyorsítva o.O
-
buci30
addikt
Van aki használja a Camera+ app-ot a gyári helyet?
Érdemes ezzel fotozni vagy nem jobb mint a gyári?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ragnar95
félisten
válasz erdoke #16695 üzenetére
Az iPades bill az valóban nagyon király, ékezettek is nagyon gyorsan lehet vele írni, én már azzal is ki lennék békülve, ha az lenne iPhone-on, de sajna ezt kihagyták gyárilag
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
aizen92
addikt
válasz erdoke #16695 üzenetére
Droidomon ez van. Nagyon gyorsan írok vele. Főleg, hogy be lehet állítani, mennyi ideig kell hosszan nyomva tartani egy adott billentyűn a további funkciók elhozására, ezt legalacsonyabbra le van véve.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
legiaap
félisten
Kint van a gif-es keyboard akit érdekel.
[link][ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Kommy
veterán
válasz Mela Kehes #16684 üzenetére
Persze lehet, beállíások notification center, emlékztetők 20-rá fel lehet rakni
-
legiaap
félisten
válasz lacy86 #16683 üzenetére
Ha 5S-ed van akkor az M7 motion sensor rögzíteni fogja a dolgokat így használható az app. Amúgy meg ha van fitness cuccod akkor azt is be lehet elvileg importálni. Nekem még a Fitbit cuccomat nem ismeri fel, pedig eléggé ismert márka.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Mela Kehes
Topikgazda
Valahogy lehet azon változtatni, hogy notification centerben a gyári emlékeztetők közül ne csak 5-öt mutasson? Vagy van helyette más, ami többet mutat?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
lacy86
addikt
iOS8-nal az egeszseg alkalmazashoz le kell tolteni egy kilon programot hogy tudjam hasznalni?! :/
Vagy hogy mukodik?! -
Digital
addikt
Sziasztok!
Frissítettem az Ipad mini retinám ios8-ra, és a Spotify nem működik.
Viszont ios8-as Iphone 4s-el megy gond nélkül!
Valakinek ötlete a megoldásra?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Edi77
őstag
Nem figyelte valaki, aki használja vagy használta a Yahoo időjárást, hogy mennyire meríti az akksit? Amióta feltettem, mintha gyorsabban merülne.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Oliverda
félisten
A Family Sharing app megosztásnál az inn app purchaese is átvihető? Eddig egy appot próbáltam a restore funkcióval a másik gépen, de csak pörgött a folyamatjelző és nem történt semmi.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
Ja, akkor jó!
-
törölt tag
válasz erdoke #16654 üzenetére
Nálam a zavaró tényező az, hogy pl ha jön egy új frissítés azt nem jelzi a store, csak ha manuálisan nézek rá :/
Amúgy most egy alkalmazás miatt nem csinálok us accot, aztán meg ide oda lépegessek mert az alkalmazásaim itt, az fb paper meg amott, inkább megvárom míg magyar honba is megjön, bár már 8 hónapja hogy megjelent és itt még semmi -.- elég lassan jönnek meg hozzánk az új alkalmazások. -
to.ca
tag
Messzire hallatszott az anyázás Időkép-ügyben.
Most frissült az app, kis szépséghiba, hogy letöltés után nekem mindig újra visszadobta a frissítést, így egy törlés - újratelepítés lett a megoldás.
Viszont: Ha a program beállításainál kikapcsolod a "Pozíció frissítése a háttérben"-t, akkor csak abban az esetben használja a gps-t, ha elindítod az appot. Fanfár, taps, éljenzés!load"elite",8,1
-
bobooo
addikt
Tölthető a Fifa 15!
-
Vgabor92
tag
válasz SpongyaBob #16661 üzenetére
FREE today with 'App of the Day' (Reg. $29.99)
zárójelben lévő összeg mi akar lenni? -
SpongyaBob
veterán
Vizzywig - Video Editor Most ingyenes!
Nem tudom, hogy milyen, de olyan rossz nem lehet ha 27 Euro szokott lenni.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
vans?
őstag
-
galaxys80
veterán
válasz erdoke #16654 üzenetére
Ilyenkor is látszik, hogy készülékenként mennyire változóan működhetnek az appok.
Nálam a FB korábban is eléggé akadozó volt görgetésnél, de IOS óta ha lehet még darabosabb lett.
Az AppStore IOS 7 alatt hibátlanul futott, de 8 óta már-már Google Play-i magasságokban képes laggolni. -
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #16652 üzenetére
Hetente egyszer-kétszer szoktam átfutni, és nagy gondom nekem sincs vele. Viszont a asszonynak (szintén Air) csak a chat és a helymeghatározás tiltása után vált folyamatossá és elfogadható sebességűvé, előtte nagyon be tudott lassulni iOS 8 alatt.
Szerk: Viszont az AppStore, amivel sok gondom volt iOS7 alatt, eddig szinte hibátlannak tűnik az OS frissítés óta.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
vans?
őstag
válasz vadászcsiga #16652 üzenetére
Nalam minden idok legszarabb programja, ket percnel tobbet nem bir ki kilepes nelkul.
hábm bábm
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #16649 üzenetére
Megnéztem, még mindig iPhone only. A 128 értékelés alapján kijött 2,5 csillag se túl fényes, bár még mindig jobb, mint amit a sima FB app kap...
-
törölt tag
Mi is annak a játéknak a neve, amiben egy kis szőrgolyóval kell menni és ugrálgatni? elég jó a grafikája, csak drága volt, hátha olcsőbb lett azóta.
-
aizen92
addikt
válasz vadászcsiga #16638 üzenetére
Neeee
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
Ez a facebook paper mire jó pontosan? Azon belül nem lehet beszélgetni nem? Sőt én úgy tudom, h magyar honban nem is elérhető az alkalmazás...
-
gabor0077
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
-
gabor0077
aktív tag
válasz #99546112 #16631 üzenetére
Az a baj, hogy egy idő után kötelezővé teszi a messengert a facebook app... Nem tudod kikerülni. Én is rühellem, megcsinálhatnák úgy, hogy a face app tartalmazza, vagy valami. Értesítések meg no comment...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
törölt tag
Komolyan hülyét kapok már ettől a retek messengertől, miért kell iphone-ra is elküldenie értesítésként ha ipaden épp bent vagyok az alkalmazásban??? Ezzel ideje lenne már kezdeni valamit h ne csipogjon 20 helyen...
-
Möhe
addikt
Üdv.
1Password:
Az okés hogy a mentett jelszavak/kódok/sorozatszámok/stb helyett csak pontokat mutat az app? Kivéve ha változtatok rajtuk -
Edi77
őstag
Nem vagyok youtube app használó, csak kérésre írok: melyik az a youtube app, ami jól megy IOS7-en? Lehet fizetős is, a sima ingyenes eléggé elvérzik használatkor. Előre is köszönöm.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
galaxys80
veterán
Kíváncsiságból ránéztem erre a OneDrive-ra és egész szimpatikus. Ha egyszer lejár az ajándék 48 GB-om a Dropboxba, akkor szerintem ide költöznék.
Mondjuk azt nem értem, hogy régebben a DP netes felületén kiírta, hogy meddig él még a Samsung által adott ingyen tárhely. (Emlékeim szerint 2016 január nekem) Most meg nem ír erről semmi infót. -
törölt tag
Infuse-al mivan? Tök jó, hogy megveszi az ember aztán fos..
-
Mela Kehes
Topikgazda
Agenda+-t használja valaki? Lenne egy kérdésem.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
lacy86
addikt
válasz aizen92 #16609 üzenetére
Nem tudom mirol beszelsz! ( annyira nem vagom meg az iOS-t )
De nekem tetszik , nem laggol , siman jatszato!Ragnar95
Most mar ezt is tudom!
Meg kb. 10 percet jatszottam vele de amugy nem szoktam vasarolni jatekon belul! ( eddig meg nem vettem ra magam )[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
válasz aizen92 #16609 üzenetére
Kb annyira, mint minden más ilyen versenyzős játékot. Ha csak elcseszel egy versenyt, és restartolsz, már azért is levon fizetőeszközt.... Fizetnék én a játékért 1000 Ft-ot, csak akkor ne csináljon ilyeneket. Mondjuk van, amiért fizettem 1k-t, aztán mégse bírok normálisan játszani IAP nélkül
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
lacy86
addikt
Akit erdekel egy "aranyos" autos jatek annak ezt ajanlom!
[link]( Anno Androidon sokat jatszottam )
-
Drughi
addikt
Élő tv adást, tudok valamilyen progival nézni? Magyar adókat néznék.
Xiaomi 14T
-
erdoke
titán
válasz Urban Terror #16601 üzenetére
Igen, valamelyik topikban már beszéltünk róla. Valami a MS oldalán nem kerek, mert nem fogadja el az Authenticator generálta kódot.
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
A Documents by Readdle progi eddig gyönyörűen kezelte az
One Drive fiókjaimat, pontosabban azok tartalmát. Most viszont nem tud hozzájuk csatlakozni, azután sem, hogy a fiókokat töröltem, majd újra felvettem őket."Login failed. Please, try again later." Az a baj, hogy ez már egy hete ilyen.
Valaki tapasztalt hasonlót?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest