-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
Csak a 12.9-es Pro-ról tudok nyilatkozni, mert azom van, nem 9.7-esem. + persze Pencil, ez utóbbi január közepe óta.
Régebben (9.2 + a 9.3 béták alatt is) az akkori PDF readerekkel nagyon nehéz volt dolgozni – az ember ha letette a tenyerét, akkor vagy oda “rajzolt”, vagy a cerkával leírt egybefüggő szakaszok a toll felemelése után eltűntek. Ez most a 9.3.1-ben (vagy final 9.3-ban? Nemtom, abban nem teszteltem) varázsütésre mexűntek. Most nagyszerűen használható a toll. Sajna így is az egyujjas scrollozási stb. mellényúlásokat írásnak veszi, azaz nem lehet egyszerűen scrollozni írási módban – ez az egyetlen gond vele.
A Notability lényegesen jobb, ui. az ténylegesen csak a pencil inputját fogadja el, egyetlen egyujjas rajzolási kísérletem sem sikerült. Ez feltétlen jó pont.
Szal összességében kellemesen csalódtam a régebbi nem éppen tökéletes tapasztalataim fényében.
Mindez a nagy Pro modellre vonatkozik; nem tudom, a kisebbik hogy viselkedik majd. Remélhetőleg nem rosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest