Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
"Na azokat hogy csinálom meg nason?
"úgyérted a hardveres mov / mp4 / m4v-lejátszást? Amikor én nézegettem, mind UPnP, mind SMB alatt sokkal több player tudott hardverből NAS-on levő mov / mp4 / m4v-et játszani, mint MKV-ket.
MKV-ben tényleg csak akkor érdemes tartani a filmjeidet, ha a mov / mp4 / m4v mint konténer egyszerűen
1, teljesen inkompatibilis valamilyen trackeddel (pl. DTS hang van benne)
2, valamelyik tracked nem szabványos, de pár (nem sok!) player által mégiscsak támogatott (pl. VobSub bitmap subtitle-ok), és valamiért nem akarod/tudod ezeket a playereket használni.Mint mondtam, az MKV-k remuxolása nagyon egyszerű & gyors (SSD-s átlagos gépen egy 10GB-os Full HD MKV teljes remuxolása megvan kb. 5-6 perc alatt), mert általában csak konténercserét, ill. ritkábban pluszban hangkonverzió (DTS / AC3 pl. AAC-vá) jelent, miközben a videotracket békén hagyja.
Itt van két komolyabb cikk a kétfajta NAS forrásról és azok iOS-es támogatásáról (mind2 angol):
UPnP
SMB -
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Ha NAS-ról nézed akkor tedd fel a AMSreamer-t. Nálam azzal ac3 -mal indulnak a filmek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Witcher topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- 58.5 mm full fém tamper
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"