Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- B580 szériás Intel VGA-k a Maxsun gondozásában
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Nálatok ez működik?
[link]
Én nem tudom előhozni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Redeckt
tag
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok.
Mit ajánlotok ahhoz hogy az appokat ne lehessen megnyitni csak jelszóval.Főleg fotókat védeném le vele mikor vkinek kölcsön adom megnézni a telefont.Password1-et nem lehet beállítani úgy hogy ne csak a böngészőben töltse ki az jelszavakat hanem a külön álló alapoknál is?
köszi[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most épp nálam sem. Nem egyfolytában de van hogy hosszabb ideig.
-
törölt tag
Másnál is döglődik az AppStore? Nekem már tegnp óta iszonyat nehezen vagy egyáltalán nem töltődik be :/
-
erdoke
titán
válasz legiaap #16879 üzenetére
Pedig nem újdonság az Amazon Cloud Drive
Céges dokumentumoknak csak speciálisan kódolt tárhelyet tartunk biztonságosnak, amivel tulajdonképpen egyet is értek.
A legjobb aláírás a héten
-
-
erdoke
titán
válasz legiaap #16876 üzenetére
Nekem van Office 365 előfizetésem, de lassú a tárhely 10-ből 5 országban használva, emiatt nem is nagyon töltök fel oda semmit. Szóval 1 TB ingyen semmi. Egyelőre a céges doksiknak nem elég biztonságos, úgyhogy nem is töltöm fel őket, hanem elküldöm magamnak e-mailben...
Nekem eddig az Amazon tárhely sebessége felelt meg gyakorlatilag bárhol, ahol próbáltam (márpedig én egy hónapban megfordulok akár 6-8 országban).[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Mela Kehes
Topikgazda
-
legiaap
félisten
válasz jazzkifli #16874 üzenetére
Korábban még azt mondtam, hogy jó lesz, mert a rendszer része lesz de most már másként látom.
Nézd meg a konkurenciát.
OneDrive mit ad:
Office 365 előfizuhoz 1 Tera hely, 60 perc skype, 5 PC vagy Mac és megannyi tablet használhatja az előfizut. Mindez 7.99 angol fontért
ICloud Drive 1 Tera 14,99 angol fontért.
Ezen kívűl van egy érzésem nem úgy kell majd elképzelni az iCloud Drive-ot, mint mondjuk egy OnDrive appot, hanem ezt majd ugye a beállításokból tudjuk elérni app nélkül.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
Pár nap és kiderül hogy milyen is lesz az iDrive. Szerintem csalődás lesz de hátha nem.
-
legiaap
félisten
Aha hol?
Annyit írtál, hogy icloudba mentetted. De én arról beszélek nincs mentési lehetőség. Ha nyitsz egy új doksit írsz bele, majd fogod magad és kilépsz automatikusan elmenti. Visszalépsz, szerkeszted majd kilépsz ismét menti. Nincs mentési ikon, nincs olyan kehetőség, hogy kiválasztod hova mentsed telefonra/ipadra vagy felhőbe.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Most lehet hülyeséget írok, de a Pages-ben vagy a Numbersben nincs mentési lehetőség. Én nem találtam. Autómatikusan megy cloud-ba a cucc.
Amúgy meg ahogy ráizgultam a drive-ra annyira fos lesz. Előfizetek OneDrive-ra. Ezerszer jobban járok vele.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Kommy
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
Ha már Numbers ,meg ilyenek.
Tök jó, hogy már van ugye iCloud támogatás is, így gépen is egyből látom amit készítettem iPaden, de nem tudom megnyitni, csak böngészőben az iCloud online szerkesztőjével. Nem lehet ezeket Office-szal tovább szerkeszteni gépen?
-
törölt tag
Köszi, akkor nemtudom hogy nálam mi lehet a gond, pedig bevan kapcsolva az icloud-os mentés szinkronizálás.
-
Kommy
veterán
válasz #99546112 #16859 üzenetére
biztos, hogy nem. Kipróbáltam létrehoztam egy új dokumentumot, beleírtam elmentettem és a másikon meg is jelent, sőt után megnyitottam módosítottam és még mielőtt tudta volna frissíteni megnyitottam a másik készüléken vártam míg lefrissíti és a változások is bekerültek a megnyitott dokumentumba.
Amúgy ha gépről nézed weben akkor sem megy, tehát weben létrehozol valami.
-
törölt tag
Oda ment mindent de semmi Lehet h csak biztonsági mentés után szinkronizálódik?
-
törölt tag
válasz erdoke #16855 üzenetére
Nem érted mit mondok. Nem azt szeretném hogy ha iphone-on elkezdek valamit ipaden folytathassam. Hanem azt hogyha pl iphone-on írok valamit, aztán mondjuk bezárom a numberst telón mert majd ipaden akarom megnézni a jegyzeteimet akkor ott nem mutat semmit, tehát külön ipaden is be kell írnom azt amit iphone-on írtam numbersben. Azthittem úgy működik ez mint pl a MS-os one note. Ott mindenhol ua volt a dokumentumaimban.
-
törölt tag
Numbers-el kapcsolatos kérdés, nem úgy van hogyha írok pl ipaden valamit és iphone-on is megnyitom a numbers-t, akkor ugyanazt kellene látnom? Ill. Fordítva is? Most itt nem az egyik eszközön elkezdek valamit a másikon folytathatom téma, hanem maga a numbers. Nem kellene szinkronizálódnia? Mert nálam nem történik ilyen :S ipaden ha írok valamit numbersbe akkor iphone-on nem látom ugyanazt
-
Redeckt
tag
-
Redeckt
tag
Csütörtökig ingyenes a JELLIES!
-
bull84ghia
őstag
válasz hszilard666 #16841 üzenetére
Decibels
Tud megosztott képet is készíteni. Egyik oldalon a mért eredmény a másik amit mérsz.Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
legiaap
félisten
Egy hétig használtam Fleksy-t és azt kell mondjam a gyárinál nincs jobb. Nagyon sok sebből vérzik még és ez gyanítom az összes billentyűzetre igaz.
-
bigdady
nagyúr
Ez tök jó ötlet én tuti kipróbálom majd: [link]
-
Vasinger!
nagyúr
Van aki használt/használ jegyzetelő app-ot iPadre Stylus-szal? Az lenne a kérdésem, hogy melyik a legjobb app erre? Ingyenes gondolom nem igazán van, ami jó, igaz?
Válaszotokat előre is köszi!
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy melyik a legjobb decibel mérő iphonera?
A választ előre is köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Pár napja megjelent a Reckless Racing 3!
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
llaszlo
veterán
Milyen appal lehetne megcsinálni a következőt? OSX-es megoldás is érdekel.
Hangfájlt.
Egy bevezető szöveg van az elején, majd egy csengés, utána 5 másodperc múlva mégegy csengés, aztán 30 másodperc múlva, majd megint 5 másodperc múlva … stb.
Plusz még egy zene is kéne alá. -
őstag
Sziasztok,
az iCabban korábban le lehetett tölteni fájlokat a böngészőn belül, valamint fel is lehetett tölteni fájlokat webes felületekre. Ez már nem működik, vagy csak én csinálok valamit rosszul?
-
-
legiaap
félisten
válasz buci30 #16829 üzenetére
Még nem jöttem rá, hogy kell működésre bírni. Annyit tudok, hogy a settings services menüben ki kell pipálni az iCloud részt mind két eszközön és utána elvileg látnom kéne a könyvjelzőket mind két eszközön plussz a beállításoknál is ugyanannak kéné lennie, de ez nálam nem működik. Pedig ez lenne a fontos. A safaris könyvjelzőket nem tudom hogy lehetne áthúzni.
-
buci30
addikt
-
törölt tag
Időközben ismét rájöttem! Ki kell kapcsolni a temporary chache file cucclit és akkor eredeti méretben jeleníti meg éles minőségben!
-
törölt tag
Használ valaki box-os felhőt? Nekem az a gondom hogyha feltöltök egy képet pl akkor ami ipaden van gyönyörű minőségű, viszont ha feltöltöm és megnézem box alkalmazáson belül, akkor jelentősen lerontja a minőségét a feltöltött képnek, pedig a mérete ugyanaz asszem. Böngészőben jól jeleníti meg, de alkalmazáson belül katasztrófa! Egyszer pedig már megtaláltam hogy hogyan is lehet megcsinálni a normál minőséget, de már gőzöm sincs :/ Tipp?
-
legiaap
félisten
iCab kapott frissítést. Igen jó ki böngésző. Azt hiszem a Safarit lecserélem erre végleg. Úgy is tele van buggal. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ja egy megjegyzés, aki arra vár, hogy lemegy az ára az ne várjon. Elég régóta vártam rá, de nem akciózták sosem.
Már csak azt kéne kisakkoznom, hogy ha beállítok mindent mondjuk iPad-en akkor ugyanazok a beállítások legyenek iPhone-on is és lássam mindenhol a könyvjelzőket.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz madgie #16822 üzenetére
Apple TV-t HDMI-vel TV-hez van csatlakoztatva. Az Apple TV-be net kábel megy aminek a másik vége a routerbe végződik, plussz még egy táp kábel. IPad-on vagy iPhone-on elindítom a Spotify-t és a hangerőnél ott a jel, hogy ki lehet airplay-el tolni TV-re. Arra rányomok és megy a zene a TV-n.
Csak a 8-as szoft előtt úgy is tudtam számot váltani, hogy fogtam az Apple TV távirányítóját és azzal váltottam. Most nem engedi vagyis leáll a lejátszás és megáll a zene is.
Sőt ha mondjuk online oldalon nézek filmet és kitolom TV-re és kialszik az iPad kijelzője akkor megszakad a kapcsolat. Nagyon elk..ták az airplay-t a 8-al.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
Használ valaki weatherpro-t iOS8-on?
legiaap: Köszi! Ha egyszer meglesz a szobaátalakítás lehet, hogy benevezek egyre, ezek legalább tök jó áron mennek.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bull84ghia #16815 üzenetére
Igen, be lehet álltani a napot.
kabalthenbk:
legiaap: Apple TV-re ki lehet küldeni hangot, kép nélkül? Mittomén, ha vennék és erősitőre lenne kötve TV nélkül, úgy megy simán?
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Akinek van apple tv-je és használ spotify app-ot az lessen már meg nekem valamit. Elindítjátok az app-ot majd airplay-ben ki TV-re és után próbáljatok számot váltani a tv kapcsolójával. Nálam ilyenkor megszakítja a kapcsolatot az iPad és a TV közt illetve le is állítja a lejátszás. Ez nálatok is így van?
-
Arcképgyáros
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #16809 üzenetére
Ezeket. De kéne még valami normális, minimal időjárás cucc is. Kiakaszt az a hatalmas hézag a Sky Live alatt...
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
iMomitor, DataMan, Launcher, Calculator, Currency Converter
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szeretem ha a képeim amit a telefonnal készítek az felkerül a netre valami kis tárhelyre. Keresgettem a neten és akkor jött szóba a Flickr nevű képmegosztó/tároló oldal. Ehhez le is töltöttem az alkalmazást, de van egy olyan gondom, hogy ha beállítom az automatikus képfeltöltést, akkor is csak addig tölti fel automatikusan amíg a képernyőt nem zárom le, amint lezárom abbahagyja. Tudtok valami megoldást esetleg ? köszönöm -
Arcképgyáros
Egyelőre csak DataMan, mobil adatforgalom mérésre. De ma szándékozom megvenni a WidgetPro-t.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ki milyen widgetet használ?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Arcképgyáros
Itt is megkérdem hát-ha valaki. Fel vagyok iratkozva kb 2000 instagram emberkére, viszont nekem olyanra lenne szükségem, hogy valami külső programmal 5-6 embertől push-t kérni, ha tesz fel képet. Van ilyen? Magyarul rss olvasó csak azok nem tudnak push-t küldeni ugye.
-
Redeckt
tag
válasz aizen92 #16781 üzenetére
Nincs mit!
(#16782) Totheground: A még vasárnap délutáni csendtörő poszt alapján, úgy néz ki visszakerül!
-
legiaap
félisten
válasz legiaap #16804 üzenetére
Amúgy érdekes hogy neten nincs egy deka videó sem róla.. Ennyit találtam csak: [link]
TheMarci: Értem én ezt de akinek nincs mac-je annak mi köze hozzá? Annak nem lehetett volna kiadni normálisan? Amúgy szerintem kalap kádik lesz.. Előfizetnek szerintem OneDrive-ra. Azzal jobban fogok járni.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok ajánlani olyan idójárás appot, ami widgeten mutatja a napkeltét/napnyugtát is? Ha teliholdat is mutatna, akkor pláne szuper lenne.
Köszi!
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #16800 üzenetére
Az már marad úgy ahogy van
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #16800 üzenetére
Megmarad az app az iPadeden, sőt, iTunesba is át tudod menteni gépre, csak frissíteni nem fogod tudni, illetve ha egyszer letörlöd, akkor örökre elveszik.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.