Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz vadászcsiga #16798 üzenetére
Na szuper! Nem szabad hagynia magát az embernek úgy látszik! több levélváltás és "asztalracsapás" kell, ahogy ez működni szokott
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
vadászcsiga
félisten
Visszaadták a pénzt, jobban megvizsgálták az esetet és úgy gondolták mégis visszautalják. Megfenyegetem a helpdeskes egész famíliáját
Ragnar
99%-ban ipaden hasznom, most droidon megfogalmaztam egy fenyegető levelet ami ahogy a fenti példa mutatja elsőre tökéletes lett. Ios-en csomót szoktam csiszolgatni a szöveget mire értelmes mondat lesz belőle. Tanultam angolt de nagyon keveset használtam az elmúlt évtizedekben ezért elég szegényes a szókincsem. -
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #16795 üzenetére
Elég kicsi rá az esély, h a fordítóalgoritmusba belenyúljanak, főleg, hogy neten keresztül történik a fordítás.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Az iCloud Drive olyasmi lesz mint pl a box,dropbox? Tehát minden eszözön lehet mjad nézni file szeruen?
-
aizen92
addikt
válasz vadászcsiga #16792 üzenetére
ne add fel! Addig írj nekik amíg vissza nem adják!
Lehet hogy holnap már egy kedvesebb ügyintéző olvassa a leveled és visszautalják!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #16792 üzenetére
Pampogj tovább akkor megadják. Nekem is ez volt. Hivatkozz hogy multkor is a gyerek kattintott rá vmre stb
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Megvettem a Grazing browsert ipadre, de jó szar ezért írtam a supportnak hogy kérem vissza a pénzt, de mivel tavaly decemberben már kaptam egy visszatérítést ezért most nem kapok. Mit képzelnek ezek? Mi az hogy nem kapom vissza a pénzemet? Ha tudnék jobban angolul elküldenem őket a halál...
Megpróbálom azért nem annyiban hagyni a dolgot -
Kicsirics77
veterán
válasz Kicsirics77 #16775 üzenetére
válaszolok akkor magamnak.
a mai frissítéssel javításra került ez a bug.[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
legiaap
félisten
Aki használ Fleksy billentyűzetet az megnézne nekem valami?
A spotlight keresőnél nem mindig adja be a billentyűzetet. Van amikor csak nagy feketeség van a helyén, van amikor a gyári bukkan fel.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
aizen92
addikt
*Youtube app rinya ON*
A wifirouter mellet ülök.... És képtelen még a 720ra is.... Néha 240pre leugrik a felbontás....1080p meg kb be se tölt. Olyan szinten szánalmasnak találom ezt az egészet.....
*RinyaOff*Van valami alternatíva? Vagy lényegtelen, mert szerveroldali lesz mindenhol a gond?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Asphalt Overdrive játékkal aki játszik és nincs gangje, nyugodtan beléphet a Mobilarena nevűbe.
-
Redeckt
tag
-
Kicsirics77
veterán
Otp smartbank alkalmazás ios8.0.2 alatt minden indításnál feldobja a bemutató oldalt,azóta van amióta frissítették az alkalmazást,kissé idegesítő minden alkalommal kilépni,hogy használni tudjam a smartbankot.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
lacy86
addikt
Futashoz melyik app-ot ajanljatok?!
( lehetoleg ingyenes legyen ) meg ha mar van egeszseg app az iOS8-ban akkor tudja kihasznalni -
Xpredi01
tag
Sziasztok!
Van-e olyan alkalmazás, ami RSS, Facebook, Twitter esetleg Instagram, Tumblr forrásokat tud egy közös folyamként megjeleníteni? (időrendben) Ha mindezt magazinos formában tenné az csak hab lenne a tortán.
-
gabor0077
aktív tag
Melyik app-al lehet olyat csinálni, hogy pl egy videómba teszek robbanást, meg más speciális effekteket?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
mondomén
őstag
Ingenyes a Fragment.
-
-
törölt tag
Ez a tini troopers másnak sem müxik? Valami szerver erroral kidob :/
-
Ragnar95
félisten
válasz nylontacsko #16753 üzenetére
Beálítások>Mail,Kontaktok,Naptárak>Fiókok alatt rámész az adott fiókra>Mail napi szinkron
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nylontacsko
senior tag
Sejtettem, hogy ilyesmi beállítás lehet a megoldás, na de ezt a beállítást hol találom?
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
erdoke
titán
válasz nylontacsko #16747 üzenetére
Miennyi időre van állítva a telefonon a levél tárolás? Ilyet akkor szokott csinálni, ha csak az olvasatlan leveleket tartja meg.
A legjobb aláírás a héten
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Használja közületek valaki a Wunderlist appot és mellette még T-Mobile-os is?
Most vettem észre hogy 1 évre Pro előfizetést kaptam (egyébként $50), valamiféle Telekom Promotion keretében. Ezen felül egy emailt egy újabb 1 éves Pro redeem lehetőséggel.
Más is kapott ilyet? -
legiaap
félisten
Aki leszedte az új Assassins Creed-et mondja már meg nekem, hogy tényleg mind blowing-ra sikeredett?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
SpongyaBob
veterán
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
nylontacsko
senior tag
Remélem jó helyen kérdezem....
Az email kliensbe egy hotmailes emailcím van beállítva.
Rendesen működik is.
De ha PC-n belépek a hotmail fiókomba, akkor a telefonról eltűnnek a levelek.
Ki lehet-e ezt valahol kapcsolni, (vagy be ), hogy őrizze meg a telefonom a leveleket.
én nem találtam ilyen opciót.Köszi előre is a segítséget.
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Edi77
őstag
Tudnátok javasolni olyan jegyzet appot, ami jelkódos, hangrögzítős ill. képeket lehet hozzá csatolni? Keep és Trello nem jönnek be.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
to.ca
tag
válasz Mela Kehes #16739 üzenetére
iCloud-os kontaktoknál teljes képernyős, egyébként (pl. Google) kicsi,mint eddig.
load"elite",8,1
-
Mela Kehes
Topikgazda
Köszi mindenkinek! A szerkesztés mentés bevált!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
SpongyaBob
veterán
Amit az iOS 8 után adsz hozzá az egészen biztosan teljes képernyős lesz.. Magyarul ha 7 alatt adtad hozzá a képeket akkor vagy jó vagy nem, általában nem. 8-tól tuti.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
oszy
veterán
a régieket szerkeszd. mentés után működni fog
---
(#16741) buci30: van csak a nagyon halvány
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Ragnar95
félisten
Minden kontakt ugyanabból a forrásból származik?
8.0-ra még írták,h nem mindenkinek jó, de akkor lehet,h a 8.0.2 sem javította ezt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz SpongyaBob #16738 üzenetére
Nono! Nálam valakit teljes képernyőn mutat, valakit pedig kicsiben. Önálló gondolat vezérli.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Digital
addikt
válasz Kicsirics77 #16735 üzenetére
Hol lehet beállítani?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
arkades
senior tag
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Ios 8.0.2-ben lehet a hívóképet teljes képernyőre kirakni?
Egy 4s-en szeretném használni ezt az opciót![ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
törölt tag
De bosszantó hogy még mindig kilép a pinterest alklmazás, pedig már frissítették ios8-ra. Egyszerűen képtelenség képet feltölteni
-
Ragnar95
félisten
válasz buci30 #16729 üzenetére
Offline-ból nincs olyan tudtommal, ami 2-nél több nyelvet támogatna, de a BitKnights szótárai a legjobbak offline-ból.
Online-ból nem nagyon találtam még jót, kb mindegyik a google translator szintjén van.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Az ifile-ban ha icloudra feltöltök bármit, pl pdf vagy képek, akkor letölti ipadre ill iphone-ra, vagy pl a képeket megtudom nézni a fotók mappában (alap ios-es fotók appban) vagy a képeket csak idile-ban lehet megnézni?! A pdf-et nyílván megtudom benne nyitni.
-
buci30
addikt
Szótár programot vakaki tud ennél jobbat?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
legiaap
félisten
A youtube nálatok is szar? Betöltök egy videót, látom, hogy a csík már majdnem a végére ért de mikor beletekerek akkor megáll és tölt. Tetű lassan. Régen nem volt ilyen. Ilyen kor megkérdőjelezném mi a fenének van az a szürke csík akkor. A HD videó betöltése meg katasztrófálisan lassú, pedig nem szar a netem.
Másik youtube appokban naná, hogy minden okés...[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Maildeck-et használja valaki?
Oppo Find X5 PRO
-
legiaap
félisten
válasz Zjunior #16716 üzenetére
A Fitbit pontosabban mér. Nincs is a Health-ban olyan lehetőség, hogy napra pontosan visszanézzem az adataim. Kiírja órára pontosan az adatokat, de azt már nem hogy tegnap mennyit léptem. Nagyon béta a Health app. Csak a Medical ID ami ér valamit.
-
lacy86
addikt
Ezt az egeszseg alkalmazast hasznalja valaki?! 😀
Ha igen akkor hogyan?! 😀 -
bigdady
nagyúr
Ingyenes a Runtastic Mountain bike Pro: [link]
-
törölt tag
Sziasztok.Nekem van már facebook-on IOS albumom.És az a kérdésem,hogy valamilyen úton módon,lehet PC-ről bele tölteni képeket?
-
őstag
válasz buci30 #16699 üzenetére
Én akkor szoktam használni, ha pl nem ideálisak a fényviszonyok és azt szeretném, hogy máshol mérje a fényt, vagy ha letámasztom valahova sé 10sec múlva lőjön egy képet, valamint régebben ezzel javítottam fel a képeket is.
Az új frissített változatban több manuális beállítás érhető el, de még nagyon nem mélyedtem el benne. -
legiaap
félisten
Valaki elárulná milyen kamera app szerepel az iPhone-nál a lenti videóban?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Nem tudom mi ütött a yahoo weather-be de elkezdett jelezni. De, hogy ne legyen teljes az öröm csak iPad-en.
-
rekop
senior tag
Evernote-tal megoldható, hogy az emlékeztetők bekerüljenek a gyári naptár alkalmazásba? Azaz látszódjanak az értesítési központban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest