Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Nem nagyon ismerem a játékot (Life is Strange), de letöltöttem most mert ingyenes, és megtetszett, de borzasztóan sokat tölt és akad, ilyennel meg ezen az iPaden még nem találkoztam (iPad 4 Mini, iOS 10.2)
Szerintetek ez ilyen, vagy az iPaddel van baj? Mert veszem észre egyre gyakrabban, hogy nagyon lassú a feloldás, meg framedroppol egyszerű appoknál is.
-
randras
veterán
Srácok meguntam a kísérletezést/kutatást, ezért feltennék két tartozékkal kapcsolatos kérdést, aztán maximum nem kapok választ. iPad mini 4-hez keresnék
- ehhez hasonló tokot, ami TPU/szilikon/nem felpattintós (mert az alá bemegy a por), és matt a hátulja. Ez sajnos szarul illeszkedik, eláll, igénytelen. Még ez is jobban tetszik, pedig hát...
- matt fóliát, aminek a leszedő stickerei a hátulján a home gombnál vannak alul, szóval fel is tudom rakni normálisan. A Nillkin nem ilyen. Vagy már akkor egy drágább is jó lenne helyi boltból, amit felraknak normálisan helyben, mert nekem így nem sikerült. -
randras
veterán
válasz silmatauki #15088 üzenetére
Én nem tudom mit csináljak ezzel (Mini 4, 10.2), hogy ne laggoljon, akadozzon mint az állat, 10.1 jobb volt, vagy JB segítene rajta?
-
randras
veterán
iPad Mini 4 10.1.1-el nektek milyen folyamatosságra, sebességre?
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Helló!
iPad mini 4-et ha ma veszek, ugye nem iOS 10 van rajta?
-
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat, akkor semmiképp sem veszek.
-
randras
veterán
Sziasztok,
lassan megint kezd úrrá lenni az android utálat rajtam, lehet hogy vennék egy iPad Minit immár harmadjára, 2-est vagy 3-ast. Komolyan az ujjlenyomat-érzékelő az egyetlen különbség? Az első iPad Miniben a memóra kevés volt nagyon, ezeken a csoda iOS8 hogy teljesít multitasking téren? Mert ha itt is újratöltene a böngésző ha kilépek, meg vissza, akkor biztos hogy szétverném az asztalon.
A másik dolog amit utáltam, a billentyűzet volt. Azóta lett ugye 3rd party bill a rendszerben swype-osak is, ilyet használ valaki? Androidon nagy Swype fan vagyok, elsősorban amiatt, mert itt a magyar ékezetes billentyűk is meg vannak jelenítve (ö, é, á, ü) a billentyűzeten, itt is így van? Általánosságban hogy működik?
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Mela Kehes #804 üzenetére
Akkor titeket egymásnak teremtettek.
-
randras
veterán
Kösz a válaszokat, tényleg frissült hetedikén, azt mondják sok bug fix volt, megnézem majd.
-
randras
veterán
válasz univerzita #764 üzenetére
Én is megvettem, mikor megjelent. Pocket-ba mentésnél crash-el, ez volt az első, amit kipróbáltam vele... mondanom sem kell azóta sem nyitottam meg.
-
randras
veterán
válasz HUNNIA1920 #486 üzenetére
Én inkább azt mondanám, azonos árú csamcsungoknál sokkal jobb, de tény, hogy újabb játékoknál gyakran beakad sajnos.
-
randras
veterán
válasz Mela Kehes #469 üzenetére
Nem tudom. Kijelző sárgásodás keret mentés, bluetooth? Jack? Én mindent kipróbálnék, szörnyű vevő vagyok.
-
randras
veterán
válasz Mela Kehes #467 üzenetére
Hát 71-ért kapni újat szürkeimportból 1 év garival. 30% használatból eredő veszteséggel is 50, ami 7 hónaphoz képest elég szerény, tehát én 50-nél többet nem hiszem hogy adnék érte, ha nem patyolat.
-
randras
veterán
Első generációs iPad mini tulajok véleményét várom az iOS 7.1-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest